Gå til innhold

mbarendal

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    arendal

Previous Fields

  • Location / Bosted
    arendal

Nylige profilbesøk

902 profilvisninger

mbarendal sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. oljen går i kanaler gjennom braketten tror jeg. må nok ta den av og prøve og trykksette den.
  2. da begynner jeg med den. vesentlig enklere og få byttet
  3. kjøpte selv et migatronic rallymig 161i forrige sommer. sveiste jekkfester og kanaler med det og det var enkelt og bruke. litt uvant med pistol som har knappen på toppen men det var bare tilvenning. la bare inn platetykkelse på apparatet og sveiste i vei.
  4. hei takk for innspill. det er vannkjøling på motoroljen og giroljen. dette er separate kjølere som er montert på kjølevannskrets på motoren tror jeg . oljen i kjølevannet er svart og minner mest om motorolje.
  5. hei det ser ut som jeg må skifte toppakningen på bilen grunnet olje i kjølevannet. er det noen her som har gjort dette tidligere ? har kikket litt og funnet ut at man bør ha et verktøysett for og låse av kammer / kjedestrammer, er dette tilfelle eller kan man bare stille inn merker og demontere ? håper noen har erfaring med dette :)
  6. Har bestilt dette settet for traversforingene nå .
  7. Hei er det noen i arendalsområdet som har verktøyet til og presse ut bakre traversforinger til utlån / utleie ?
  8. Hei, noen i arendalsområdet som kan leie /låne ut dette settet ?
  9. da er det klart for nye utfordringer tidligere så har bilen kommet med denne lampen sporadisk med påfølgende effekt tap. det som nå er skjedd er at denne lampen lyser konstant, slokker den så slokker bilen også. noen som har tips om hvor man skal begynne ??
  10. Problem løste seg lokalt, oppe og går igjen
  11. hei ønsker og kjøpe radiator til min p38 2,5 dse, noen som har en bra en å selge ?? send gjerne mld eller ring meg på 92432764.
  12. tenkte jeg skulle informere om at problemet er løst. snublet over en løsning på engelsk forum som virket. koblet en jordledning mellom batteri og gods på motorstyringsboksen, voila da var motorsymbol og gløding tilbake. bilen går nå som en klokke.
  13. monterte en såkalt hotstart fix og etter det så vil ikke bilen starte. motor turner men ikke noe symbol for glødelampe / motor i dashbord (symboler nede til høyre forsvunnet). tok vekk denne hotstart fixen igjen men fremdeles det samme, motor kinner men ingen symbol for motor i dashbord . kan det være sync til motorstyring som er mistet ?? noen som har opplevd det samme ? bilen er en 2000mod 2,5dse.
  14. hei har en defekt motor stående. mener hjulet er helt der. må kikke nærmere på det. det kan isåfall gies bort hvis interessert.
  15. sitter i skottland på jobb og fruen ringer fortvilet og sier at den trofaste sliteren vår har gitt EAS alarm. som jeg har forstått så er dette noe som må resettes med diagnose apparat. Hun befinner seg i Tydal for øyeblikket så spørsmålet er om noen som vet om hvor man kan få hjelp med dette i området selbu - røros ??
×
×
  • Opprett ny...