Gå til innhold

GuttormG

LRF Society
  • Innlegg

    2 955
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GuttormG

  1. Dykking er løsning.. ligger mengder med kull og koks på bunnen utenfor gamle bunkerstasjoner.
  2. Da skal vi straks møte hos inkvisisjonen! Satser som alltid på null hull (ene frontlykta er litt shabby så spørs på humøret til kontrollør..)
  3. Svarte Helvete lever fremdeles, mest et pensjonistliv men i vår har han gjort en fantastisk innsats som flyttebil Det går utrolig mye bak i den om stabler litt! Litt pjusk for tiden, lekker i dieseltrykkregulatoren og har nok dårlig batteri. Litt stell så er den nok igjen klar for EU hos Den Tyske Kontrollør og nye 2 år. Svarte Helvete lever fremdeles, mest et pensjonistliv men i vår har han gjort en fantastisk innsats som flyttebil Det går utrolig mye bak i den om stabler litt! Litt pjusk for tiden, lekker i dieseltrykkregulatoren og har nok dårlig batteri. Litt stell så er den nok igjen klar for EU hos Den Tyske Kontrollør og nye 2 år. Svarte Helvete lever fremdeles, mest et pensjonistliv men i vår har han gjort en fantastisk innsats som flyttebil Det går utrolig mye bak i den om stabler litt! Litt pjusk for tiden, lekker i dieseltrykkregulatoren og har nok dårlig batteri. Litt stell så er den nok igjen klar for EU hos Den Tyske Kontrollør og nye 2 år.
  4. Trenger rep.kit til fueltrykksregulator-noen som har på hylla?
  5. Borte vekk når vi kjørte hjem, med dress. Kjekt at det finnes skikkelige Herrekviperinger og ikke bare Dresbus og kinasydde klær.
  6. Svarte Helvete lever et rolig pensjonistliv. Har fått grundig rengjøring under nå i høst med steamer og et godt lag Fluid film (og linljoe i hulrom så klart). Finner ikke noe rust, så linolje bad funker. I dag er vi på bytur for å handle mørk dress. Sort bil og sort dress matcher jo bra. Men Svarte Helvete er ikke helt i humør, M+S blinker og D i displayet blinker. Tipper vondt i batteriet, H*n har alltid vært kresen på batteri. Vi prøver å sette på lading. Vintersko må og på før helgas tur til hjorteriket inne i en Nordmørsfjord.
  7. Svsrte Helvete nyter tilværelsen som nr 2 bil, bruker litt mye strøm så av og til noe nølende start. Den drypper en liten dråpe ATF innimellom og fredagen ble det fyllt etter en skvett på giret (skvett er her deginett til ca 1,5liter). Lørdagen ble det greenlaning i de dype nordmørske skoger på veier fruens LandCruiser visstnok ikke kan kjøres. Min påstand om at Svsrte Helvete er bedre å sitte i og ihvertfall er bedre på dårlig vei ble besvart med "kjeften din" :-) Og i dag fikk den lov å kjøre til posten for å hente deler til nevnte Landcruiser (som av ukjent grunn har spist opp bremsekloss ogven side av en bremseskive). bildet er fra en tidligere ekspedisjon til samme sted
  8. Jeg fjernet trekket, skummgummien under og malte 3 -4 strøk. Ble knallbra.
  9. Snurrer turboen lett rundt?
  10. Bomfritt alle veier inn og ut av Kristiansund! Møre og Romsdal er faktisk bompengefritt (om en glemmer fergene).
  11. Jeg ville kjørt E39. Blir noen kroner i ferge men absolutt minst overraskelser på vinterføre. Og siden jeg er synsk, bilen er en grå D3 og står 75meter ned i veien her.
  12. Det enkle er det beste, https://www.biltema.no/bil---mc/verkstedsutstyr/lofteutstyr/stottebukker/stottebukk-2000017053
  13. Ringe forsikringsselskap? Rotter er heslige greier, er endel av de her i sjøkanten pga naboer med lav bodyktighet :-( Drukningsfelle kan fungere, 200liter fat med lokk som snurrer, sjokolade som åte og en oppgang på hver side av fatet.
  14. Var så godt igang så da ble det bytte av oljefilter, rotorfilter og olje. Den tradisjonelle utskjelling av idioten som kom på å plassere oljefilter under/bak turboen ble også utført.
  15. Sjekk kabler og tilkobling til magnetventilene på ventil ventilblokka (på utsiden av ramma ca rett ned for dørhåndtak på passasjersiden).
  16. Lagt om til vinterdekk på Svarte Helvete og sprutet litt linolje herogder.
  17. 2 D2 samparkert og leir etablert.
  18. Programmert ny nøkkel, kjekt å ha 2 .. Og fikset høyre blinklys bak, litt slapp kontakt mot pæra. EU-kontroll 23.
×
×
  • Opprett ny...