Jump to content
LRforum

Admiral

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Admiral

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. Tusen takk for godt svar! Da vet jeg hva jeg skal svare de om de hevder at den virker....blir ny rute.
 2. Det er bare koblet til i hvert hjørne. Jeg vet egentlig ikke om trådene virker, men det lyser i bryteren så tror ikke sikringen er gåen (ville vel sjedd om de var koblet sammen?). Hurtigruta tar ansvar og skal skifte den om det er noe problem å bruke den som står i, men vil jo gjerne slippe om det ikke spiller noen rolle. De skulle sjekke, og det får vel jeg også gjøre.
 3. Skiftet frontrute i min 2003 Defender Td5 for noen uker siden pga steinsprut hos Hurtigruta Bilglass. De spurte på forhånd om jeg hadde rute med 2 eller 3 el-koblinger. Jeg hadde 2 på den gamle og ser nå at jeg har fått en ny rute med tre. Koblingen i midten henger løst. Noen som vet om dette har noen praktisk betydning?
 4. Hadde de på en Model X før og kan ikke se at det var noe å utsette på de. Etter ca 60000km (totalt med vinter+sommer) var bakdekkene litt slitt så gjorde som du tenker og kjøpte et sett som hadde rullet noen få km for kr 4000 + noen hundrelapper for omlegg og avbalansering. Løp og kjøp.
 5. Hadde samme feil i høst. Hos meg hadde dekselet til bremselyset "gnagd" over "ledningen" som er limt i ruta (ser ut som tykk varmetråd). Ble anbefalt å strekke ledning fra koblingspunkt nederst på ruta og trykke denne inn mellom rute og gummi list. Jeg fant en bedre måte. Har funket så langt.
 6. Admiral

  Takluke defender

  Kan være det er dekket av glassforsikring om du har del/kasko.
 7. Tok av piggdekkene Defenderen ble kjøpt med. De har fungert ok i vinter uten å bli satt på noen større prøver, nok mønster, men er 7 år gamle. Noen som har et sett ok vinterdekk med eller uten 16" felg liggende før jeg ringer lokal pusher? Helst pigg, men ikke avgjørende.
 8. Admiral

  Swingaway

  Er ute etter en Swingaway til 2003 Defender Td5 om noen har noe liggende? Kan hente mellom Lillehammer og Tvedestrand de neste par ukene.
 9. Jeg sleit med kortslutning på bakrutevisker en stund og fikk stor nytte av disse som utfyller hverandre for å ha en plan for feilsøking: http://www.club4x4.ro/service/ManualeService/Defender/DefenderTD5/Defender Td5 MY02 Electrical Library.pdf https://www.legionlandrover.com/manuales/electrical schemes - defender td5 (1999).pdf Ser at den ene er til Defender fra 2002 (som jeg har), men det finnes sikkert en for korrekt modell om du søker. Jeg brukte litt tid på å forstå systemet, men det var faktisk ikke helt umulig å forstå logikken i galskapen. Lykke til!
 10. Takk - her var det nyttig hjelp!
 11. Takk igjen, da har jeg litt å jobbe med. Ser det med langsgående spor, tenningsnøkkelen går ikke inn i dørlåsen så virker som det er forskjellige spor. Men hvordan finner jeg ut hva jeg skal ha? Stemmer at det kun er lås på fører og bakdør.
 12. 2003 Td5 Bilen har skiftet tenningslås en gang før mitt eie og fungerer som den skal, men nøkkelen passer ikke i dørlåsene. Går det an å "programmere" om dørlås, eller er løsningen å kjøpe nye låsesylindre og bruke to nøkler? Så lenge sentrallåsen fungerer er det ikke noe problem, men ser for meg at det kan bli en utfordring en eller annen gang....
 13. Jeg ble inspirert og har i kveld montert samme - snakk om forskjell! Der den gamle var som å røre i grøt (vel, i hvert fall vanskelig å få i 3 gir) er dette nesten som 911 kasse...(vel....). Skal sies at jeg tror nok den gamle ville blitt bedre om den ble justert slik den nye ble. Verdt hver krone og de to timene det tok. Tror jeg må remappe så blir det rene sportsbilen!
 14. Da var traversen omsider ny. Kjøpte «vanlig» hos EWS som han hadde på lager med korte vanger. Intercar AS i Enebakk gjorde jobben, og etter mitt ringe skjønn veldig bra. Jeg bad de grunne/rustbeskytte og lakke den nye og skjøten spesielt godt. Det har de gjort og det ser som sagt veldig bra ut. Tok sin tid, men med mange lag som skal tørke så blir det vel slik. Skal få tatt noen bilder så snart de får tettet diesellekkasjen fra tanken jeg oppdaget i dag....
×
×
 • Create New...