Jump to content
LRforum

ewikran

Members
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ewikran

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

643 profile views
 1. Hatt mer problem med dette Kåre? Jeg hadde et tilfeller i vinter hvor måleren ramlet til 0,0. Motor gikk som den skulle, merket ikke noe på bilen. Måleren kom tilbake av seg selv etter et par dager uten at jeg gjorde noe. I dag skjedde det igjen, ramlet fra 3/4 tank til 0,0 igjen. Heller ikke nå har jeg opplevd noen problemer, men har ikke kjørt så langt heller. Litt kjedelig feil som hadde vært godt å finne ut av.
 2. Tok olje og filterservice og fant denne på beskyttelsesplata under gearkassen når jeg skulle skifte dieselfilteret. Ingen gjenger eller merker på den. Litt avrundet i enden på lang del, kan nesten se ut som den er brukket i kort ende, men usikker. Hva kan dette være for noe? Trenger jeg miste nattesøvnen?
 3. Fikk åpnet luka med god hjelp av denne. Nå er det bare å få tak i ny aktuator.
 4. Det funket fint fram til i dag, men nå er det mørkt og stille. Får et svakt klikk når jeg drar i håndtaket/bryteren, men luka slipper ikke. Klikket ble svakere og svakere ved flere forsøk, og nå ikke i det hele tatt. Reagerer ikke på knappen på nøkkelen heller. Luka er igjen og i lås, men bilen tror den er åpen. Hva nå? Hundegitter på og hundeburet inni (heldigvis uten hund), samt en stor eske med møbler. Må se om jeg får demontert gitteret fra baksetet for å komme til luka fra innsida. Fant denne, videoen fra Petter Tingve litt ned i tråden ser ut til å stemme med den lyden jeg hører, svakere og svakere drag. Beskrivelsen ser ut til å forutsette at luka er åpen, men hvordan komme til når luka er låst?
 5. Har prøvd unnenifra, men når ikke fram/opp med oljen. Må en ta av innerskjermen?
 6. Har samme symptomer og mistenker leddet, men sliter med å nå dette. Har sprayet fra diverse vinkler til det drypper av bilen, men leddet er like tørt. Tips til hvordan en kommer til?
 7. Hjelper kanskje om du forteller hvilken bil dette skal være til?
 8. Har også korte sorte på bilen og er veldig interessert i lange sorte. Ta kontakt hvis interesse.
 9. Har et sett med lange uoriginale rails i farge sølv som jeg aldri ble å montere hvis du er interessert.
 10. Har virket litt av og på, mest av, men har endelig tatt tak i denne. Av med håndtaket bak og fant at en av ledningen til bryteren var svulmet litt opp rett i overgangen der alle ledningen går inn i en felles beskyttelsestrømpe. Det var kontakt med kontakten rett innenfor denne, men ikke rett utafor. Klipte av begge ledningene og skjøtet de litt nærmere kontakten og alt vel. For moro skyld åpnet jeg den ledningen som var svulmet opp, bare rusk igjen av lederne inni der. Som å ha ny bil når vi igjen kunne åpne bakluka uten å bruke nøkkelen
 11. Den heter Ampire ANT600 Bilder ligger i denne tråden som det er linket til litt lenger opp her: https://www.disco3.co.uk/forum/retrofit-dab-db-radio-157919.html
 12. Kun hvis du skal ha original dab-antenne at du trenger å styre med antenneforsterker og taktrekket og det. Velger du en aktiv ettermakedsantenne så har denne dette innebygget og bare plug and play. Jeg har min antenne limt i sidevinduet rett over modulen og ledning rett i modulen.
 13. Joda, jeg og flere har montert inn modul uten å ha dette fra før. Det må bare aktiveres i de rette systemene i bil konfigurasjonen. Jeg måtte i tillegg kjøpt braketten for montering av modulen, men den har du fra før ser jeg.
 14. Har selv ombygget fra varebil og den så bra ut, om en personbil med barnevogn, ski, sykler, kayak +++ inn og ut av bagasjerommet hadde vært noe bedre vites ikke. Setene hadde i alle fall ikke sett så bra ut. Mener å ha lest at de senere varebilene ikke er 7-seter, men kun ombyggede 5-setere. Bør sjekkes ut siden du var på jakt etter 7-seter. Er vel noe mer arbeid/kostnad samt usikkerhet om godkjenning hvis en skal bygge fra 5 til 7-seter.
 15. Det var slik jeg byttet bryteren Prøvde å kortslutte kablene når jeg bytte siste gang uten reaksjon. Bytte brytere likevel siden jeg hadde liggende.
×
×
 • Create New...