Gå til innhold

big red

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    next

Previous Fields

  • Location / Bosted
    telemark

Nylige profilbesøk

580 profilvisninger

big red sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Har byttet støtfanger med winch og da passer kufangeren ikke. Den er i bra stand og kan vippes ned for lett tilgang på front. selges 2500.- kan hentes i Skien eller Lunde.
  2. Denne 1999 130'ien begynte sitt liv i Sverige som brannbil, og jeg bruktbilimporterte den fra Luleå i 2015, og har modifisert den litt
  3. I helga brukte jeg bilen til det den er laget til på KNA Telemark offroad sitt pinsetreff :-) Må etterlyse flere Land Rovere da vi bare var 2 Defendere i et hav av Jeeps og japser.....
  4. jeg har importert en 1999, 130 i sommer, varebil registrert den, og kommer aldri til å sette inn setene igjen, så om du trenger baksete t en billig penge, er d bare å sifra ;-) kanskje lettere å selge den med baksete.
  5. koblet direkte styrestrøm fra hovedlys uten om bryter og gammelt opplegg, og la i tillegg en bit gummimatte under tenningsboksene og nå virker alt uten at noe annet starter......men skjønner ikke hvorfor nødblinken startet??
  6. + og - fra batteriet. styrestrøm t releet kommer fra fjernlys, som er opplagt fra før til gamle lys.
  7. Har en 1999 Defender td5, som jeg byttet ut halogen 1000m med 100w HID xenon kit, og alt funker bra når tenningen er på, MEN når motoren går og jeg slår dem på kommer nødblinken på og jeg må stoppe motoren for å slå blinken av?? koblet alt på nytt med tykkere ledninger helt fra batteriet, men samme skjer igjen.... er det noen som har vert borti det problemet før, eller vet om det må programmeres i ecu'en?
  8. big red

    Big Red

×
×
  • Opprett ny...