Gå til innhold

P.Hartmann

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hvaler

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hvaler

Nylige profilbesøk

373 profilvisninger

P.Hartmann sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei, Hvis noen er interesserte i denne, ta kontakt. Har hatt den liggende i ganske mange år. Har ikke lenger LR og denne er til overs. Husker ikke hvilken bil den var til eller hvilken motor. Fortsatt innpakket i plast. Litt støvete, men det er bare plasten. Ring eller send melding på 91759710
  2. Lurer litt på dette tema. Noen som vet hvor mye skade, eventuelt hvilken skade som skjer dersom man drar litt for mye på kroken i ny og ne? Har aldri tenkt på det så mye da jeg ikke har vært i situasjon før, men skulle ha litt pukk i dag og endte opp med å laste 3-400 kg for mye enn hva bilen er godkjent til. Altså ikke noe problem for henger da denne kunne lastet ytterligere 1300 kg. Vet det er feil og dumt, kommer nok heller ikke til å gjøre det igjen. Tenker ikke på kulevekt, hard oppbremsing eller bøter og konsekvenser ved ulykke da dette er selvforklarende. Men ved forsiktig og ansvarlig kjøring, er det noen farer for bilen da? Tanker?
  3. Ettersom jeg forstår meg på batterier, er startbatteri er beregnet til å levere mye strøm hurtig, men de har ofte ikke de samme dyputladings egenskapene som et forbruksbatteri. Forbruksbatteri/fritidsbatteri tåler ofte mange utladninger ned til 50 til 80 prosent av kapasiteten litt avhengig av type batteri du velger. Og de er beregnet for gjentatte utladninger. Jeg har derfor valgt et AGM fritidsbatteri som ikke har gitt meg noen problemer. Men jeg passer på å lade det en gang i mellom, da alle batterier mister litt suppe selv om det ikke blir brukt.
  4. Takker, fant endelig skjema jeg har lett etter. Ser ut som det skal passe. Slenger inn en link i tilfelle noen andre skulle trenge det en gang. http://www.arb.com.au/assets/air-lockers/application_chart.pdf
  5. Hei, nettopp fått meg en "ny" Defender 90 SVX fra 2009. Den har ARB sperre på fram aksel, men ikke bak. Nå har det seg slik at jeg har liggende 2x ubrukte diff sperrer fra ARB fra en P38 Range Rover. Vil disse diff sperrene passe i bakdiffen på min Defender? Håper noen kan hjelpe, for etter timesvis med søking på nettet så blir jeg rett og slett ikke så klok. er så mange variasjoner på differ og modeller.
×
×
  • Opprett ny...