Gå til innhold

SindreB

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Trondheim

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

1 158 profilvisninger

SindreB sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Hei, Sidesteps for P38 ble ganske rustne etter etpar-tre år på saltveier. Ønsker gjerne forslag til behandling, sandblåsing ? Type lakk, maling?
  2. Jeg får ikke PM til å fungere. Er interessert i slangen. Vil du kontakte meg på 930 tre åtte 541.
  3. Hei Jacobm, det er interessant. Vet du om slangen er tett?
  4. Er på jakt etter servoslange anr4331 mellom pumpe og styresnekke til 2000mod RR 2.5 dse. De lages ikke lenger ny ser det ut til. Er og interessert i brukt/defekt slange og gjerne tips om slangeverksted (Trondheim?) som kan lage ny gummidel av slangen
  5. Har et slikt hjul i Trondheim som sikkert kan selges
  6. Alpine radio fra Range Rover 2.5dse 2000mod. Se Finn annonse: https://www.finn.no/279658942 Spiller tatt ut fra bil med 10høytalere. Har og et luftfilter ESR341R til p38 v8 Kan gis bort mot henting eller betaling av frakt Mvh Sindre
  7. Hei, takk for gode tilbakemeldinger her. Jeg endte opp på Rosten Bilverksted. Første verkstedtur etter 6år/60kkm med RR. Ny øvre kule og godkjent pkk til 2800kr. Jeg tror ikke ABS sensor eller nedre kule har vært demontert. Jeg skal holde et øye med at aksel holder tett. På et senere tidspunkt blir det nok behov for en større overhaling.
  8. Takk for responser. Mistanker ble litt bekreftet for jeg har sett tråden til Brage tidligere. Får undersøke litt mer rundt tilbudet. Hva blir konsekvens av å ikke bruke sentreringsverktøy?
  9. Hei, Jeg har fått PKK feil på bærekule venstre øvre foran på 2000mod P38 diesel 213000km. Samt tilbud om å skifte den til ca 5500nok hos NAF Trondheim. Har noen formening om dette høres Ok ut? Jeg tenkte i utgangspunkt at dette kanskje var dyrere pga behov for spesialverktøy?
  10. Se beskrivelsen i denne prosjektrråden, der er det listet opp Biltema art.nr
  11. Ja stemmer, det er to stk O-ringer ved heater matrix. Jeg gjorde dette for nesten fem år siden, og det er fortsatt tett. Husker ikke alle detaljer, men laget et hull for tilkomst med langt skrujern.
  12. Merk at det finnes snarvei om du kun skal bytte O-ringer. Se lenke til relevant forum-tråd nedenfor. Jeg brukte et fleksibelt forlengerskaft med bits for å løsne/feste skrue som fester rør til matrix. http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/85053-o-ringer-varmeapparat-p38/&tab=comments#comment-903294
  13. @Sfinx det er nok flere varianter av sikringsbokser som er årsak til at det ikke stemmer. Jeg har koblet ut self leveling ved å legge F29 EAS til en ekstern sikringsholder som er koblet via et rele. Styrestrøm for relé er tatt fra F23 slik at F29 kun har strøm når tenning er på og det er strøm over F23. Fant oppskriften på nett for 4-5 år siden .
  14. Hei, Bra med en P38 tråd. Etpar tips: Bypass av auto self leveling anbefales; det kan gjøres uten å skifte ut relé under sete. Se tråden på denne lenken med innlegget fra bruker atlgje. Da påvirkes ikke diagnose og bil holder seg oppe om system er tett. Rust i dørken; sjekk at det ikke kommer inn vann ved kraftig regn eller dusjing med hageslange. Jeg tettet rundt lokk til pollenfilter osv, men fant at vann inn bak list nedenfor frontrute fant vei videre inn i kupé. Løsning sålangt har vært en tape mellom rute og list som må skiftes 1-2g/år.
  15. Husker ikke hvor jeg handlet for det er flere år siden, men søk på «Mobiletron vr-vw010» så finner du flere muligheter der den kan kjøpes.
×
×
  • Opprett ny...