Jump to content
LRforum

Admiral

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

About Admiral

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

342 profile views
 1. For en fantastisk trekkvogn dette er! 2250kg båt og henger, masse bagasje i bilen. Ingen tegn til varm motor opp de motbakker som var, ingen problemer å holde fartsgrensen og følge med trafikken. Skal sies den har fått en remap av Glen/Praesto. 1,25 l/mil målt. Lang ekvipasje og bredere henger enn bil var eneste utfordring!
 2. Jeg kjøpte av EWS før i år til min 2003 og måtte spørre om det ikke fulgte med stempler etc - det gjorde det. Han snakket om at jeg kunne velge mellom to typer - «Kina-vare» som noen verksteder ikke ville bruke fordi de var litt mer jobb å få jevn brems. Eller noe slikt. Mener han insinuerte at de var helt ok, og i hvert fall bak. Jeg valgte ett hakk opp (fra Bearmach), har ikke detaljene her, men mener de kostet noe mer enn de du linket til. Av utseende tror jeg det var disse: https://bearmach.com/front-right-brake-caliper-stc1266 Gav de forresten et lite strøk med Hammerrite i riktig farge (ikke rød...) før montering - ble riktig snasent synes jeg! Jeg ville sendt de en mail med ditt vin nr og hva du trenger så får du helt sikkert raskt og riktig svar.
 3. Eneste erfaring jeg har med de er at de skulle ha kr 22.000 for stor service (skifte alt av væsker) på en Defender og Strømmen Bil tok ca halvparten, og jeg er ikke ett sekund i tvil om at de gjorde en bedre jobb. Er kanskje ikke så rart at det koster når bilverksteder holder til i splitter nye lokaler med bare glass og betong..Skal sies at det gjør vel nesten alle merkeforhandlere, så sier nok litt om inntjeningen i den bransjen den siste generasjonen eller så.
 4. Da var ruta skiftet til en med to kontakter. Jeg fikk ikke snakket med de og spurt om e målte, men jeg brukte innlegget til Stig over og hørte ikke noe mer. Jeg fikk dessverre ikke sett hvilket merke den forrige ruten hadde utover at jeg la merke til at det ikke var noe kjent. Den nye er laget av Pilkington om det sier noe til noen.
 5. Hurtigruta har fått tak på en rute med to kontakter. Skal dit i morgen så får vi se hva det blir til.
 6. Tusen takk for godt svar! Da vet jeg hva jeg skal svare de om de hevder at den virker....blir ny rute.
 7. Det er bare koblet til i hvert hjørne. Jeg vet egentlig ikke om trådene virker, men det lyser i bryteren så tror ikke sikringen er gåen (ville vel sjedd om de var koblet sammen?). Hurtigruta tar ansvar og skal skifte den om det er noe problem å bruke den som står i, men vil jo gjerne slippe om det ikke spiller noen rolle. De skulle sjekke, og det får vel jeg også gjøre.
 8. Skiftet frontrute i min 2003 Defender Td5 for noen uker siden pga steinsprut hos Hurtigruta Bilglass. De spurte på forhånd om jeg hadde rute med 2 eller 3 el-koblinger. Jeg hadde 2 på den gamle og ser nå at jeg har fått en ny rute med tre. Koblingen i midten henger løst. Noen som vet om dette har noen praktisk betydning?
 9. Hadde de på en Model X før og kan ikke se at det var noe å utsette på de. Etter ca 60000km (totalt med vinter+sommer) var bakdekkene litt slitt så gjorde som du tenker og kjøpte et sett som hadde rullet noen få km for kr 4000 + noen hundrelapper for omlegg og avbalansering. Løp og kjøp.
 10. Hadde samme feil i høst. Hos meg hadde dekselet til bremselyset "gnagd" over "ledningen" som er limt i ruta (ser ut som tykk varmetråd). Ble anbefalt å strekke ledning fra koblingspunkt nederst på ruta og trykke denne inn mellom rute og gummi list. Jeg fant en bedre måte. Har funket så langt.
 11. Admiral

  Takluke defender

  Kan være det er dekket av glassforsikring om du har del/kasko.
 12. Tok av piggdekkene Defenderen ble kjøpt med. De har fungert ok i vinter uten å bli satt på noen større prøver, nok mønster, men er 7 år gamle. Noen som har et sett ok vinterdekk med eller uten 16" felg liggende før jeg ringer lokal pusher? Helst pigg, men ikke avgjørende.
 13. Admiral

  Swingaway

  Er ute etter en Swingaway til 2003 Defender Td5 om noen har noe liggende? Kan hente mellom Lillehammer og Tvedestrand de neste par ukene.
 14. Jeg sleit med kortslutning på bakrutevisker en stund og fikk stor nytte av disse som utfyller hverandre for å ha en plan for feilsøking: http://www.club4x4.ro/service/ManualeService/Defender/DefenderTD5/Defender Td5 MY02 Electrical Library.pdf https://www.legionlandrover.com/manuales/electrical schemes - defender td5 (1999).pdf Ser at den ene er til Defender fra 2002 (som jeg har), men det finnes sikkert en for korrekt modell om du søker. Jeg brukte litt tid på å forstå systemet, men det var faktisk ikke helt umulig å forstå logikken i galskapen. Lykke til!
 15. Takk - her var det nyttig hjelp!
×
×
 • Create New...