Gå til innhold

oeaanons

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Høvik

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Høvik

Nylige profilbesøk

637 profilvisninger

oeaanons sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Ca et halvt år at jeg skrev denne posten (for 2,5 år) siden prøvde jeg å få kontakt med JBM Motor for å bistå med punktene som var omtalt. Det var lettere sagt enn gjort, de hadde byttet til nye lokaler og fulgte ikke opp. Virket som det hadde vært noen endringer på personalsiden også, for han jeg tidligere hadde snakket med (som jeg var så fornøyd) jobbet ikke der lengre. Til tross for gjentatte purringer og endte opp lokalt i Norge i stedet, da jeg fikk en dårlig magefølelse med hele opplegget. Trist å lese at det har endret seg sånn, men bra at dette kommer opp her i forumet så ikke flere må gjøre samme erfaring. Har i ettertid brukt Technoclassic på Lier som jeg kun har positive erfaringer med.
  2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=236730557 Selger vår kjære Discovery 4. Har gjort det meste av preventivt vedlikehold, selges grunnet overgang til ny Defender. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat. Forum-medlemmer vil få med IID-tool samt Wrington hjulbolter på kjøpet :-)
  3. Da blir det følgende; Flush girkasse Skifte oljer differ og transferkasse "Vanlig service" Bytte reg.reim foran og bak med strammere Bytte multireim med strammere bytte glødeplugger Skifte oljepumpe Skifte vannpumpe Oppstaking taklukedrenering Har også lagt til en iidtool i budsjettet, og skal se på kompressoren til luftfjæringen nå til helgen. Fikk den morsomme erfaringen med øvre bakluke som er vanskelig å åpne også nå de siste dagene, har bestilt ny driver og kabel. Har fått svar fra Advanced Factors vedr. deler, legger ut smørbrødlisten i tilfelle den kan bli til nytte for flere (delenummer vises i link). Takk for nyttige innspill!
  4. Takker så meget! Har allerede fått «full monty» i posten, men har ikke fått plukket ut kompressoren enda.
  5. Har en Discovery 4 MY2011 3.0 TDV6 - 245hk som akkurat har nådd 130.000 km på telleren. Har hatt bilen i 3 år og har gjort en god del preventivt vedlikehold i min eiertid, herunder skiftet bærebruer og foringer foran, kryss på rattstamme, dynamo og batteri, samt bremserør. Har også understellsbehandlet to ganger med lanolinolje. Ønsker å beholde bilen i mange år, og tar gjerne i mot innspill fra dette fantastiske forumet til preventivt vedlikehold. På disco3.co.uk er det mange ulike punkter som en hobbymekaniker prøver å få med seg, men ikke like lett å henge med i svingene alltid. Har tenkt følgende i tillegg til normal service i år: Skifte olje på tranferkasse og differ Flush av girkasse samt skifte av filter Skifte bremsevæske Skifte registerreim Skifte multireim IID-tool (men synes prisen er ganske stiv) Vedr. pkt 4 og 5 så er jeg usikker på hva som bør tas med i samme runde. Bør oljepumpe, løpehjul og strammer også skiftes i samme prosess? Noen skriver også om feil på "inlet manifold" også, er dette noe jeg bør vurdere å skifte? Hvis det er noen som kan tipse om delenummer til pkt. 4 og 5 tas det mot med takk :-) Bruker JBM Motor i Karlstad til alt som blir for mye knot, de aksepterer egne deler og har super service.
  6. Hvis du vil bytte så har jeg korte rails, men ønsker lange.
  7. I min MY2011 har jeg kun DAB og ikk DAB+, jeg får fortsatt inn P4 og Radio Norge. Ifølge medietilsynets hjemmesider er følgende status: Står ikke noe om når "senere" er, men inntil videre fungerer i hvertfall disse to kanalene for oss som kun har DAB-mottaker.
  8. Har med stor glede brukt http://www.regnummer.no/ kombinert med VIN Decoder. Skriv inn kjennemerke hos regnummer.no og da vil du få opp understellsnummer under "Generelt". Deretter går du inn på http://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/ og limer inn understellsnummeret. Da vil du få opp en full oversikt over bilens utstyr og spesifikasjoner fra fabrikk.
  9. Har nettopp satt inn seterad 2 og 3 i min Discovery 4 MY2011. Er det noen som har originale gummimatter til salgs? Ønsker helst både 2. og 3. seterad, men det er av interesse med kun én av delene også. Jeg er også interessert i komplett sett med stoffmatter (sort) til alle rader dersom noen har det liggende.
×
×
  • Opprett ny...