Gå til innhold

CGLR4

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av CGLR4

  1. Dette systemet har kun mulighet for håndfri telefon via blåtann, ikke musikkavspilling. Da må du over på AUX. Har du "Phone" knapp på bryterpanelet?
  2. CGLR4

    33 x 12,5 15

    Er interessert, skal se på en bil imorgen og dersom jeg kjøper den er disse aktuelle. Har du et telefonnummer?
  3. Speila er store og fine på den nye Discoen, tror det er samme som på Sport/RR faktisk. Husk at det gjøres inngrep i taket for å bygge om til varebil.
  4. Har en fremre høydesensor til salgs. Helt ny, original. 1000,-
  5. Den går i 30 min dersom motoren ikke er igang. Den varmer opp kjølevæska, også er det en elektrisk vannpumpe som sirkulerer vannet rundt i systemet slik at det er varme i varmeapparatregisteret inne i bilen.
  6. Det er kun justering på nærlysets linse. Ekstralysets reflektor har ikke justering.
  7. Det er ikke justering av fjernlys på disse nei, kun nærlys. Den beste løsningen er ekstra tusenmetere.
  8. Det var dette som skjedde med min også, jeg vil ikke ha det sånn så jeg monterte original boks igjen. Vil ikke kalle det en vellykket installasjon.
  9. Det er en skrue ute på spindelen og en mutter inne ved diffen, hvis du har store felger så trenger du ikke ta av hjulet engang. Justèr det nye etter det gamle, men du må ha firehjulskontroll. Chassinr finner du i ramma på h. side bak forhjulet. Og du bør ikke kalle det stabstag, blir fort forvirrelser av sånt.
  10. Til den prisen så har du jo en enkel reklamasjonssak. Det er pant på kompressorer originalt, ikke vanlig praksis å levere de ut. Er det reklamasjon i tillegg så skal den sendes inn.
  11. Så godt som hele bilen er merket FoMoCo, dessverre.
  12. Turboen er skrudd fast i eksosmanifolden med tre skruer, disse skruene er for sikkerhets skyld skrudd inn "feil vei", altså med hodet inn mot blokka. Hvis du skal demontere turboen uten å ta av karosseriet må to av disse skruene borres ut fra baksiden. Den nye turboen har gjenga hull naturligvis og disse borrer du bare igjennom med et 8mm bor. Så skrur du det sammen igjen med gjennomgående bolt og mutter. Mulig litt rotete forklart men du skjønner det når du kommer så langt.
  13. For å bytte staget må turboen ut, jeg hadde nok ikke byttet bare staget siden det er så mye jobb å ta ut turboen. Det går uten å ta av karosseriet. Men det er trangt. Du trenger også et veldig langt 8mm borr.
  14. Den fungerer helt fint. Prøv å skru på justerings-skruen med skiva av.
  15. Det bildet er alt for dårlig til at jeg har kjangs til å se hva det er.
  16. Varme i bakseter aktiveres med bryter bak på midtkonsollen (der hvor AUX-tilkoblingen er). Dersom du har "rear A/C" ville dette bryterpanelet vært i taket. Det er ikke luftekanaler i bryterpanelet.
  17. Som tittel, fremre støtfangerdeksel fra en facelift D4 til salgs. Hadde egentlig tenkt til å montere på min bil men det var ikke kamerapakke på denne bilen og jeg vil ikke jalle til noe fester osv for å få det til. Selges derfor billig. Farge Ultimate black/Santorini black. Pris: 1500,- Må hentes i Holmestrand. Bilde kommer imorgen.
  18. To lower - å lukke. Du skal trykke på knappen for å lukke igjen. Trykk å hold.
  19. Du kan fint montere blendelokk uten å få varsel.
  20. Har du forsøkt å kjøre kalibrering? Har tidligere opplevd at den bare random slutter å funke. Boka sier:
  21. Km-stand er bare et tall som står i instrumentet. Har ingenting å si for hvor lenge en motor har igjen. Denne bilen hadde vært svært interessant for meg, hadde jeg bare fått surra meg til å legge ut min D4.
  22. På MY12 og nyere med dab må du bytte modul samt kode den nye modulen. Den sitter innenfor h. sidedeksel bakerst. Veldig lett å bytte.
  23. En sånn tidlig D4 med 2.7 er for meg helt uaktuell. Da kan man like gjerne kjøpe D3.
  24. Du kan jo ta den ut og demontere plastdekslene som er rundt den og smøre så godt det lar seg gjøre inn i enheten, det er absolutt forsøket verdt. Det har jeg opplevd også, var rimelig vanskelig å få den ut når døra var låst og igjen men med litt overtaling klarte jeg å få den til å låse opp. Har inntrykk av at dette er et problem over hele LR fjøla.
  25. Det er treghet i låsekassa som gjør at den ikke låser opp, når låsekassa låser/låser opp så beveger wiren seg ut/inn. Det du ser er at wiren ikke beveger seg skikkelig pga låsekassa ikke beveger seg skikkelig. Det er bare èn wire som går til det innvendige dørhåndtaket.
×
×
  • Opprett ny...