Jump to content
LRforum

Land Rover for alle penga

LRF Society
 • Content Count

  3,611
 • Joined

 • Last visited

About Land Rover for alle penga

 • Rank
  Seriebil-bygger. I will make series-cars great again.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ådal'n
 • Interests
  Alt som har med Land Rover og gjøre.
  En av de få her i landet som har bygget opp igjen en brent Land Rover.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ådal'n

Recent Profile Visitors

3,675 profile views
 1. Ja veldig bra treff Takk til arrangører, det sto litt innsats bak opplegget på Lørdag, tommel opp Bilen gikk som ei kule hjem etter den lille oppmerksomheten Ragnar så takk for bistand og verktøy da Siste tur i Numedal gikk ikke så bra, denne gangen gikk det heldigvis uten elg sammentreff, men det var kun med cm...
 2. Den er grei. Står på Veggli nå, men ska på annet opplegg i kveld så kommer imorra tidlig en gang da
 3. Jeg har allerede begynt på turen til Rødberg, langt å kjøre org ex mil i et strekk. Resten av turen går på fredag. Står nå trygt på låve i Åmot og lader opp til turen.
 4. Kan godt ta ut kassa de og sette inn en militær? Da slipper du ihvertfall og gire Syntes nok du må ta turen ja
 5. Hvis du tar av lokket på toppen av girkassa, ser du revers drevet og kan bruke en lang skruetrekker og prøve å føre drevet fram. Ville også sjekket mutteren på hovedakselen.
 6. Jeg vil gjerne kjøpe den du hadde hvis det var 1:4
 7. Har du bensin fra før så har je adapter til 2,3 Granada motor, 2,8 passer sikkert og. Ikke min foretrekkende motor da je liker det orginalt, men men.
 8. Tusen takk Det er sant, vet ikke hvordan man oppretter egen vipps for noe prosjekt? Iallefall er nr mitt 9497060fem
 9. Fikk lappen på mandag, dagen etter hadde je da Defenderen til skolen og skulle kjøre en kompis til Nore, i Numedal. Fikk kastet ut han og sykkelen je hadde baki og var på vei nedover igjen, kom like sør for Veggli i Rollag, i en slak venstresving med tett skau før det hoppet en elg ut i veibanen, fra venstre, 5 meter forran bilen, da har man ikke stort å få gjort i 80 km timen. Elgen lå død noen meter opp i skråningen fra der det smalt. Bilen fikk trykt inn hele fronten, så alt forran torpedo må byttes utenom motor, dører har jeg. Hadde ikke kasko, og forsikringa skulle ha 8 tusen for å hente bilen. Så da stiller heldigvis bekjente opp. Gikk fint med meg og ble kjørt til Kongsberg legevakt klokka 1-2 på natta. De fant ikke noe galt heldigvis. Så det som er at je trenger endel deler for å bygge den opp igjen, går på skole for øyeblikket og begynner som lærling i Juni, så den økonomiske situasjonen er ikke så kjekk. Kjører med en CR-V nå, noe som er meget kjipt. Så hvis noen har noe deler liggende å slenge billig, evt et bidrag til prosjektet hadde jeg vært uendelig takknemlig Må få ordnet med en grilling eller lignende sammenkomst for dere som vil hjelpe meg Legger ved et før bilde og sånn bilen er nå https://www.laagendalsposten.no/smalt-inn-i-elg-i-80-km-t/s/5-64-846310
 10. Har lenge hatt liggende vinsjefanger liggende, og har takgrind på bilen, trudde fjører og dempere var std rundt hele. Kjøpte std høyde og MD (medium, hos FF) ser nå at de blå det er HD. Dette da bilen blei tyngre i front, og jeg syntes bilen har vært myk i svinger. Tenkte da og bytte. Tok av gammel fjør og var sikker på at den skulle være lavere enn den nye. Men den var like under 1" høyere enn ny. Noen meldinger til Rolf og skjønte det slik at de nye var lavere siden de var stivere. Monterte da på den nye. Bilen blei litt lavere, dog ikke på langt nær 1". Men den blei mye mykere. Har enda en gammel på motsatt side så enkelt å kjenne. Så da lurer jo je på hva slags fjører som satt på når de er stivere enn HD, og høyere. En annen ting er hvilket sett je bør ha på bilen? Vinsjefanger og takgrind. Har med tiden vurdert 2" lenger dempere og 1" høyere fjærer, dette ved å heve med klosser (hvem selger disse nå, finner de ikke hos FF lenger) . Men veldig usikker på hvilket oppsett je bør ha. Tenker å prøve de nye fjærene, men syntes det er rart de er så mye lavere, og så mye mykere. Noen med lignede erfaring?
×
×
 • Create New...