Gå til innhold

Lisa_86

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Horten

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Horten

Nylige profilbesøk

686 profilvisninger

Lisa_86 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Ønsker å kjøpe den kabelen/wire som sitter i håndtaket inne i bilen. Fikk ikke opp bilen fra innsiden og tok av dørtrekket, da så jeg at kabelen som går til håndtaket var røket rett av.
  2. Joda bytta pakningen til diaphragm'n og da heiset bilen seg med en gang. Kostet meg 180kr Nå fungerer alt tipp topp og selv om kompressoren og blokka er gammel så blir tanken fylt opp på få minutter. Så nå er det vel bare å hive seg rundt å få fikset det andre små rasket som har blitt nedprioritert
  3. Ja jeg er ganske forberedt på å kjøpe ny. Samme med kompressor, den funker jo som bare det nå men den er jo veldig gammel og den holder ikke evig.
  4. Fikk masse hjelp av minim/Frank. Desverre kom det ikke noen feilmeldinger, men etter litt feilsøking og titting på blokkskjema kunne det peke mot ventilblokka og diaphragmen. Fikk åpnet opp og slik så det ut. Altså ikke pent. Er denne helt gåen eller kan jeg bare bestille et slikt overhalingskit? Noen med erfaring?
  5. Nei status er lik. Men hvordan er det å kjøre når bilen står helt nede? Går det bra? Er ca 20 min å kjøre til Tønsberg.
  6. Ja det hadde jo vært supert kan du ikke skrive en melding til meg når du vet om du skal til Tønsberg?
  7. Har en BECM SYNC-MATE fra blackbox-solutions: https://blackbox-solutions.com/shop/product/bsm02 Kun prøvd en gang. Bor i Horten i Vestfold. 700kr (Eller byttes i hundegitter til P38)
  8. Ja det var det jeg håpet på, at noen i Vestfold eller noen som kjører forbi på e18 kunne kommet en liten tur innom Horten. Jeg snuser på nanocom selv, den står høyt på ønskelisten.
  9. Skal si i fra hvis det er kompressoren som må byttes
  10. Fikk tatt av slangen på kompressoren og den leverer luft som bare det. Men skal få koblet til et manometer, jeg må bare få tak i noe ekstra slange for å ikke måtte kutte i den korte som er der fra før. Jeg blir bare litt stresset av at det ikke er noe feilmeldinger av noe slag.
  11. Det er ikke det at kompressoren er en dyr del men når jeg ikke er 100% sikker på om det er den vil jeg ikke bare kjøpe ny. Det fikk jeg erfare i fjor når bilen stod i 3 mnd uten å få start. Da kjøpte jeg og bytta ut deler for flere tusner, deler som var i orden, og bilen stod fortsatt der. Så jeg vil undersøke litt mer før jeg bare springer å kjøper nye deler. Så jeg vil prøve å bytte pakninger og hjelper det så har jeg snakket med winter sørensen og han har kompressor liggende til 4500kr.
  12. Kompressoren er byttet hos motorpool i 2005. Den er da 12 år gammel. Har den gjort jobben sin da kanskje? Frister å prøve en overhaling. Har hatt bilen i to år og klart å holde den i live så langt, hehe.
  13. Fiklet litt mer med bilen i går. Jeg lot den stå å gå med døra åpen en god stund, tok ikke tiden. Jeg skrudde av filteret og den suget luft. Etter at jeg skrudde av bilen igjen kunne jeg høre litt "luft puffing" akkurat som når den vil justere seg etter man har parkert. Men den klarte bare å røre på seg en cm eller to. Skal sette på timer i dag og la den gå i 10-15 min før jeg skrur av. Prøvde å se etter lekkasje med en slik spray men ble ikke klokere av det. Kan jeg skru ut kompressoren og teste den?
  14. Min p38 2.5D vil ikke heve seg, dette kom over natten. Kompressoren går når jeg jumper releet. Ingen feilmeldinger i dash. Bare at lyset blinker på knappen at den vil opp. Tips? Noen med nanocom i nærområdet som kunne vært så snill å lest av bilen min? Bor i Horten. Veldig takknemlig for tips og råd
×
×
  • Opprett ny...