Gå til innhold

Dagobah

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Ålesund, Norway

Dagobah sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Noen som har/vet om hvor få kjøpt sete 6 og 7? Helst i lys beige. Kommer avogtil på Finn, men mener jeg så en butikk i UK (eBay) som solgte en palle komplett med alt man trengte av skruer, paneler, belter og seter.. finner ikke igjen denne.
  2. Hei. Usikker på hva delen heter, men det jeg trenger ikke hele konsollet / lampeenheten i taket (2. seterad) for Discovery 3. Bare selve pæreholderen. Ikke at det spiller noen rolle vil jeg tro, men dette er for bil uten AC-justering fra baksetet. Delenummer for hele konsollet; XDE500420LUM eller LR038072 Fås løst? Evt. noen som har en delebil liggende som vil plukke ut og sende meg mot en liten slant? Hilsen Dag
  3. Solen skinner, på tide å 'gå' hjem fra jobb.
  4. Jeg er interessert i å få skiftet plugger i Ålesunds-området. Får vi samlet nok folk til å lokke Jahrmann oppover, eller er det noen her som utfører/vet om gode ressurser i lokalområdet? En uoffisiell måling indikerer at jeg loffer rundt med èn fungerende plugg..
  5. Liten avslutning på posten her etter bytte av tank; Etter 2 ukers kjøring med sikringene ute (med en haug feilmld i dashen, inkl. lysjustering) ble tanken i dag byttet. Målte jevnlig hjulavstand og belgene holdt seg (heldigvis) uten sig de 2 ukene. Bestilte først deler fra LR Direct men de klarte ikke skaffe, så da ble det eBay fra USA (av alle plasser) som jeg fant billigst. Levert på døra etter ca.10 arbeidsdager. Tips! Bestill også 4stk FS108167PL (bolter) da de enten er rustet i stykker eller knekker ved demontering. Den gamle tanken ser rimelig rusta ut selv om jeg ikke kan se selve hullet - sikkert pittelite i en sveis. Litt lyst å få min industrisveiser-onkel til å gi den en tjangse, så har jeg reservetank når den nye gir seg om 10 år (langtids-planlegging av LR3-eie:)) 2 timer brukte en amatør på byttet. Etterpå duret kompressoren en stund for å fylle tanken og vips så var alt bra - ingen feilmelding og stor glede over å ha utrettet noe selv. Noen som har formening om hva denne delen koster originalt og hva dette ville kostet på verksted? Alltid tilfredsstillende for en sunnmøring å vite hvor mye penger som er spart... Du trenger: - 1 tank (RQN500070) - 4 bolter (FS108167PL) - sekskantpipe nr.10 til boltene - fastnøkkel nr. 22 til luftventilen (og små hender..)
  6. Takk for svar, begge to. Ser ut som rust ja, så det blir nok bytte av tank. Har lest at F26E skal være nok å nappe ut, men hvis ingen argumenterer for/imot å nappe ut alle 3 så tester jeg dette. Så vidt jeg har rukket å teste tidligere siger bilen minimalt, så belgene virker tette og grei. Ang. diagnose så er nok dette et godt tips, Glen. Jeg testet for moro skyld eBay-dings til 70,- + Torque for å kunne lese av, men dette funka dårlig. Får legge litt mer peng i det etter hvert
  7. Heisann. Ivrig leser på forumet, men jomfru-poster (og inntil nylig LR-jomfru). Har funnet noen treff på div forum, men motstridende svar så spør før jeg klusser til noe; Har en '07 Disco som lekker luft fra reservoar-tanken. Jeg må bruke bilen en del mil før jeg rekker å reparere dette, så da lurte jeg på: 1) Kan jeg koble ut sikringene (F3E, F26E og F35E) og kjøre på luften i belgene noen dager, eller skaper dette problemer? Skulle belgene begynne å "miste" luft kan jeg alltids sette i sikringene og fylle opp igjen? 2) Kan jeg selv demontere reservoar-tanken og sveise/bytte denne? Har lest noen poster som sier jeg må ha diagnoseutstyr før jeg tømmer systemet for luft, mens andre sier det går helt fint uten. (har ikke studert tanken, men antar/håper det er en form for tappeventil her?). Hvorfor vil jeg koble ut AES? Jeg har forståelsen av at et lekk system fører til at kompressoren (som er nesten ny) vil stå og gå i det uendelige og slites unødvendig. Mulig jeg har misforstått. Takk for alle kloke og overbærende svar jeg vet kommer. Hilsen Dag.
×
×
  • Opprett ny...