Jump to content
LRforum

ValentineUlf

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About ValentineUlf

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Jakt med stående fuglehund, laksefiske, toppturer, terreng sykling.
  Skriver bøker.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

318 profile views
 1. Min RR Sport fra 2009 trenger understellsbehandling. Hva er best: lanolin eller tectyl? På min forrige bil, Disco tdv6 fra 2006 brukte jeg lanolin. Så bra ut i 2 år, men så begynte rusten. Hva synes andre LR eiere?
 2. Har RR Sport 2009 som sliter bakdekk skjevt. Sliter ned gummi på innsiden. På ferie i Danmark slet jeg begge bakdekkene ned, helt inn til corden. Sitter Continental 275/40/20 på bilen. Noen som har et råd eller to?
 3. Noen som har erfaring med å understellsbehandle RR Sport med lanolinolje? Noen som har utført det selv?
 4. Discovery III tdv 6 modell 2006, vært på EU kontroll i dag, med null feil. MEN, når jeg kjører på ujevnt underlag knirker det et eller annet sted bak i bilen, høres ut som om det kommer fra noe med bakhjulsoppheng. Noen som har forslag til hvor det kan komme fra, og evt corrective action?
 5. 20 kuldegrader ute. Varmeviften står på fullt. Motoren er varm. Viften blåser varmt på høyre side foran og bak, men blåser kaldt på venstre side. Når jeg kjører luften resirkulering, og har vinduet en liten tanke åpent, så blåser det varmt på begge sider. Noen som har en ide hva det kommer av? Og hva kan gjøres?
 6. Noen som vet hva slags materiale det er i hengefeste i Disco III. Jeg tenker på selve kroken.
 7. gult varsel lys og melding: Suspension Fault........normal hight only. HVA GJØR JEG? Kompressoren er nesten ny. Men, er uorginal. Kan det være problemet?
 8. hei HANSIR: det er nettopp det jeg helst vil; koble webastoen vekk fra bilens canbus, men hvordan kan det gjøres? Problemet er jo ofte at bilen går for lite - eller riktigere at motoren går for liten tid - hvilkjet gjør at webasto starter og stopper, starter og stopper osv. Lar det seg gjøre å koble den på en egen bryter inne i bilen, slik at jeg kan starte og stoppe den ved behov?
 9. Har 2005 mod diso III tdv6 2,7. Har hatt den siden ny. Har byttet webasto 3 ganger, og nå krangler den igjen. vil ikke starte. Går det an å få den bygget om til at jeg kan starte den med bryter? Altså ikke automatisk? Noen som har en ide?? Ulf
 10. Kjenner ikke P38. Har hatt mange classic og Vogue, men ikke P38. Lurer på å kjøpe en 1998 med V8 bensin og gass drift. Også ombygget til spiralfjærer. Er gass/bensin drift på disse motorene driftsikkert? Hva med spiral fjærer og ikke luft? Hvordan fungerer det?
 11. Det samme er min oppfatning. Tror ikke de har helt kontroll på apperatet de bruker. Takk for svaret!
 12. Vet ikke hvor du bor, men både SEBU BIL i Heggenes (Valdres), Motorpool (Høvik) og MECA i Fagernes har flushe utstyr og riktig olje. Jeg har brukt alle tre, og er godt fornøyd.
 13. Har en Disco III fra 2005 tdv6, hvor verkstedet har byttet ut noen deler i for og bakstilling. De har i dag forsøkt å ta en 4-hjuls kontroll ved hjelp av en pc med laser fra Bosch. Hver gang de nærmer seg et godkjent resultat, så endrer verdiene seg. Er det noen som har et godt forslag? valentineulf
 14. Heisann. Mange fine forslag til DB. Jeg har en Disco III tdv6 fra 2005. Har hatt den siden den var ny. Har nå gått 354.000 km, og går like bra! Har flushet gearkassen noen ganger, og tatt service og byttet slitedeler. MEN, jeg har ikke DAB. Har lett rundt etter AUX kontakten, men finner den ikke. Noen som har et godt forslag?
 15. Hvor på Island bestilte du hengerfestet? Har du en nettadresse el.l dit?
×
×
 • Create New...