Jump to content
LRforum

KjetilT

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About KjetilT

  • Rank
    Medlem

Profile Information

  • Location
    Norge

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Andøy

Recent Profile Visitors

332 profile views
  1. Takk - Åndenes makt hjalp lite - Da brant vindusviskermotor. Er det slik at det er mulig det kan bli brudd/ overslag i motor slik at den har gått av seg selv? Åpnet motor i dag og det var brent ut da den har gått på natten. Tør rute blir tungt. Ny bestilles men er redd det er noe med disse styrekortene....
  2. Da jeg kom ned fra hytta sto vindusvisker på frontruta å gikk. Måtte ta sikring for å få den til å stoppe. Går i samme tempo uansett hva jeg gjør med bryter inne i bilen. Noen som har vært borti det samme eller har en lur greie å prøve
  3. Brukte en trekker for glødeplugger. Kompressor jobbet godt. Trekker 8 bar. Banket på 30 nM første runde. Dag 2 på 40 nM . Når jeg fikk bevegelse smurte jeg enda mer og lot det stå en stund. Byttet da til 3/8 trekker fra Biltema. Trekker mindre luft og er litt kraftigere. Skrudde ut. Men kjørte ikke mye i i retur. Så på plugg 1 at det ikke var rust på gjenger. Banket konstant bare til bevegelse. Men var en utfordring å få ut av hullet selv om den nesten var ute. Jobbet litt ut og inn og rotasjon. Støvsugde med micro slange i alle pluggene. Fikk ut mye sot.
  4. Kan ikke finne papirer på at de har vært byttet. Min er 2005
  5. Da er det gjort. Krevde tålmodighet. Men banket med 40 nM å 8 bar på mutter trekker til jeg fikk bevegelse. Tok tid. Smurte i forkant og mens jeg jobbet med Jamaica olje. Når det var bevegelse brukte jeg en større mutter trekker. 3/8 fra Biltema faktisk. Imponert over den med tanke på prisen. Trangt ja. Krever tålmodighet ja. Men er gjennomført uten å borre
  6. Da er det gjort. Krevde tålmodighet. Men banket med 40 nM å 8 bar på mutter trekker til jeg fikk bevegelse. Tok tid. Smurte i forkant og mens jeg jobbet med Jamaica olje. Når det var bevegelse brukte jeg en større mutter trekker. 3/8 fra Biltema faktisk. Imponert over den med tanke på prisen. Trangt ja. Krever tålmodighet ja. Men er gjennomført uten boring
  7. Ble satt inn ny på verksted i Tromsø da jeg kjøpte bilen siden den ikke virket. Har med ur inni bilen.
  8. Får 10 volt konstant ned til diesel pumpa. Så må være feil på nesten ny Webasto.
  9. Takk. Skal gi puls på ledningen pin 5 og se om pumpa går montert i bilen. Går den da må det være feil i Webasto
  10. DieselPumpa har jeg hatt ut og testet ok. To ledninger fra Webasto går til vann pumpe. To andre er styrestrøm. En kontakt med flere tynne kabler. Fikk strøm på dieselpumpa i ti sekunder. Men hvor kommer strømmen ifra til den??? Webasto er to år gammel. Har blåst igjennom diesel slange så vet det er åpent. Men vanskelig å finne dårlig kontakt når den ikke går montert på bilen. Noen gode råd???
  11. Resatte med OBD 2 - får opp feilmelding for mange forsøk på start. Skal se om jeg finner pumpa idag. Hører som sagt ingen lyd annet enn Webasto som prøver å starte. Kan være dårlig kontakt håper jeg .
  12. Hele Webastoen er ny - men takk - tror det er dieselpumpe
  13. Har ikke hatt av alt av deksel under godbilen - ikke mye plager med denne bilen. Kun byttet slitedeler på to år. MEN måtte ha ny webasto da jeg kjøpte bilen. Nå starter ikke webastoen. Har nullstilt den. Har diesel. Webasto prøver å starte, men stopper etter forsøk. Hører ingen tikkelyd fra dieselpumpe, men vet heller ikke hvor denne sitter. Kan se en pumpe som sitter foran diesel tank på passasjer side. Er det den som mater Webasto? Tenker at den ikke får strøm eller har hengt seg opp?????
  14. Er det kun i konsoll det er aux inngang.??? Fant ikke bak på spilleren nå når jeg skal montere dab. Plugg bak på konsoll er også sliten så må oppgraderes
×
×
  • Create New...