Gå til innhold

helge.lennart@hotmail.com

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Rennesøy

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Rennesøy

Nylige profilbesøk

682 profilvisninger

helge.lennart@hotmail.com sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. En litt sen oppdatering på denne. Ny tank kjøpt hos Skruvat, installert og varsel borte. Case closed.
  2. Ja. Har hatt varsel om for lite kjølevæske en stund nå og bytte altså sensor i går. Det hjalp ikke. Ser at noen anbefaler å bytte hele tanken i og med at det skal være en flottør i tanken. Noen som vet om det stemmer?
  3. Takk for bra tips! Da sjekker jeg ebay:)
  4. Endelig fått ekstralyset på plass, Rigid SR20 combo. Meget fornøyd. Nå blir det bare å bytte ut pærene på original fjernlyset. Sett litt på dette xenonsettet fra ekstralys. Noen som har erfaring med disse?
  5. Takk for tilbudet! Jeg har kun prøvd det en gang etterpå(ved uhell....), og det funket fint. Skal til det lokale verkstedet neste torsdag, de skulle se på det.
  6. Da løste dette seg!. Var å flushet gearkassen hos Transtec på Lye, og fikk fjernet feilkoden i samme slengen. Brekket virker, enn så lenge. Jeg må nok få noen mer kyndige til å kikke på det etterhvert.
  7. Krysser fingrene for at det ikke er enheten som må byttes..Jeg får tenke meg litt om her før jeg gjør noe.
  8. Da låste parkbremsen seg. Fikk løst ut med wiren i midtkonsollen. Har ikke gjort noe mer. Tips her? Bare å kjøre rett til merkeverksted (Hellestø på Sola)?
  9. Prøver meg på denne tråden igjen. Skulle hente styrestrøm til ledbar fra den blå/sorte ledningen ved hovedlykt passasjerside, men den gav spenning både med og uten fjernlys. Er det riktig ledning? Prøvde på den grå boksen øverst i bildet under. D4 2012 modell. Har sett her at det henvises til den ledningen.
  10. Skulle montere denne pakken fra Thule idag. Det var verre enn forventet. Jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal få det til å passe. Delene er riktige ifølge leverandør, så vi skal prøve igjen på mandag. Kompisen min som er mekaniker forstod det heller ikke. Er det noen her som har montert lignende? Og som evt. kunne vist et bilde av hvordan det skal se ut?
  11. Hvordan løste du ledningsproblematikken? Hvilken "rute" valgte du for ledningene? Løsnet du på deksel etc?
  12. Har du AUX utgang på din? Eller spiller du vi FM funksjonen? Jeg har ikke AUX, kun USB... Har hatt bluetooth via FM før, det funka ikke så bra. Men det begynner å bli noen år siden, mulig det er bedre kvalitet nå.
  13. Takk for gode tips! Den dab adapteren der så bra ut. Har og sendt forespørsel til verksted som skruer LR, så får vi se hva de sier.
  14. Hei! Jeg klarer ikke spille musikk via bluetooth på min D4.Telefonsamtaler går fint. Jeg har derfor brukt kabel via ipod inngangen når jeg vil høre spotify etc. Nå vil ikke den heller lenger etter oppdatering av IOS, viser bare "feil på enhet". Noen tips? Har ikke DAB heller, så dieselbrumming blir noget kjedelig i lengden..
×
×
  • Opprett ny...