Gå til innhold

fyfasan

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Danmark
  • Interests
    Nfl, Fishing and sailing

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Kolding, Denmark

Nylige profilbesøk

623 profilvisninger

fyfasan sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. for at styre blæseren kan man installere dette modul, Altox Europe D3/RRS EASY IPCU https://altox-europe.eu/product/altox-europe-d3-rrs-easy-ipcu/ man skal ikke klippe i ledninger eller lodde.. IPCU'en kommer med komplet ledningsnet til at sætte bag klima kontrol har man en Altox Wbus-5 eller 4 installeret i forvejen, kan man styre opstart af blæsere på temperatur, så de først starter når kølevandet er varmt, derved spare man batteriet har men en anden form for kontrol af sit fyr, kan man også bruge denne IPCU, du har bare ikke muligheden med temperatur styring som ved ALTOX Wbus-5 og 4. som alle jo nok ved er ALTOX et Russisk firma, så de er udviklet til det hårde vinter klima. Altox Europe er den Europæiske distributør for Altox, i kan se på deres sælger på dette kort https://altox.ru/en/dealers/
  2. jeg vil få lavet nogle stykker til WBUS-4 også, som får samme funktioner, da WBUS-4 og 5 ikke sender output helt på samme måde, men de kommer til at kunne det samme og installeres på samme måde.
  3. Nej den bliver sat til bag HVAC kontrol, der skal klippet et par ledninger for at føre signal gennem kontrol, ellers bliver den rimelig nem at installere.. jeg har set andre på markedet, men de brugte en del støm, da de kørte blæser i 30 minutter, selv før system var varm, så jeg har gjort meget ud af du selv kan styre om den skal starte på en bestemt temperatur, eller starte efter 15 minutter når kølevand er godt varmt, da Altox WBUS giver muligheder i at sende forskellige signaler.. alle der har købt Altox Wbus kontroller når den kommer vil få den tilbudt til en god pris og porto frit. da jeg syntes alle skal have mulighed for at købe en Altox Wbus-5 nu og få glæde af den, ikke vente til blæser kontrol kommer.
  4. jeg er ved at udvikle en kontrol som kan styre blæsere i Discovery 3 den vil få input fra Altox modul om at starte, så den ikke køre konstant og bruger masser af batteri, den vil først starte blæsere op når temperatur er oppe på 50-60 grader, så du kun får varm luft i kabine. jeg håber på at have den klar til januar..
  5. ALTOX WBUS-5 GPS har ikke en udvendig antenne, den er indbygget i modulet.. det bedste sted at installere den er inde i bilen, der kan findes en report for forskellige biler, både Freelander 2 og Discovery 3 er der, Range Rover Sport er på samme måde som Discovery 3, der skulle også snart komme en report på Discovery 4
  6. forskel på ALTOX WBUS-4 og ALTOX WBUS-5 er ikke så stor. WBUS-5 bruger micro sim ~ WBUS-4 standard sim WBUS-5 har en kabine temperatur føler ~ WBUS-4 har ikke WBUS-5 kan fåes med GPS tracker (mod mer pris) ~ WBUS-4 var dette ikke muligt du kan se dem her https://altox-europe.eu/ Den virker også på Range Rover Sport, og Discover 4 (FBH menu skal bare aktiveres først med diagnostik værktøj som IID-TOOL)
  7. eller kig på https://altox-europe.eu/ der kan du også købe Altox Wbus-5 du kan også får Altox Wbus-5 styremoduler med indbygget GPS tracker nu.
  8. ikke den bedste sommer vi har, så vi skal snart til at tænke på varme i bilen igen.. har stadig et par stykker, hvis nogen skal have installeret inden kulden kommer :-)
  9. Lidt uden for sæson, men så kan den være installeret og klar til den kolde tid Jeg tog nogle extra Altox WBUS-4 Webasto motorvarmer kontrollere med hjem sidst jeg var i Rusland, hvis nogen var interesseret Har selv installeret nogle stykker i min egen og venners Discovery 3'er... dette er nok en af de bedste GSM motorvarmer kontroller på markedet, den kan styres via SMS, opkald eller Web app.. kan også times til bestemt start tidspunkt, læse fejl og slette fejl på webasto motorvarmer, du kan også se temp. på kølevandet, volt på batteri og om motorvarmeren køre... den er utrolig nem at installere, og fylder ikke meget.. lagt ved en 63 mm centerkapsel jeg har lavet en installations vejledning til den, plus jeg har lagt de stik i kassen man behøver for installation i en Discovery 3 og RRS, alt man selv skal sørge for er lidt ledning.. og værktøj, alt hvad du skal bruge står i vejledningen, har også lidt stik hvis du ikke har den røde ledning i pin 2 på din motorvarmer, se billed billed af installation under rattet hvis du er interesseret kan jeg sende vejledning på .pdf er også omtalt tidligere i dette forum, søg blot på Altox du kan få en Altox WBUS-4 for kun 1500,- Nkr.. plus fragt på 300,- Nkr... så i alt 1800,- Nkr via paypal... bliver sendt fra Danmark, sendes privat koster over 2200 Nkr incl. fragt på Ebay fra Rusland, uden import told smid en PM eller skriv i tråden Thomas
  10. Du kan også bruge denne adresse til at styre fyret med, så kan du også slette fejl koder i din Altox WBUS-4 brug denne adresse på din mobil http://altox.by/wbus_en/ jeg har installeret nogle stykker efterhånden, og det er lige til at gå til, tager under 1 time.. så jeg kan kun anbefale altox Wbus-4 jeg købte nogle stykker sidst jeg var i Rusland :-)
  11. fyfasan

    Altox WBUS-4

    how to install the Altox WBUS-4
×
×
  • Opprett ny...