Gå til innhold

ValentineUlf

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo
  • Interests
    Jakt med stående fuglehund, laksefiske, toppturer, terreng sykling.
    Skriver bøker.

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 094 profilvisninger

ValentineUlf sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Er det noen som har et godt forslag på hvordan rense kjølesystemet på en RR Sport tdv8 2007 modell?
  2. Kjøper gjerne 4 stk felger til Range Rover Sport tdv8 2007 mod. Kan evt være komplette med dekk.
  3. Hva mener du med kostbart? Hva er cirka pris på flushing av gearkasse på RR Sport 3,6 tdv8 fra 2007?
  4. Du har sikkert rett. Spjeldene med tilhørende sylindere begynte å bli "trege".
  5. Har RR Sport tdv8 2007 med avtagbart hengerfeste, som aldri har vært brukt. Har ligget i originaloppbevaring bak i bilen, innsatt med fett og olje. Brukte det i ca 45 minutter foir å frakte en sykkel på Thule "sykkel-henger". Gikk fint, helt til jeg tok av hengerfeste. Da jeg hadde tatt av hengerfeste, og skulle pakke det bort, gikk det ikke hverken å vri den grønne låseknappen eller få ut nøkkelen. Noen som har et godt råd? Ulf
  6. Har RR Sport tdv8 model 2007. Webasto funker når den vil. Vil gjerne ha en "manual override" på den, slik at jeg kan starte og stoppe den når jeg vil. Noen som har erfaring? Ulf
  7. Hei og takk for fin info. Skal montere Defa neste helg. Håper det vil funke. God Jul. mvh Ulf
  8. Er det noen som har erfaring med Defa elektrisk kjølevann varmer i Range Rover Sport tdv8 modell 2007.?
  9. Trolig må enten mellomakselen eller drivaksel på høyre side byttes. RR Sport tdv8 2007 mod. Noen som har en ide om pris? Og hvor det bør gjøres.
  10. Hvordan kan jeg merke at et eller begge hjullager bak er utslitt/ødelagt? Dette gjelder en RR Sport tdv8 2007 mod. Noen som har en ide?
  11. Jeg har samme problem på min RR Sport tdv8 2007 modell. Den har gått 139000 km. Lyden begynte i går. Har imidlertid også fått meldingen "transmission fault". Når bilen kjøres i jevn hastighet, er det ingen ulyd. Heller ikke når gearet står i "N". Lyden blir verre i begynnelsen av bratt bakke ved lav hastighet, når jeg trår på. Og, jeg har inntrykk av det samme i svinger, men bare i lav hastighet. Hadde også en rar opplevelse forrige uke, etter kjøring på dårlig vei i fjellet: NÅR JEG GA GASS (i lave hastigheter) SÅ SKJEDDE DET INGENTING. Jeg stoppet, slo av tenningen, og startet opp igjen. Etter å ha gjort det 3 ganger, så forsvant problemet??? By the way; noen som vet hva en transfer kasse til RR Sport tdv8 2007 modell koster?
  12. Ved akselerasjon fra «trillehastighet» har det begynt å komme ulyder, enten midt under eller ved bakhjulene. Det virker som om noe er løst. En slags bankelyd eller rumling. Pådraget faller også. Ingen varsellamper lyser, men jeg har fått meldingen «transmisjon fault». Jeg har hatt 10 LR og RR opp gjennom siste 35 år, men dette har jeg ikke opplevd før. noen som har en ide? Valentineulf
  13. Min RR Sport fra 2009 trenger understellsbehandling. Hva er best: lanolin eller tectyl? På min forrige bil, Disco tdv6 fra 2006 brukte jeg lanolin. Så bra ut i 2 år, men så begynte rusten. Hva synes andre LR eiere?
  14. Har RR Sport 2009 som sliter bakdekk skjevt. Sliter ned gummi på innsiden. På ferie i Danmark slet jeg begge bakdekkene ned, helt inn til corden. Sitter Continental 275/40/20 på bilen. Noen som har et råd eller to?
  15. Noen som har erfaring med å understellsbehandle RR Sport med lanolinolje? Noen som har utført det selv?
×
×
  • Opprett ny...