Gå til innhold

Morten H

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Øyer/Sognefjellet

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Lillehammer/Vågå

Nylige profilbesøk

725 profilvisninger

Morten H sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har et sett med meget pene Stormer 22", med 285-35 dekk. Dekkene bør byttes. Ønsker å bytte disse i Bf Goodrich eller lignende. Kom med forslag. Befinner seg i Lom Gudbrandsdalen.
  2. Parkerte ved siden av den grå, som får ny dynamo idag. Grå er 2008 mod SE Sort er 2006 mod HSE
  3. Har liggende en i reserve på Øyer, sendt deg mld :-)
  4. Jula har noen fine alu kasser :-) Lengde på 76 cm og 123 cm. Billige var dem også :-) http://www.jula.no/catalog/bygg-og-maling/oppbevaring/oppbevaring-av-verktoy-smasaker/aluminiumsbokser/aluminiumskasse-663008/
  5. Hei. Hadde det samme på min, høyre side sank. Var ikke noe mønster, kunne stå 1 min eller en hel dag. Har du den belgtypen med skrukobling til luftrøret inn på belgen, så hadde jeg sjekket at den sitter. Evt skru opp og gjør rent røret. Feilen hos meg var nettopp der :-)
  6. Facelift lykter til Discovery 2, 2002/2003 mod ønskes kjøpt. Mob: 92202034
  7. Takker for svar! Bilen er nå ferdig og eu godkjent. Ble maraton skruing forrige uke. Skiftet 2 x hub foran, cv join, pakninger til stikkaksling, skiver og klosser x4. Paralellstag, abs rep på abs blokka, demonterte lysbryteren ned i minste detalj, smerglet kontaktflater og smurt opp igjen. Funkerer perfekt. Luftbelger, koblet opp nytt ledningsnett for ekstralys og nytt batteri. Nanocom har gjort jobben sin :-) Har nå kjørt ca 100 mil etter registrering, uten feilmeldinger. Så er stor fornøyd eier :-) Hadde dog en resonanselyd i bilen på et vist turtall, uansett om jeg sto stille eller kjørte. Viste seg å være skiboksen :-) Eneste jeg ønsker meg nå er nye vindusvisker armer :-)
  8. Hei. Var på eu kontroll med discoen, eneste feilen var slitte kuler på paralellstaget foran. Mellom høyre og venstre forhjul. Noen som har liggende et sånn?
  9. Nei den lekker ikke, men tok den med på samme bestilling. Siden den ikke er altfor dyr, og at feilen ofte er der iflg det jeg har lest. Stemmer det er den delen du la ut bilde av :-) Artig med alternative løsninger, men siden jeg har det litt travelt så blir det enkleste vei. Iallefall denne gangen. Men det kan jo hende problemene blir borte med nye hubber m/sensorer og ei runde med nanocom :-)
  10. Hei igjen. Blir spennende dette, har en stor pakke på vei fra feltvogner.no med 2x hub,cv joint, skiver og klosser x4, grøftelys, stålspunnede bremseslanger, abs blokk rep sett " mulig killer for tress amigos", ny olje på begge klokken og ikke minst en Nanocom Evo :-) Fjernlyset er ikke helt med, man kan bruke lyshornet. Men slår seg ikke over på fjernlys. Mistenker et rele som ikke slår inn. Har noen vært borti dette? Blir travelt, siden den skal på eu førstkommende torsdag :-)
  11. Hei igjen, Takker, gleder meg veldig til denne skal rulle på veien. Ja har noen lamper, men dem er i forbindelse med div som skal byttes ut. Hub,spindel og abs sensor. Legger ved et bilde av det som lyser. Regner med mange av dem blir borte når alt nytt er på plass.
  12. Hei. Er ny her inne, og følger med og leser tråder dagen lang :-) Har fått kjøpe en Discovery 2, 2002 mod. TD5, som jeg har litt jobb med for å få på veien. Drømmebilen er endelig på plass. Er det noen i området Lillehammer-gudbrandsdalen-vågå som har diagnose verktøy til denne, som man kan stikke innom? Morten
×
×
  • Opprett ny...