Jump to content
LRforum

Klodrik78

Members
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Klodrik78

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  pjettert_90@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ytre Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ytre Enebakk

Recent Profile Visitors

1,041 profile views
 1. Se der ja, så feil kan man ta. Hørtes ikke no koselig ut
 2. Er det D2 td5? Kan høres ut som cranckshaft pulley. Det er en relativ enkel sak å sjekke uten å måtte demontere for mye.
 3. Takk for hjelp. Faultmate hadde lagt det ryddig frem i programvaren.
 4. Har skiftet motor i bilen og byttet litt dyser må kode dysene opp med ECU. Hva er rekkefølgen? Har skrivd ned nummerene på alle dysene i rekkefølge sånn dem sitter i bilen. Men skal det kodes fra kjedet og innover mot torpedo. 1, 2, 3, 4, 5 eller i tenningsrekkefølge?
 5. Har da kanskje muligens gått til anskaffelse av en frontfanger til en D2 som ligger i Bergen. Ble lagt ut på facebook for en dag eller 2 siden. Da jeg bor utafor Oslo men jobber i oslo lurte jeg på om noen tilfeldigvis skal fra Bergen til Oslo eller noe. Jeg har aldri brukt Forumekspressen og vet ikke hvordan dette fungerer. Skulle gjerne tatt turen til Bergen selv men har desverre ikke tid på ett par uker og ei bil hvor jeg kan få fraktet fangeren trygt hjem. Noen som kan hjelpe?
 6. Sant sant. Spesielt hvis det er noe spist som lager sår igjennom lakken og det er en "hard" lakk da vil flaken løsne. Men slik er. Maling er maling. Jotun, sikkens, axalta (spiesecker, dupont, centari), ppg, biltema osv osv. Allt er lagd på samme base enten det er tynner, vann eller olje. Det er når kjemien kommer inn i bildet. Bruksområdet og prisen. Det er da forskjellene kommer. Se der ja. Er jo lekkert. Benga kan brukes til så mangt, fra kjøkkenbenk til knalltøff defender. (fant ikke hjertesmily)
 7. Hvis den slipper så har det veldig ofte noe med hva som ligger under. Det kan bære urenhet. Feil valg av grunning eller bare ren slitasje. Den flaker ofte av, der vanlig billakk som klarlakk eller akryl vil gå av litt "mykere" av den grunn den er mye hardere enn annen lakk. Men det kan også ha noe av at det er biltema. Di kjøper lakken fra en produsent som det ikke finnes veldig mange av. Og velger prisklassen på produktet når di bestiller. Da kutter di ofte ut innholdet i lakken som for eksempel tørrstoff. (selve basen i lakke) også erstatter dem det gjerne med tynner og tr
 8. Ja så absolutt er den billig. Og jeg er helt inig med deg. Bilen skal brukes i skogen. Det spiller ingen rolle på hva den males med. Bare uansett hva du gjør. IKKE BRUK HAMMERITE. Den gjør alt bare værre. Da gir du irr og rust muligheten til å jobbe fritt uten at du ser det. For lakke er så hard at fukta ikke får bryti igjennom lakken. Ruster fortere og når du ser at det er rust så er det som oftest hull under. Men hva koster en liter med benga? Kontra en boks med 2k polyrutan? Polurytan kan pensles med en myk pensel og litt ekstra tynner. Den tåler
 9. Jeg trur Da vinci var fra østfold? Kanke det stemme?? Helt ærlig. Bengalakk er fint til........ Ja hva skal man si? Mye rart. Benga er greit fordi det er uten herder og kan tynnes med parafin. Allerede der skurrer det for meg. Ulempen er, tåler ikke sollys, tåler ikke sterke vaskemidler, blir aldri helt tørr. Trekker vann som svamp. Til småtteri så er det helt greit. Men på biler så ville jeg lagt litt mere i det. Hvertfall hvis du skal polere bilen. Da funker det dårlig med benga. Den blir fort matt igjen og blir aldri helt blank. Like vantet
 10. Vi kan sikkert ordne ett litta kura ja hvis man får samles fler. Er nok en del her inne som kunne trengt det for sine prosjekter. Er så kjipt å stå der å gjøre noe man ikke egentlig føler man har helt kontroll på. Og for ikke å snakke om det sosiale. Jeg kan si som jeg sier til alle mine lærlinger. "det ekke så vanskelig, bare klin til og lat som at du har full kontroll. Det værste som skjer er att det går rett åt skogen. Det skjer, men ikke idag" Men jeg bruker også fasen at jeg skal male. Det høres liksom litt mindre fjongt ut. Men jeg syns
 11. Tråer seg mellom fingrene vil si at du alltid har ett sted hvor du lakkerer du kan dyppe fingeren forsiktig(på tæjpen, stativet osv, der det automatisk blir like mye maling som resten,) Klem fingrene sammen og slipp. Det blir klissete, men hvis du prikker på lakken der du har lakkert vil lakken henge igjen i Tråer i fingeren. Kanskje man i disse coronatider skulle kjørt ett gjør det selv lakk-kurs over nett? For garasjebruk. Hvor dk som ser kan stille spørsmål. Ment som en spøk. Men den som spør skal få svar.
 12. Spraybokser er fint. Og teknologien har kommet langt. Til fremtiden, bruk litt mere penger på spraybokser som er 2k så du aktiverer dem med herder i bunn av boksen. Det første steøket SKAL IKKE dekke 100% legg ett ca 40%-50% strøk. Jevnt men ikke for mye. Underlaget kan gjerne skinne igjennom. Vent til malingen tråer seg mellom fingrene. Spray strøk nr 2. Her kan du legge 100% Vent til den tråer seg og sprøyt strøk nr 3. Da også 100% Venter du for kort eller for lenge mellom 1. Og 2. Strøk vil det sige uansett.
 13. Er dette den som fulgte med en sort RRC slm stos på Nesodden?
 14. Jeg tipper dette er en fanger fra mp4x4 som er ett polsk firma. Så fangeren er da ikke CE-merket. Det blir jo da veldig merkelig når vegvesenet krever ce merking eller tuv godkjenning. Men ja det er en mulighet å prøve selvfølgelig. Den ser ut som en arb fanger man kan få godkjent. Så hvorfor ikke hive på noen arb klistremerker å gjøre ett forsøk?
 15. Du får feil på pkk. Men kan hende han som tar kontrollen ikke bryr seg. Spørs hvem du møter
×
×
 • Create New...