Jump to content
LRforum

Land Rover for alle penga

LRF Society
 • Content Count

  3,472
 • Joined

 • Last visited

About Land Rover for alle penga

 • Rank
  Seriebil-bygger. I will make series-cars great again.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ådal'n
 • Interests
  Alt som har med Land Rover og gjøre.
  En av de få her i landet som har bygget opp igjen en brent Land Rover.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ådal'n

Recent Profile Visitors

2,910 profile views
 1. Spotted NLRK merke på Buskerud vgs Trur je valgte rett skole på vg2... For her har det vært folk før meg Entusiast som er lærer på naturbruk og så slett itte gæli
 2. Gaute er vel enda på ferie, så er det noen andre som har? Kan byttes mot styrestagbeskytter til Defender
 3. Løfter denne. Rett og fin i platene og ramma har kun overflate rust.
 4. Slik som originalt altså...? Mulig det itte er på alle seriebiler men det er en slik patent som du nevner som er original på mange je har skrudd på iallefall. Mulig det kun er ex mil,husker ikke.
 5. Ingen som vil ha tur henger etter Land Roveren??
 6. Takker for svar Bilen blir i Teknos, med svarte detaljer. Galvaniserte detaljer blir malt slik som originalt, selv om dette ikke er optimalt. Kommer nok noen bilder av ferdig resultat. Nå er iallefall bilen på godt på vei til å bli ferdig pusset. Og skiltene ligger baki, samt fersk EU godkjenning
 7. Høres helt flotters ut. I papirutgave er det lettere for alle medlemmer og følge med.
 8. Fant jaggu 17 mai bilde og Trur det er 7 år mellom disse bildene. 2012 (tror je) 2019 (itte på bilde, men artig med traktor bilder allikavel ve?)
 9. Je prøvde å ta opp dette på årsmøtet i 2018. Det virket da ikke som et problem for noen. Iår var faktisk innkalling i bladet, det kan je ikke huske det var i 2018. Noen ting er best på papir. Trur de færreste av oss går inn på NLRK sin side og leser det der. Men men.
 10. Motor fungerer, må bare bytte diesel filter. Stoppet for meg i våres. Dårlig kon på et dyse rør så det drypper litt, men den går. Dette må dog byttes. Får det billig på agrililine Gløding er koblet direkte på batteri under Gløding. Dårlig bryter. Batteri bør byttes. Er egentlig 2 6 volt batteri. Hydraulikk fungerer fint mener jeg huske. Ny olje på bakstuss, simmering og kryptering er byttet på pto Bremser er sikkert ikke 100% men det er iallefall bremser. Kløtsj og er ganske grei. Brukte den endel for noen år siden. Ble dog satt tilside da det kom litt mer moderne traktor hit (79) Har tidligere itte vært registrert, så er bare å få på lys, vise på BT så er det skilt. Motor trenger nok både olje og filter bytte. Svetter nok både her og der både olje og diesel og. Er den itte engelsk da Bakdekk er byttet noen litt større. Itte morkene, men asfalt kjørte. Framdekk husker je itte. Brukte den som sagt for endel år siden. Og har kjørt den bittelitt i vår. Er kun litt rep på diesel system. Litt elektrisk, og service på motor. Så bør den være i grei bruks stad. Kjøpte den for 8 år siden tipper je. Da ga je 8 tusen. Etter det har diesel filter blitt byttet en gang. Dette på pto tapp og ny olje på bakstuss, kanskje motor og. Og bytta dekk. Og sete da. Har det originale og. Som kan vippes bakover. Mener je har kjetting og. Dette garanteres itte. Bilde Fra glans dagene Har Kverneland løftelås og liggende. Malt grønn.
 11. Ingen som kan tenke seg en hobby traktor?
 12. Denne passer godt utseende messing etter en seriebil / Defender. Så ja syntes personlig også den er kul. Men trenger litt penger nå og flytter snart for å gå på skole så er litt vanskelig med 1000 prosjekter.
 13. Noen interesse for en Gråtass? Ska bytte diesel filter så er den kjørbar. Stått lagret inne i mange år. Ny olje på bakstuss og simmering på pto for noen år siden. Org sete følge med. Bud.
×
×
 • Create New...