Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

tigergutt

LRF Society-calendar
 • Innholdsteller

  3 527
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om tigergutt

 • Rang
  White knuckle rides

Contact Methods

 • AIM
  Hybridkongen
 • Website URL
  http://www.arkv.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Røn, Vestre Slidre, Valdres
 • Interests
  Engelske biler, nedoverski og familie

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Røn, Vestre Slidre, Valdres

Nylige profilbesøk

1 409 profilvisninger
 1. Vyrde forum. Jeg har ei ganske møkkete og ille girkasse som jeg vil gi en skikkelig rens utvendig før den skal tilbake på plass. Den er god innsausa av gammel olje, sand, pelletsstøv (!) og sikkert mye annet gromt. Prøvde meg på avfetting fra Würth, men det var omtrent som å bruke intimvask... Finnes det noe over disk som biter SKIKKELIG? Har høytrykksvasker med varme
 2. Vyrde forum. Det er jo så utrolig mange interesser og hobbyer i dette forumet så jeg tar en sjanse: Jeg har en 2006 Crownline 180BR med 3.0 Mercruiser som har gitt opp. Jeg ønsker meg veldig en komplett V6 Mercruiser med drev, instrumenter og gass. Er det noen som vet om andre steder å lete enn på Finn, eller er det noen som har noe lignende liggende som Tigergutt kan kjøpe?
 3. tigergutt

  Mappe trimmet TD5?

  Takk, JE. Det skal forskes!
 4. tigergutt

  Mappe trimmet TD5?

  Det jo nettopp dette jeg lurer på. Er det mulig å kjøre en TD5 på rulla og optimalisere den ift til det som er gjort? - Større turbo VTN - Større ICE - Grenrør .- Blokket EGR - chip fra TD5inside
 5. tigergutt

  Røyk i alle farger fra 2001 TD5 296000km

  Må sjekke gjennomslag. Ingen feilkoder...
 6. tigergutt

  Røyk i alle farger fra 2001 TD5 296000km

  Takk - jeg her litt Alzheimer serru. Derfor kommer disse med jevne mellomrom :-) Hvem er god på modda TD5 på Østlandet, da, YMK? Jeg har nytt luftfilter og modifisert luftfilterboks så det skal være nok luft. Da tenker jeg at kanskje er for mye diesel , Jøran Det er jo litt slakk her og der, men spiller det inn på røyk og turbolag, Lafterolf?
 7. Vyrde Forumister: Min gamle traver er litt sliten om dagen. Følgende symptomer er forholdsvis tydelige: 1. Ryker grått ved oppstart (og det lukter VONDT) 2. Solid turbolag før 0.6 psi, men DA kommer den som et skudd - det kommer også et skikkelig puff med svart eksos Den er trimmet ganske mye med VNT, IC, grenrør og modda ECU Er den noen som har tips eller er det bare å kjøre full overhaling på motor?
 8. Vyrde Forumister: Min gamle traver er litt sliten om dagen. Følgende symptomer er forholdsvis tydelige: 1. Ryker grått ved oppstart (og det lukter VONDT) 2. Solid turbolag før 0.6 psi, men DA kommer den som et skudd - det kommer også et skikkelig puff med svart eksos Den er trimmet ganske mye med VNT, IC, grenrør og modda ECU Er den noen som har tips eller er det bare å kjøre full overhaling på motor?
 9. tigergutt

  Mappe trimmet TD5?

  Jeg en ganske hvass TD5, men den ryker litt for svart. I mitt hode betyr det for mye diesel. Har trimmet filterboksen og har nytt luftfilter så det er ikke pusteproblemer. Spørsmålet er om det er mulig å mappe om en TD% slik at det går litt magrere?
 10. tigergutt

  Nye dører eller sveise?

  Prøv 4Land i Polen - jeg fikk 2 stk komplette og lakkerte fremdører til ganske vettug pris
 11. tigergutt

  90 med 37"

  I know...
 12. tigergutt

  90 med 37"

  128.000 NOK...
 13. tigergutt

  Vinterdekk

  Jeg har brukt seipa MT BF i 6 vintre på min 110 Def og er på andre settet nå. Må si at jeg er svært overrasket over hvor bra dem er på alt unntatt is med vann på.
 14. tigergutt

  90 med 37"

  Oi. Den kjøper jeg - lett :-)
 15. tigergutt

  Diagnose puma feilkode p0606

  Hei. Hva brukte du til å rense turboen?
×