Gå til innhold

Rabenfelt

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Farstad
  • Interests
    Fotografering og bil

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Fræna, Møre og Romsdal

Rabenfelt sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Strømmen auto, rett ved nedkjøringa til Skjærvaveien i Sagdalen er eksperter på Defender sies det.
  2. Jeg får reparet min hos Skjelvik Bilverksted på Eide. Mekonomenverksted. Jeg får reparet min hos Skjelvik Bilverksted på Eide. Mekonomenverksted.
  3. Limte på ei gummiplate for å beskytte den..
  4. Viftemotoren i varmeapparatet stod i sju steiner. Fikk kjøpt ei brukt fra Sverige men duverden for en jobb å komme til å bytte den.
  5. Varmevifta på min Defender 110, td5 2000 mod. har streika. Noen som vet hvor en kan få tak i en slik uten at det koster skjorta?
  6. Vsrmevifta på min Defender 110, td5 2000 mod. har streika. Noen som vet hvor rn kan få tak i en slik uten at det koster skjorta?
  7. Bytta skiver, calipler, klosser og abs-sensorer på min defender 2000, 110 sist høst. Har etter det hatt prblemer med skrikende bremser. Verkstedet som gjorde jobben prøvde med å lage slisser i klossene med det hjalp bare noen dager. Utstyr og jobb fra Mekonomen. Noen som har erfaringer med dette. Vil jo ikke at det skal høre ut som jeg kjører Volvo!
  8. Jeg er også interressert i nye framdører til min 2000 defender 110.
  9. Min Defender 110, innkjøpt for 2 mnd. siden.
  10. Takk for gode svar! Får vel bestille litt deler... ☺
  11. Hva kan problemet være når kun viskeren til høyre stopper på vilkårlige plasser på ruta? Kan det da være endestoppbryteren som er defekt?
  12. Problemet løst! Tok ganske enkelt og limte ruta. Fant ut at det heller ikke var nødvendig å bruke aluminiumslista da den helt sikkert vil forårsake rustproblemer. Da får vi vente og se hvordan dette vil funke...
  13. Det var en som anbefalte hydralikkolje blandet med litt diesel i steden for lanolinolje. Noen som har erfaringer med det?
  14. Har byttet bakdør på min nyanskaffede Defender 110, 2000 mod. men har problemer med å skaffe ny pakning til glasset. Fikk pakning men detvar av typen med avrundede hjørner både oppe og nede. Jeg skal ha kun den med avrundede hjørner oppe. Gode tips om hvor en får tak i riktig pakning fort mottas med takk!
×
×
  • Opprett ny...