Gå til innhold

kenHalvard

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    sortland

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sigerfjord

Nylige profilbesøk

644 profilvisninger

kenHalvard sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei Har en 2006 RR SPORT med TDV6 motor. gått ca 235K. i det siste har jeg problemer med pådrag. på helt lavt turtall (ved stans i kryss f.eks) når jeg trår inn gaspedal skjer det omentrent ingen akslerasjon. Må over 2000 o/min før det blir noe sprut i bilen. Får ingen synlige feilkoder Noen som aner hva dette kan være?
  2. ja mulig det kan være det. noe har hvert fall skjedd. legger merke til at kompasset viser motsatt vei, pilen som skal stå mot nord viser mot sør. regner med det er "haifinnen" på taket som er antenne?
  3. Hei Navigasjonen min er bokstavelig talt på bærtur. Pilen som skal markere hvor bilen er har stukket av den befinner seg for øyeblikket på fjellet utenfor Narvik, mens bilen står parkert hjemme på Sortland. Noen som vet hvordan jeg får den synkronisert igjen?
  4. Hei igjen. Kontaktet leverandøren SATNAV og fikk beskjed om at jeg trengte en annen oppdatering disc. De sendte den "free of charge" samme dag God service der altså!
  5. takker for tips. Litt langt til Drammen fra Sortland for en flashing av modulen, men takk for tilbud
  6. stemmer godt det ja, når jeg bare fikk lest litt på siden takker
  7. Ja det er AUX utgang på bilen. så det kan jo selvfølgelig være ett alternativ. takk for tips.
  8. Akkurat samme symptomer som jeg har i min 2006 modell. Funker noen få minutter så faller den ut.
  9. Aner du hvor man får oppgradert modulen? eller må man kjøpe ny?
  10. Hei, har en 2006 RR Sport, og har kjøpt ny plate til navigasjonen. 2015 plate fra Satnav. når jeg setter den inn og starter bilen er det bare farger på skjermen og ingen kart!? Noe oppdatering som må til? Noen som vet? Ett annet spørsmål; noen som vet hvor man kan oppdatere Bluetooth slik at man kan spille musikk via telefon f.eks. Synes også Bluetooth i bilen funker dårlig når jeg bruker den til handsfree.
  11. Hei Kjøpte meg en RRSport 2006 i høst, fikk med ett sett flunke nye Continental ContisportContact 5 SSR. Runflat dekk. Dimensjon 255/55 R18 V, runflat dekk.belastningskode 109. Fine greier det, problemet var bare at han som solgte bilen hadde blingset på størrelsen på sommerfelgene. (19 toms) Så om noen har felger i 18 toms til RRSport og vil bytte i ett sett 19 toms felger, eller har behov for 18 toms dekk så rop ut. Dekkene selges komplett for 6000,-NOK eller høystbydende. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=69557424&ref=ads&myad=69557424
×
×
  • Opprett ny...