Gå til innhold

RoverDude

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Mysen, Østfold

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Mysen

Nylige profilbesøk

681 profilvisninger

RoverDude sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Jeg var på en videreutdanning for noen år siden, og hadde med meg to kollegaer i bilen, en D2. Den ene satt foran og lurte på hvorfor folk drev og hilste, så jeg fortalte om hilseplikten til LR. Dette syntes hun var morro og begynte å hilse. På veien stoppet vi innom en Burger King og spiste. Da vi satt der ved vindusbordet vinket hun plutselig igjen og vi andre; jøss, ser du kjentfolk her? NEI, det var jo en LR som kjørte forbi :-)
  2. @iknutis: Har du fremdeles disse sensorene liggende?
  3. Hei. hvor mye tåler dette stativet? Tenker på vektbelastningen?
  4. Tittelen sier vel det meste, men jeg trenger altså en bremsepumpe til min disco 2, det er en TD5, 2002 modell om det betyr noe. Er det noen som har en i bra stand??
  5. Ok, jeg var ikke oppmerksom på den bretten og ser hva du beskriver... Da skal jeg løfte og sjekke med såpevann før jeg kjøper deler :-) Takk for hjelpen!!
  6. Har ikke gjort det, men den siger ikke alltid og jeg tenker at belgen er tett eller ikke. Hadde den vært lekk så ville den vel seget på den siden hver natt??
  7. Ok, da tror jeg mest på valveblokka ved kompressoren... siden den ikke siger alltid tenker jeg det er ventilen...
  8. Hei! Kompressoren/ventilen til luftfjæringa, er den ok? Pris evt?
  9. Hei. Jeg tror jeg trenger en kompressor til luftfjæringa. Funker din bra? Hos meg siger bilen ned på den ene siden litt tilfeldig og bytte av høyderegulatoren gjorde liten forskjell. Det er ikke lekkasje i belgen... Hva koster den evt? Hei. Jeg tror jeg trenger en kompressor til luftfjæringa. Funker din bra? Hos meg siger bilen ned på den ene siden litt tilfeldig og bytte av høyderegulatoren gjorde liten forskjell. Det er ikke lekkasje i belgen... Hva koster den evt?
  10. Hei. Jeg trenger altså å bytte lager på høyre side foran. Noen som har eller kan anbefale en leverandør til meg?? Mvh RoverDude
  11. Jeg har en D2 allerede, ellers hadde jeg glatt slått til på denne, men som du sier, det er vel nok med èn.
×
×
  • Opprett ny...