Jump to content
LRforum

Land Rover for alle penga

LRF Society
 • Content Count

  3,706
 • Joined

 • Last visited

About Land Rover for alle penga

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ådal'n
 • Interests
  Alt som har med Land Rover og gjøre.
  Landbruksmekaniker hos Eik sentret

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ådal'n

Recent Profile Visitors

6,433 profile views
 1. Da kan man egentlig bare parkere tøfla med en gang. Ulv og elbil er liksom det store. Fysj. Dog, ser ut som dette har skeiet ut fra salgsannonen den er tenkt for å være.
 2. Kan godt få med 5 l lokale drikkevarer hvis det frister for enkelte. Skulle helst sett at denne bilen ble kjøpt av noen som tok vare på den. Men virker som interessen for seriebil er laber om dagen.
 3. Kurrant traktor selges. Se finn annonse, forumrabatt. https://www.finn.no/b2b/agriculturetractor/ad.html?finnkode=257179415
 4. Har dessverre litt for mange prosjekter og biler. Ekte entusiaster bør vite hva dette er. Slik patina vokser ikke på trær. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=255022396
 5. Pumpen har låsing på siden, du har en skive som nå er stram, denne skruen må du løsne, skyve platen til side og skru denne inn. Denne skruen går mot pumpeakslingen og låser den, dette da selvfølgelig når register er timet opp. Tapp inn i pumpe osv. Når register var på merker og pumpa låst demonterte jeg pumpa. Kun o ring som lakk ja.
 6. Ta ut pumpa, jeg prøvde på 200tdi med pumpe i bil og da ramla stempla ut og pumpa måtte ut. Må gjøres med pumpa stående er mitt tips.
 7. Tess er heller ikke det mest optimale har jeg hørt. En kamerat som har prøvd det meste av drivstoffslanger derfra. Han er i samme problemstilling som meg og er nysgjerrig. Var bedre før
 8. Har en prosjektbil jeg monterte helt ny 8mm drivstoffslange på i fjor høst. Kjente på den nå, den har allerede blitt steinhard. Kjøpt på mekkonomen, trudde de solgte noe av det bedre. Diesel, så den burde ikke være så aggressiv mot slangen heller. Så det store spørsmålet. Hvor får man kjøpt gummislanger av god kvalitet nå tildags? Er det jevnt over dårlig? Har vært borti helt nye slanger på fabrikknye traktorer som svetter igjennom diesel. Dog kun kjent på den traktoren så om det kun var en dårlig rull med slange er tenkelig. Kjør debatt.
 9. Sender du? Er den tatt ut av en fungerende bil byr jeg 400
 10. Vet ikke hvordan du har koblet krana pdd med en El vekselventil for å veksle hvor du leverer olje er også en mulighet for å skifte mellom vinsj og kran. Det har vel de fleste Eik senter på lager, dog koster noen tusen.
×
×
 • Create New...