Jump to content
LRforum

HenningT

Members
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

About HenningT

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bryne
 • Interests
  Går mye i bil

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bryne

Recent Profile Visitors

814 profile views
 1. Er bestilt i lag med nye skiltlys og ny bryter. Byttet bryter for et år siden, en billig kinating som har sviktet allerede. Gikk for original denne gang. Ryggekamera er også en kinating som jeg har ikke har store forventninger til, men var så billig så verdt et forsøk. Så det lå en beskrivelse her inne om hvordan det skulle kobles så blir spennende å se om det funker.
 2. Hei Kjøpte ny kartDVD til min 05 RRS fra https://www.satnavishop.co.uk/2018-landrover--range-rover-navigation-sat-nav-map-update-disc-196-p.asp. Installeringen gikk smertefritt slikt om i denne videoen under, men nå får jeg ikke lenger inn GPS signal. Står en rød strek over GPS tegnet. Er det en innstilling som må gjøres? eller med IIDTool eller lignende? Eller taklet bare ikke bilen din denne oppgraderingen og knekte hele gpsantennen..
 3. Å slik ble det for de som måtte lure: Noen av skruene var så rustet at de måtte kappes, valgte derfor å lime mye i tillegg til de skruene som var ok. Det går å skifte skruene vistebset seg, men hadde ikke nye for hånd, var noe spesialgreier. Men dette holder nok i bilens levetid med litt ettersyn.
 4. Da har jeg fått meg lykt Takk RagnaRn
 5. Fortsatt på ønskelista Eller om noen i nærheten av Bryne har en jeg kan låne til EU-kontroll
 6. Ønsker å kjøpe ytre høyre baklykt til ´99 P38 (de er kanskje ikke i alle årsmodeller?) Helst blank/hvit så det matcher resten. Noen som har en ekstra til fornuftig pris?
 7. Hadde noe av det samme på en grand vitara, der var det luftmassemåleren
 8. Mindre nesehjul på kompressor gir høyere turtall på den = mer effekt. Krever litt sliping og tilpasning på kompressor, men fulgte med bruksanvisning på det. Krever visstnok ingen programmering eller andre ting. BelAiren har jeg fortsatt, er en 4d HT. står for tiden i utlandet for oppussing så har ikke fått brukt den enda, men den som venter på noe godt osv (venter kanskje forgjeves??)
 9. Tuning? Hva og hvor? Har selv kjøpt meg mindre nesehjul på eBay, men ikke montert enda. skulle visstnok gi ca 5% mer effekt
 10. Hei Bryteren på bakluken på begge bilene mine har lenge vært dårlige så i dag var dagen for å se om det gikk å reparere, eller om det bare var å kjøpe nye. Tok ut begge og problemet var det samme på begge to; rusten fjær. Alt annet virket. Har søkt rundt og ser at det ofte er det som er problemet, men denne fjæren selges ikke løst. Fikk banket av litt rust og smurt de opp litt så nå virker begge igjen, men jeg kunne jo godt tenkt meg å skiftet denne i nær fremtid. Bryterne er nesten identiske, forskjellen er at den stikker litt ut på P38, men ligger flush på RRS. Så er spørsmålet om noen vet en lur plass å finne en lignende fjør? Innvending diameter er 30 mm, ytre er vel 32-33 mm, kanskje litt mer. høyden er ca 4-5 cm vil jeg anta når de er nye, men mine manglet en del. Kan trikset med pianotråd, men hadde vært så mye bedre om det bare var en fiks ferdig å få kjøpt. Kan jo gjerne være lenger enn 5 cm da de kan kappes.
 11. Nå ha jeg googlet i timesvis så nå må jeg spør: hva heter den metallplata som er skrudd på som forsterkning på den øvre bakluka på en 05 RRS?
 12. Hei, beklager sent svar, men det er av stor interesse
 13. Sjekk også ledningsnettet til parksensor, var flere brudd hos meg der
×
×
 • Create New...