Jump to content
LRforum

Baklengs

LRF Society
 • Content Count

  1,049
 • Joined

 • Last visited

About Baklengs

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  esjolie@me.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandvika

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandvika

Recent Profile Visitors

1,355 profile views
 1. Dette blir utrolig bra! Har du et bilde av baksetene? De ble jeg nysgjerrig på.
 2. De er langsgående og heter deluxe tror jeg. Ikke benk, men to separate seter på hver side festet i samme ramme.
 3. Står og skal montere bakseter i en serie 3 88" pg klarer overhode ikke å skjønne hvordan disse passer inn. Noen kloke hoder som kan sende meg et bilde av ferdig monterte seter eller kan forklare?
 4. Støtter opp om å få en second opinion. Siden du nevner Motorpool er du vel i Osloområdet. Jeg ville uten tvil tatt turen med bilen innom William på Bilextra Skøyen. Der får du hvertfall et helt ærlig og veldig godt LR kvalifisert svar. Han har også bilhenger og hjelper til med å frakte bil ved behov.
 5. Det går fint. Bare å kjøpe de to bakerste setene og skru de inn. Hvis du ser i hjulbuen din bak tipper jeg skruene du skal feste de i sitter skrudd inn allerede.
 6. 4 stk sølv modular 7x16. Noe rust, men kan bli fine hvis man gidder å pusse litt. 500,- samlet.
 7. Har et 7.50r16 Michelin XPC 4x4 reservehjul på stålfelg med cover og hjulfeste til bakdør liggende.
 8. Det jeg vil anta kan skape mest hodebry her er å få bevist og slått inn understellsnr på nytt, resten er jo som flere skriver her bare å brette opp ermene på eller gjøre et lite innhugg i sparekontoen. Jeg hadde endel problemer og turer til trafikkstasjonen når en av mine biler engang i tiden også hadde vanskeligheter med å tyde understellsnr. Bevisbyrden på at det var riktig ramme på riktig bil lå definitivt på meg uten nevneverdig bistand fra etaten. Gikk gjennom til slutt og fikk slått inn nr på nytt, men var mye frustrasjon og bomturer før den tid
 9. Rydder litt i forbindelse med flytting og har følgende dekk jeg ikke lenger trenger: 4 stk nye ubrukte Bfg At2 265/60r18. Produsert 14/18. Oppbevart på dekkhotell. Nypris på disse er ca 8500,-, selges for 6000,- 4 st Continental Crosscontact piggfrie vinterdekk. 235/85r16. Produsert 48/10. Oppbevart på dekkhotell. Ca 7 mm igjen. 2000,- 4 stk Michelin 4x4 O/R mudterrain. 7.50r16. Produsert 32/07. ca 7 mm igjen. Oppbevart i garasjen. Harde, men fine sommersko på en lekebil. 1000,- Alle ligger nå i Sandvika rett utenfor Oslo.
 10. 255/85r16 og 265/75r16 går begge to fint på uten å komme i konflikt med noe. Begge dimensjonene kler bilen godt og det blir kun smak og behag som avgjør hvilken du liker best. Noen felger vil allikevel gjøre at du kan ta borti, men min erfaring er at det stort sett går greit.
 11. Jeg monterte min inn i et mud senter consoll, men det er jo noe mer jobb. Fordelen er at du slipper en ipad som står løst og tar opp plass i en allerede trang kabin.
 12. Er det lov å spørre hvilket ca prisområde vi ligger på her? Så slipper man å komme med fornærmende bud
 13. Jeg har diagnose i Sandvika. Ellers er William på Bilextra på skøyen en usedvanlig trivelig og kunnskapsrik type :)
×
×
 • Create New...