Jump to content
LRforum

Admiral

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

About Admiral

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

498 profile views
 1. Ehhh... ligger en på Finn...: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=166622381
 2. Forsøk å google electrical library Discovery 5 og se om du ikke finner noe som er forståelig. Kan nok kreve litt mer jobb enn å spørre her, men den som leter finner!
 3. Tror ikke det er mange båtmotorer hvor man kommer til for å tappe så å suge er nok helt innafor om du får ut mest mulig.
 4. Admiral

  Katta i sekken

  Ser du spør om verksteder i Oslo området. Jeg brukte Intercar AS på Enebakk til flere reparasjoner på min Td5. De brukte litt tid, men fikset ting som dukket opp på sparket uten at det kostet stort. De var helt fornøyd med at jeg kom med deler, men fikk tak på det jeg ikke hadde kjøpt inn selv til fornuftige priser. Fast pris på det meste og absolutt fair pris på det som ikke var avtalt. Det er en gjeng med polakker (tror jeg...) som snakket bra engelsk (forresten var det en nordlending som jobbet der også!), ikke noe fancy kundemottak, jeg snek meg inn på verkstedet som var rimelig ryddig og rent. Jeg hadde ikke noe motor problemer, men vil tro de «kan» alt som ikke er fullt av elektronikk bedre enn motsatt. Anbefales.
 5. Takk til begge - her var det jo mye moro!
 6. Da fikk familien overtalt meg til å bytte ut Defenderen til en 2014 RR Sport. Skal jo innrømme at det er "noe" mer behagelig å kjøre, men mindre sjarm det er det jo. Som kjent krever Defender noe stell for å holde koken, har ikke funnet så mye jeg må/bør gjøre med nybilen. Den har kun rullet 40' km og fått årlig service. Ikke så mye "snacks" å putte på den heller selv om jeg har noen småting i kikkerten som oppdatert kart og matte til bagasjen. Noen som har noe lurt å foreslå? Hvordan er det med rust på disse? Bilen er ren og pen under, eneste rusten jeg har sett er litt overflaterust på eksosanlegget, men er det fornuftig/nødvendig med en runde Fluidfilm? Noe annet jeg bør passe på?
 7. Da har alle lys, hjulbolter, 52mm pipe og filter funnet nye eiere. Stadig litt tjafs igjen. Har forresten også diagnose system for Webasto (som jeg ikke fikk til å virke) som kanskje noen kan få bruk for? Nanocom kjøpt i mai i år, testet en gang. Kr 4000.
 8. ECU som i styringsenhet/hjerne? Jeg lette i fjor og kjøpte helt ny Webasto på Finn. Verkstedet skulle ha kr 4500+mva for ny styringsenhet. På orrebasto.info finner du kanskje det du trenger. Var det nærmeste jeg kom til fornuftig penge. Flere tråder om dette på forumet. Bla:
 9. Hei

  Jeg kan Vippse 500 kr til deg, så skal jeg forsøke å få sønnen min til å plukke opp mattene.

  Jeg kommer til bake med info om når.

  Hvor kan Roadkill mattene hentes?

  mvh

  Jan

 10. EWS tok ca kr 650 for et års tid siden. Hvor fint og flott det er vet jeg ikke, men slutt på olje til ECU etter noen omganger med rens.
 11. Admiral

  Webasto

  Jeg har en ny ubrukt pumpe om du finner ut at du trenger. Koster mer enn kina-kopien, men mindre enn i butikken! Første bud er som nevnt over å resette. Har også en komplett Webasto med "hjernesvikt" - men alt annet virker om det er noe annet feil.
 12. Da er ratt, støydemping, henglser, ryggelys, tanklokk og bulkretter solgt. Noen som kan fortelle meg hvordan jeg endrer/sletter i originale emnet?
 13. Den er din - kontakt meg på PM for avtale levering. Veier et "tonn" så post er ikke noe godt alternativ. Det er greit.
 14. Har gjort diverse fornyelser og feilkjøp til 2003 Defender som nå skal vekk: Priser er veiledende - åpen for bud, på enkelte ting og alt. Bor i Oslo og foretrekker selvfølgelig henting. Bud på PM eller ni1tre44tre56 Dørhengsler bakdører. Ferdig lakkert, men kan nok med fordel gjøres igjen. Kjøpte sett med 4, men kom aldri til de bak. Skruer etc følger med. Kr 500/bud Ryggekamera, trådløst. Hekter speilet utenpå originalt speil. Kamera kobles til ryggelys og strøm og sender trådløse signaler til speilet hvor bildet dukker opp. Bildekvalitet er sånn passe. Kr 200 Originalt ratt. Helt og pent, men litt bruksmerker er det. 36 splines. Kr300 Original Gir og brekk «muffe». Hele, litt falmet tipper blir strøkne med litt vask og gummifornyer. Gi bud Støydempingsmatter. Ca 2 kvm (21 av 36 sq.ft) kr 500 EGR blanking kit for 10p motor Diverse knotter, fester for dørtrekk foran og bak, tepper og gulv etc. Gi bud. Klar LED ryggelys - kr 200 Toppdekselpakning for 15p - kr 200 Brukt tanklokk Defender med lås - funker ganske bra. Gis bort Gir greie (aner ikke hva det heter!) skiftet til Syncro Gearbox Slick Shift (som jeg anbefaler andre å gjøre også), den gamle med foring ser helt ok ut for meg om noen har bruk for den. Bulkrettingsverktøy. Fikk det ikke til å fungere, leste bruksanvisningen nå og ser at jeg kanskje ikke fulgte den til punkt og prikke... gi bud Spylermotor foran. Skiftet, men merket ikke forskjell på ny og gammel. 100lapp? Diverse lamper om noen trenger. En flaske? Knott til lufteluke - kr 200 52mm pluggnøkkel - ubrukt, kr 250 Focal 100mm høyttalere til under dæsj på Defender. En mangler deksel. Bedre enn mange, ikke så gode som komponent. Gi bud Nye hjulmuttere 5 stk - kr 100 For kr 100 får du med resten. Jeg har skrevet på pakkene at 3 er ok, 15 er ok minus (passer til 22mm pipe enda) - resten er ikke bra. Reservehjulsholder - gi bud. 2 x oljefilter - kr 500 (er det innafor?) Webasto Thermo Top C med defekt «hjerne». Denne kan kjøpes av feks Orrebasto.com for ca kr1000. Alt annet fungerer. Kr1000/bud Drivstoffpumpe for Webasto. Helt ny. Kr 1000/bud Biltema olje til service - kr 500
 15. Har en nesten ny som kun er pakket ut og testet. Kjøpt til Defender TD5, men antar de går om hverandre. Kan også låses opp.
×
×
 • Create New...