Gå til innhold

ian74

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    volda

Nylige profilbesøk

547 profilvisninger

ian74 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Under kjøring i bratt bakke med tilhenger mistet motor plutselig nesten all kraft, og kraftig svart eksos.. opp med panser , ser at ved gasspådrag kollapser slange fra intercooler til innsug. på flat vei uten henger går bilen normalt ved lett pådrag, men mister all effekt ved meir pådrag. Virket som motor krever meir luft en det som blir levert. byttet slangen, samme skjer. trudde kansje turboen var kaputt, denne er også byttet uten at det hjalp. har også tatt ut intercooler og rengjort uten effekt.. Noen som har peiling???
  2. Under kjøring i bratt bakke med tilhenger mistet motor plutselig nesten all kraft, og kraftig svart eksos.. opp med panser , ser at ved gasspådrag kollapser slange fra intercooler til innsug. på flat vei uten henger går bilen normalt ved lett pådrag, men mister all effekt ved meir pådrag. Virket som motor krever meir luft en det som blir levert. byttet slangen, samme skjer. trudde kansje turboen var kaputt, denne er også byttet uten at det hjalp. har også tatt ut intercooler og rengjort uten effekt.. Noen som har peiling???
  3. ian74

    Girkasse

    Hei, discovery er en 95mod diesel. Range roveren mener jeg hadde 3,9 v8 bensin. prøvde i dag og skifte filter/olje og flushing av kassa. ingen bedring. Bilen lugger prøver å gå fremoverr i park. revers kjennes ut som park. bilen går også fremmover i N.. Slurer mye i drive men når den først kommer i gang girer kassa normalt.. Noen som har vert borti dette? Tips?
  4. ian74

    Girkasse

    Hei, noen som vet om kassa fra en 90mod range rover passer i min 95 discovery? Kassa streika i dag, går kun i revers...
  5. Pumpa går ikke men det er ikke strøm når jeg måler. motor starter heller ikke når jeg kjører diesel fra flaske rett på diesel inn fremme heller. Mistenker en feil som gjør at diesel blir kutta. Eneste feil som viser på hawkeye er engine speed sensor, klarer ikke å finne ut om dette er det samme som crankshaft psition sensor. Finner nemlig ingenting som heter engine speed sensor i workshop manual??Noen som har et tips?
  6. Noen som vet om engine speed sensor og crankshaft position sensor er det samme?
  7. Hei og takk for svar. Har ingen andre feilkoder, sjekket i dag live data der registreres engine speed når jeg prøver og starte.. tok i dag av slange på disel inn til disel filter. Ingen diesel som kommer fram.. Noen som vet om diesel til motor kuttes ved pumpe i tank eller fremme ved motor om en sensor tuller?
  8. Har en 98mod rr p38 disel som plutselig nekter å starte. Hawkeye sier engine speed sensor fault code 27 Noken som har vert borti dette? og som kansje kan hjelpe med hvor denne er plassert? Etter mykje lesing trudde jeg at dette var sensor rett under startmotor, skiftet denne uten resultat...
  9. Takk for svar:) noken som har et tips til nettbutikk for kjøp av nanocom?
  10. Ingen av verksteda i nærheten har diagnoseutstyr til range rover.... prøver igjen om det er noken som kan hjelpe? eller kansje noken so har brukt diagnoseutstyr til salgs? Bur som sagt på sunnmøre, men kjører gjerne et stykke om noken kan hjelpe:)
  11. Takk for svar:-) Noen som vet om noen, eller kjenner noen som kjenner noen osv som har diagnoseutstyr som har lyst å gjøre et forsøk? Bor på Sunnmøre, men kjører gjerne et stykke!
  12. på kjøretur i dag kom det opp eas fault, og lysa på nivå blinker.. bilen er på normal nivå og har ikke gått opp eller ned. Forslag til kor feilen kan ligge?
  13. Trenger litt hjelp fra noen erfarne og kyndige RR-folk. Vi har en RR P38 DSE, -96 mod. Plutselig en dag slo startsperren inn, og alle forsøk på å få den opp var forgjeves. Etter et verkstedbesøk fant de feilen i sentrallåsen, og det ble byttet lås på førerdør. Bilen startet igjen, men etter det så kommer vi ikke inn på systemet med Hawkeye. Har prøvd alle de lokale verkstedene, og et av dem klarte å komme inn på motoren, men ikke ABS, airbag eller noe annet. Fikk opp feilmelding på motoren på tyverisperre, som de ikke klarte å slette. Kan det være grunnen til at vi ikke kommer inn på? Vi har problem med at lampa for ABS og TC lyser konstant. ABS-sensorene er skiftet, samme med bremselysbryter. Hadde ingen innvirkning... Vi trenger å komme inn på systemet for å finne ut om der ligger noen feilkoder som må slettes... Ingen av våre lokale verksted er spesielt gode på Land Rover... Er det noen som har et verktøy som kan hjelpe oss, eller kan tipse om noen som kan? Vi bor på Sunnmøre, men kjører gjerne mange mil for å få dette ordna ;-)
×
×
  • Opprett ny...