Jump to content
LRforum

mbarendal

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About mbarendal

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  arendal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  arendal

Recent Profile Visitors

248 profile views
 1. hei har en defekt motor stående. mener hjulet er helt der. må kikke nærmere på det. det kan isåfall gies bort hvis interessert.
 2. sitter i skottland på jobb og fruen ringer fortvilet og sier at den trofaste sliteren vår har gitt EAS alarm. som jeg har forstått så er dette noe som må resettes med diagnose apparat. Hun befinner seg i Tydal for øyeblikket så spørsmålet er om noen som vet om hvor man kan få hjelp med dette i området selbu - røros ??
 3. hei fikk litt panikk og bestilte en fra tyskland forrige onsdag. er borte på jobb for tiden men den skal komme denne uka ifølge dhl fruen er veldig avhengig av bilen. viften er av merket Otsa og kom på 105 euro inkl.porto + mva.
 4. hei nå er det så mye slakk i viften at den tar borti reimhjulet på veiva. noen som vet hvor det er best og handle en ny i bra kvalitet ? ser at det blir ca 150 pund i OEM fra butikkene i england. kanskje det ikke er så kostbart her hjemme heller, noen som har kjøpt her ??
 5. gratulere med flott bil. vet ikke med denne chipen men jeg har kjøpt en på følgende link som jeg har tenkt og få loddet inn. http://www.endtuning.com/tdschips/
 6. må si det virker fristende og prøve Koni dempere. hvordan justerer man disse ? er det like enkelt som de i linken ?? https://www.devon4x4.com/terrafirma-4-stage-adjustable-shock-rear-range-rover-p38-2.html
 7. tenkte og bytte belger og dempere på min 2000 mod p38 i vår. driver ikke med noe offroad kjøring så tenkte å gå for dunlop belger, men det er mye å velge i på dempersiden. har googlet endel om temaet men egentlig ikke blitt så mye klokere. ønsker at bilen skal "duve" litt mindre enn den gjør nå men ikke miste komforten har vel egentlig ut fra googling funnet ut at Terrafirma muligens er ett godt alternativ, noen som har erfaring med forskjellige typer dempere ??
 8. venter spent, hvordan går det
 9. jeg har full defapakke på bilen men har veldig lyst til og være uavhengig av strøm. er det noen som har erfaring med disse settene : http://www.ebay.com/itm/Water-heater-Webasto-Thermo-Top-C-5-2-kW-12V-diesel-full-kit-1-year-warranty-/252144268878?hash=item3ab4f8364e:g:qhAAAOSwo6lWL5I7
 10. hei hva skal du ha for sub og veksler ??
 11. har en p38 med gåen motor og i den forbindelse har det blitt noe tid på google . Der kom jeg over noen ledningsnett som skal gjøre det mulig og sette inn en bmw M57/306D1. http://www.rallyraid.co.uk/shop/proddetail.php?prod=EL_1059_P38 noen som kjenner til om dette er blitt prøvd tidligere ??
 12. da er dommen falt. kjøpte en 98 mod med defekt motor for en stund siden. tok ned bunnpanne idag for og se hva som hadde skjedd. det viste seg da at veivakslingen var gått av ved innfestingen til råden cyl6. resten ser greit ut så jeg holder på og vurdere om det er best og bytte motor komplett eller satse på ny blokk med veiv/bare veiv. kommer vel an på tilgang på reservedeler . er det noen som har noe liggende som kan brukes i mitt prosjekt ?? holder til i arendal.
 13. hei da er det første problem med de mye omtalte elektriske "gremlins" på p38. vår nyinnkjøpte 2001 mod 2,5dse har fungert ypperlig i ca 1200 km (3 uker) nå. i dag så sluttet hevac display og virke(bare grønt men ingen tekst eller lys i +/- knapper) samtidig som det kom beskjed om at sikring 8 var gåen. sjekket sikringen og denne var i orden. kikket også på rele 6 og 7 i sikringsboks motorrom ( omtalt på google ) men ingenting galt og se. det begynner og bli kaldere i været nå så hadde vært kjekt med varmeapparat noen som har hatt samme erfaring ?? ps, kjøpte en 2,5 98 mod med defekt motor som jeg har stående, kan evt hevac display/andre deler brukes fra denne ?
 14. hei kjøpte en 2001 mod 2,5 dse forrige søndag. fruen dro rett til trøndelag med den og kommer hjem i kveld hadde vært morro og sjekket den med diagnoseapparat. bor på myrene i arendal.
×
×
 • Create New...