Jump to content
LRforum

Mathis

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Mathis

  • Rank
    Medlem

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Skollenborg

Recent Profile Visitors

332 profile views
  1. Er hele fangeren Java black eller er feltene på hver side grå som hjulbuene ?
  2. Takk for alle svar folkens og en gigantisk takk til Mr.parrafin som fant feilen i dag! Det viser seg att alt er mulig å finne ut av med parrafin som feilsøker og engbo som tyder av wiring diagram. Vi fant til slutt ut av att conectoren som sitter oppå ramma bak hjulet på førersiden hadde blitt slakk i grepet. Dette gjorde att cambus ledningene hadde veldig ustabil motstand og bilen funket av og til! Har også hatt problemer med EPB’en en god stund som jeg ikke har funnet ut av, men etter att cambusen fikk skikkelig kontakt løste det seg også. Så i dag kjørte jeg på jobb som lykkelig D3 eier igjen! For en følelse etter mange uker i hiace
  3. Dette er de som kommer tilbake etter jeg har sletta feilkodene, km stand er riktig men ser ut som det er noe rart med datoene...
  4. Men svært lite hår igjen i bakhodet og søvnløse netter trenger jeg sårt hjelp med bilen min... Det hele startet med att bilen senket seg og nødblinken begynnte å blinke på kjøretur. I instrumentpanelet dukket det opp en haug med feilmeldinger. Bla Transmission fault limited gears available suspension lowred transmission fault traction resuced hdc fault system not available. Kjørte inn til siden og stoppet bilen, prøvde å starte igjen men null reaksjon (startsperre) nødblinken var på og de samme feilmeldingene dukket opp. Prøvde igjen 20min seinere og da funka det. Den neste uka skjedde det flere ganger men virket som det kun var midt på dagen når det var varmt i lufta! Så ble det varmere og nå får jeg ikke startet den i det heletatt. Har fått tips om dårlig lodding på kretskortet til instrumentpanelet og korrosjon i kontakta til styreenheten til gearkassa, har nå loddet over alle punktene på begge Philips chipsa på kretskortet og sjekket styreenheten men feilen har ikke forandret seg noe. Bilen har i tillegg stått med batterilader i en uke for å sikre meg att det ikke var lite strøm som var feilen. Legger ved bilder av feilkodene jeg får når jeg feilsøker med iid tool. Håper det er noen som har vært borti noe lignende eller klarer å tyde feilmeldingene
  5. Noen som har ett speedometer til en 06 mod D3 å selge ?
  6. Takk for kjapt svar! Er det mulig å kjøpe en kupévarmer som kan kobles til webastoen evt ?
  7. Fikk vondt av bilen når jeg startet den i -16 grader i dag og vurderer sterkt å gå til innkjøp av Altox kit! Har svært liten erfaring med Webasto. Fungerer altox løsningen bra ? Vil kjørevarmeren varme opp kupéen i tilegg til motoren ?
  8. Høres ut som en bra deal sender du meg en pm hvis du ikke har solgt de?
  9. Nei, ganske mye modifisering på disco 3 for å få plass til 33"
×
×
  • Create New...