Jump to content
LRforum

Admiral

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

About Admiral

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

721 profile views
 1. Teppeabo har i metervis.
 2. Hei Jeg oppgraderte min gamle med Focal komponent høyttallere samt en søt liten sub som ble montert under cubby. Dette ble en kraftig forbedring i lydoppfattelse uten at det på noen måte ble voldsomt. https://www.mudstuff.co.uk/focal-es100k-speakers-tweeter-kit.html https://www.mudstuff.co.uk/mud-sub-locker.html https://www.mudstuff.co.uk/phoenix-gold-subwoofer.html Lykke til!
 3. Admiral

  Defender ØK

  Fikk et øyeblikks illebefinnende i høst og solgte Defenderen. Synes livet ble veldig mye mindre spennende... Noen som kunne tenke seg å selge som ikke orker eller har lyst til å legge ut på Finn? Er primært ute etter et greit eksemplar, kan skru enklere ting, men ikke sveise så rust er ikke bra. Aller helst en 90 Td5, eller en 110 med eller uten tak og mange seter. Bor i Oslo, men er stadig opp Gudbrandsdalen og tidvis på Sørlandet. Send PM eller SMS på 91tre44tre56
 4. Jeg har og en liggende i Oslo om noen flere trenger. Veksles fortrinnsvis i noe rødt...
 5. Ehhh... ligger en på Finn...: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=166622381
 6. Forsøk å google electrical library Discovery 5 og se om du ikke finner noe som er forståelig. Kan nok kreve litt mer jobb enn å spørre her, men den som leter finner!
 7. Tror ikke det er mange båtmotorer hvor man kommer til for å tappe så å suge er nok helt innafor om du får ut mest mulig.
 8. Admiral

  Katta i sekken

  Ser du spør om verksteder i Oslo området. Jeg brukte Intercar AS på Enebakk til flere reparasjoner på min Td5. De brukte litt tid, men fikset ting som dukket opp på sparket uten at det kostet stort. De var helt fornøyd med at jeg kom med deler, men fikk tak på det jeg ikke hadde kjøpt inn selv til fornuftige priser. Fast pris på det meste og absolutt fair pris på det som ikke var avtalt. Det er en gjeng med polakker (tror jeg...) som snakket bra engelsk (forresten var det en nordlending som jobbet der også!), ikke noe fancy kundemottak, jeg snek meg inn på verkstedet som var rimelig ryddig og rent. Jeg hadde ikke noe motor problemer, men vil tro de «kan» alt som ikke er fullt av elektronikk bedre enn motsatt. Anbefales.
 9. Takk til begge - her var det jo mye moro!
 10. Da fikk familien overtalt meg til å bytte ut Defenderen til en 2014 RR Sport. Skal jo innrømme at det er "noe" mer behagelig å kjøre, men mindre sjarm det er det jo. Som kjent krever Defender noe stell for å holde koken, har ikke funnet så mye jeg må/bør gjøre med nybilen. Den har kun rullet 40' km og fått årlig service. Ikke så mye "snacks" å putte på den heller selv om jeg har noen småting i kikkerten som oppdatert kart og matte til bagasjen. Noen som har noe lurt å foreslå? Hvordan er det med rust på disse? Bilen er ren og pen under, eneste rusten jeg har sett er litt overflaterust på eksosanlegget, men er det fornuftig/nødvendig med en runde Fluidfilm? Noe annet jeg bør passe på?
 11. Da har alle lys, hjulbolter, 52mm pipe og filter funnet nye eiere. Stadig litt tjafs igjen. Har forresten også diagnose system for Webasto (som jeg ikke fikk til å virke) som kanskje noen kan få bruk for? Nanocom kjøpt i mai i år, testet en gang. Kr 4000.
 12. ECU som i styringsenhet/hjerne? Jeg lette i fjor og kjøpte helt ny Webasto på Finn. Verkstedet skulle ha kr 4500+mva for ny styringsenhet. På orrebasto.info finner du kanskje det du trenger. Var det nærmeste jeg kom til fornuftig penge. Flere tråder om dette på forumet. Bla:
 13. Hei

  Jeg kan Vippse 500 kr til deg, så skal jeg forsøke å få sønnen min til å plukke opp mattene.

  Jeg kommer til bake med info om når.

  Hvor kan Roadkill mattene hentes?

  mvh

  Jan

 14. EWS tok ca kr 650 for et års tid siden. Hvor fint og flott det er vet jeg ikke, men slutt på olje til ECU etter noen omganger med rens.
×
×
 • Create New...