Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

mbarendal

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mbarendal

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  arendal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  arendal

Nylige profilbesøk

218 profilvisninger
 1. sitter i skottland på jobb og fruen ringer fortvilet og sier at den trofaste sliteren vår har gitt EAS alarm. som jeg har forstått så er dette noe som må resettes med diagnose apparat. Hun befinner seg i Tydal for øyeblikket så spørsmålet er om noen som vet om hvor man kan få hjelp med dette i området selbu - røros ??
 2. mbarendal

  Hydrogen on demand

  noe nytt
 3. mbarendal

  Min første RR en p38 2.5 dse 97 mod

  gratulere med flott bil. vet ikke med denne chipen men jeg har kjøpt en på følgende link som jeg har tenkt og få loddet inn. http://www.endtuning.com/tdschips/
 4. mbarendal

  dempere til p38 2,5dse

  tenkte og bytte belger og dempere på min 2000 mod p38 i vår. driver ikke med noe offroad kjøring så tenkte å gå for dunlop belger, men det er mye å velge i på dempersiden. har googlet endel om temaet men egentlig ikke blitt så mye klokere. ønsker at bilen skal "duve" litt mindre enn den gjør nå men ikke miste komforten har vel egentlig ut fra googling funnet ut at Terrafirma muligens er ett godt alternativ, noen som har erfaring med forskjellige typer dempere ??
 5. mbarendal

  Vår RR P38 - STORM

  venter spent, hvordan går det
 6. mbarendal

  Montere Defa Motorvarmer

  jeg har full defapakke på bilen men har veldig lyst til og være uavhengig av strøm. er det noen som har erfaring med disse settene : http://www.ebay.com/itm/Water-heater-Webasto-Thermo-Top-C-5-2-kW-12V-diesel-full-kit-1-year-warranty-/252144268878?hash=item3ab4f8364e:g:qhAAAOSwo6lWL5I7
 7. mbarendal

  MY00 Range Rover P38 selges i deler

  hei hva skal du ha for sub og veksler ??
 8. mbarendal

  3 liter i p38

  har en p38 med gåen motor og i den forbindelse har det blitt noe tid på google . Der kom jeg over noen ledningsnett som skal gjøre det mulig og sette inn en bmw M57/306D1. http://www.rallyraid.co.uk/shop/proddetail.php?prod=EL_1059_P38 noen som kjenner til om dette er blitt prøvd tidligere ??
 9. da er dommen falt. kjøpte en 98 mod med defekt motor for en stund siden. tok ned bunnpanne idag for og se hva som hadde skjedd. det viste seg da at veivakslingen var gått av ved innfestingen til råden cyl6. resten ser greit ut så jeg holder på og vurdere om det er best og bytte motor komplett eller satse på ny blokk med veiv/bare veiv. kommer vel an på tilgang på reservedeler . er det noen som har noe liggende som kan brukes i mitt prosjekt ?? holder til i arendal.
 10. mbarendal

  hjelp! hevac problem p38

  hei da er det første problem med de mye omtalte elektriske "gremlins" på p38. vår nyinnkjøpte 2001 mod 2,5dse har fungert ypperlig i ca 1200 km (3 uker) nå. i dag så sluttet hevac display og virke(bare grønt men ingen tekst eller lys i +/- knapper) samtidig som det kom beskjed om at sikring 8 var gåen. sjekket sikringen og denne var i orden. kikket også på rele 6 og 7 i sikringsboks motorrom ( omtalt på google ) men ingenting galt og se. det begynner og bli kaldere i været nå så hadde vært kjekt med varmeapparat noen som har hatt samme erfaring ?? ps, kjøpte en 2,5 98 mod med defekt motor som jeg har stående, kan evt hevac display/andre deler brukes fra denne ?
 11. mbarendal

  Diagnoseutstyr for P38 og Freelander 2

  hei kjøpte en 2001 mod 2,5 dse forrige søndag. fruen dro rett til trøndelag med den og kommer hjem i kveld hadde vært morro og sjekket den med diagnoseapparat. bor på myrene i arendal.
 12. mbarendal

  Diagnoseutstyr for P38 og Freelander 2

  har fulgt denne tråden er det noen anbefalinger av icarsoft eller nanocom ?? icarsoft er jo sabla billig i forhold da ,,
×