Gå til innhold

Erdnis

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandnessjøen

Erdnis sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har og av bilen med de på. Må lete litt
  2. 4 stk khumo Road venture 33x12,5 r15 LT 108 q. På modularfelger 15 x 10. Svært lite brukt, ingen defekter. Er seipet. Stikker litt utenfor bilen. Selges da jeg anskaffet nye 285 kant i kant. Muttere medfølger. Må hentes 8800 sandnessjøen. Kr 5000
  3. Takk for tilbudet, men ble stålfelger denne gangen.
  4. Hei, ønsker å kjøpe 16" felger til Defender. 4 stk. Alt av interesse.
  5. Takk, skal se om den ligger i selve bryteren.
  6. Hei. Har en 2007 110 Defender uten a/c. Viftekontrollbryteren har tre nivå. Siste året har kun viften gått på nivå 3, da etter lirking på bryteren og ved å klemme litt oppover på bryteren. Syntes det virket noe rart at den kunne fungere på dette viset, men utsatte problemet til nå, hvor det er helt stopp. Har sett etter ny del, for jeg regner med at selve viften fungerer normalt. Tenkte å skru ut "Heater control assembly". Vifteknappen er i senter på dette avtakbare panelet. Dette er en del til 130 pund. Noen som vet om det finnes en billigere løsning enn å bytte hele controllpanelet til vifta? Evt bytte en mindre del?
  7. Takk. Hvor sitter parkeringsbryteren? Glemte å føye til at viskeren foran mistet sin lengste intervallfunksjon for 6 Mnd siden. samt at den stoppet opp under visning hvor som helst på ruten hver hang viskerbryteren på rattstammenble satt i 0-posisjon.
  8. Hei har en 2007 Defender puma. Sliter med at Vindusviskere foran ikke går. Heller ikke vinsusspylerfunksjonen foran. Alt bak virker. Sikringen for viper/washer foran, Dvs F9 går så fort man tar i hendelen for visker/dyser. Håper noen har tips. Er det en kortslutning et sted?
×
×
  • Opprett ny...