Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

GuttormG

LRF Society
 • Innholdsteller

  2 536
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GuttormG

 1. GuttormG

  Ny motor til snøfreser

  Masse motorer å få kjøpt billig på eBay. Passer akseltappen så får en til resten. Feks, https://www.ebay.com/itm/ENGINE-LONCIN-G-252-F-PETROL-8HP-SHAFT-CYLINDRICAL-D-25-4-ALESAGGIO-75-x-57/173471197912?hash=item2863b06ad8:g:seoAAOSwXHhbcq2a&redirect=mobile
 2. GuttormG

  Wynn's Engine additive

  Synergieffekter=mange får sparken Kostnadseffektivisering=mange får sparken Strategisk omorganisering=mange får sparken Markedstilpassning=mange får sparken Osv...
 3. GuttormG

  Verksted Bergen

  Det må brukes haneblod..
 4. GuttormG

  Gratulerer 747 !

  Lufthansa 747-8; business oppe; da er det helt OK å fly!
 5. GuttormG

  D2 - Kutter ved fullt gasspådrag

  Bukseseler og belte fant jeg ut. Den skal hindre for høyt lavtrykk, som jo er akkurat det samme som waste gate gjør uansett.
 6. GuttormG

  Disco 2 vurderes solgt i deler

  Slike coole rocksliders/stigbrett, har du de?
 7. GuttormG

  D2 Webasto tenner ikke

  Svarte Helvete oppdaget at jeg var reist på jobb, ble sur og nå vill ikke webastoen tenne. Symptomer; hører vifta starter og kjører; den stopper, etter litt begynner sekvensen igjen. Bare å handle sett med ny brenner og stift? Eller er det noe annet en skal mistenke først? Og husker jeg rett når jeg husker det er en "Webasto Termotop C"?
 8. GuttormG

  D2 Webasto tenner ikke

  Løpogkjøp altså!
 9. GuttormG

  D2 Webasto tenner ikke

  Den bruker telefon altså, ikke data?
 10. GuttormG

  Skifte rear cross member 2003 Defender

  Skjæremaskin, plate og sveis så lager en en hel ramme om en vill. Men en ferdig bit er i grunnen latterlig billig sett i forhold til hvor mye jobb det er å lage den selv.
 11. GuttormG

  Skifte rear cross member 2003 Defender

  Som utrigger på seriebil altså, digert hull oppå som vann og skit kan komme inn, ikke noe drenering.
 12. GuttormG

  Skifte rear cross member 2003 Defender

  Paddock bruker UPS ja. Ren bingo om du får varene og du får gjentatte inkassokrav på fortolling for varer du aldri har mottatt og hverken UPS eller Paddock aner hvor er. Begge disse firmaene er puttet i boksen merket "useriøse kjeltringer".
 13. GuttormG

  Skifte rear cross member 2003 Defender

  Spørsmål fra en stakkar som aldri har kravlet under en Defender, blir traversen virkelig så ødelagt at hele biten må byttes?? Den polske varianten er åpenbart bygd av en som har skjønt ting!!
 14. GuttormG

  D2 Webasto tenner ikke

  Det sitter noe med simkort et eller annet sted i bilen, virket en stund. Må vel prøve å finne hvor dette er montert. Har nå "Smart-start" fra Defa, mer brukeruvennlig fjernkontroll skal en vel lete lenge etter.... Ønsker meg on-off på enkleste måte, gjerne via gsmnettet. Ser det er en polakk som selger ombygde nokiatelefoner til dette, noen som har prøvd disse?
 15. GuttormG

  SANTANA skrives vel med en N og ikke SATANA

  Den var kul!!
 16. GuttormG

  D2 Webasto tenner ikke

  Hjemme og med fint originalt pakningsett. Og Webastodyret tenner på første forsøk... Selvreparerende altså. Men husgaupa er ikke imponert over hvor mye varme den avgir, hva kan vi forvente? Den er vel 2kw? Isfrie vinduer eller god og varm bil? Alternativ fjernstyring vil jeg ha, tips som ikke involverer Defa? Portåpner, finnes de med annet enn 3G-nett?
 17. GuttormG

  D2: Overhale VDO tankpumpe

  Mener jeg leste en tråd på D2boys club om dette
 18. GuttormG

  Fjerne varmeskjoldet over eksospotten?

  Karosseriskive på norsk, pennywasher/repairwasher/fenderwasher på utenlandsk. Noe alle bør ha et lite utvalg av om holder på med ting!
 19. Noen som kan hjelpe med å få 4 felger fra jermundpr på Jevnaker til Kristiansund ; deler av strekningen hjelper også. I tillegg til heder og ære blir vik enig om en passende betaling!
 20. GuttormG

  4 felger fra Jevnaker til ca Kristiansund

  Ingen som skal oppover?
 21. GuttormG

  Grei langtur i ferien

  En drar til akkurat passe med en fastnøkkel.. Evt stikker du innom Machinemart oog kjøper en momentnøkkel som bruker innstikksverktøy https://www.luna.no/produkter/Momentverktøy/Momentnøkler/Innstikksverktøy rektangulært firkantfeste/?hits=20&offset=40
 22. GuttormG

  D2 Webasto tenner ikke

  Da handler jeg pakningsett.
 23. GuttormG

  Brann i Freelanderen

  Pulver burde vært forbudt.
 24. GuttormG

  Brann i Freelanderen

  Det finnes det.
 25. GuttormG

  Plasmaskjærer eller Skjærebrenner? Kva anbefales

  Kinaplasmaskjæreren min skjærer pent opp til 5-6mm, greit opp til 12 og kommer seg gjennom 12mm. Som i større/mindre spiss? Eller annen type.
×