Gå til innhold

Kjetilsø

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Lier

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Lier

Nylige profilbesøk

393 profilvisninger

Kjetilsø sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. "Hei. Har ingen dokumentasjon på dette, så er usikker på når dette ble utført. Jeg har kjøpt bilen for en måned siden av en entusiast som har tatt godt vare på den. Det er synlig rust inne på skjermen venstre side bak når man åpner døra. Jeg har brukt den som feriebil med unger for både langkjøring til hytte og fjell og småkjøring i byen, har ikke hatt noen tull med den. Bruker lite drivstoff og drar godt. Mvh." Svar fra selger...
  2. Takk for svar. Sett litt mer på denne nå... Hva syns ekspertisen? https://www.finn.no/152843001
  3. Du får gi beskjed om du skal selge...
  4. Tur traktor er det jeg er ute etter. Syns D2 er den tøffeste men burde utifra dere som har peiling vente til jeg kommer over en td5 03/04 mod. Hva med automat kontra manuell? Noen av de som er kjent for mindre trøbbel en den andre?
  5. Takk for tilbakemelding. Får hoppe i det når ferien tilbakelagt. Gleder meg.
  6. Hehe. Såpass. Min vil eventuelt ikke bli kjørt så ofte. Så utgifter til drivstoff er ikke så farlig. Mest når jeg skal til skogs eller fjells. Merker at det nærmest blir en besettelse når man begynner å kikke og lese om disse bilene. Skrekkblandet fryd, utifra dette forumet er det ofte nok å ta tak i. Å jeg har ikke prøvekjørt en enda engang...
  7. Vil en komplett naf test avdekke de store fallgruvene?
  8. Ok. Takk for svar. Er tenkt som en tur bil. Bare kos, vil langt i fra bli kjørt hver dag. Jeg har lyst på en Disco 2. Hvilke type bør jeg velge, når jeg ikke har eid en før og har lite erfaring. Er flink med finga, men skrudd lite.
  9. https://www.finn.no/151013656 Jeg har aldri hatt en Discovery men a har drømt om det i mange år. Vurderer å hoppe i det med den i linken over. Dere som kan dette her, noen tanker?
×
×
  • Opprett ny...