Jump to content
LRforum

GuttormG

LRF Society
 • Content Count

  2,542
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GuttormG

 1. Byttet skiver og klosser (Greenstuff) hele veien rundt. Selvfølgelig ingen slaver å finne når det skulle luftes så det ble litt myk pedal. Ordne i morgen. De gamle skivene framme er egentlig ikke veldig slitt, mulig de får en tur i dreiebenken og ender som reservedel. Neste er å lete vannlekkasje, mister litt kjølevæske. Ser det er vått i forkant på førersetet (oppå paralellstag og innfesting av styredemper,) Vannpumpe? Vill være litt rart siden jeg har to i reserve..
 2. GuttormG

  Ambolt

  Hvor i landet?
 3. Har en kompis som eter RAP fra 70tallet. Beste måten som finnes hevder han. NRK laget noe om å spise gammel mat for litt siden; der ble blant annet hermetiserte kjøttkaker fra rett etter krigen servert og spist.
 4. Du slipper ikke unna uten å poste bilde av den nøkkelen!
 5. Håper da det; har avtale om bilder når jeg en gang blir ferdig av Lettvekteren, Brengun og FN-FAL.
 6. Det er bare å kvele opp den for lange kabelen og stripse den pent.
 7. Masse motorer å få kjøpt billig på eBay. Passer akseltappen så får en til resten. Feks, https://www.ebay.com/itm/ENGINE-LONCIN-G-252-F-PETROL-8HP-SHAFT-CYLINDRICAL-D-25-4-ALESAGGIO-75-x-57/173471197912?hash=item2863b06ad8:g:seoAAOSwXHhbcq2a&redirect=mobile
 8. Synergieffekter=mange får sparken Kostnadseffektivisering=mange får sparken Strategisk omorganisering=mange får sparken Markedstilpassning=mange får sparken Osv...
 9. Lufthansa 747-8; business oppe; da er det helt OK å fly!
 10. Bukseseler og belte fant jeg ut. Den skal hindre for høyt lavtrykk, som jo er akkurat det samme som waste gate gjør uansett.
 11. Slike coole rocksliders/stigbrett, har du de?
 12. Den bruker telefon altså, ikke data?
 13. Skjæremaskin, plate og sveis så lager en en hel ramme om en vill. Men en ferdig bit er i grunnen latterlig billig sett i forhold til hvor mye jobb det er å lage den selv.
 14. Som utrigger på seriebil altså, digert hull oppå som vann og skit kan komme inn, ikke noe drenering.
 15. Paddock bruker UPS ja. Ren bingo om du får varene og du får gjentatte inkassokrav på fortolling for varer du aldri har mottatt og hverken UPS eller Paddock aner hvor er. Begge disse firmaene er puttet i boksen merket "useriøse kjeltringer".
 16. Spørsmål fra en stakkar som aldri har kravlet under en Defender, blir traversen virkelig så ødelagt at hele biten må byttes?? Den polske varianten er åpenbart bygd av en som har skjønt ting!!
 17. Det sitter noe med simkort et eller annet sted i bilen, virket en stund. Må vel prøve å finne hvor dette er montert. Har nå "Smart-start" fra Defa, mer brukeruvennlig fjernkontroll skal en vel lete lenge etter.... Ønsker meg on-off på enkleste måte, gjerne via gsmnettet. Ser det er en polakk som selger ombygde nokiatelefoner til dette, noen som har prøvd disse?
 18. Hjemme og med fint originalt pakningsett. Og Webastodyret tenner på første forsøk... Selvreparerende altså. Men husgaupa er ikke imponert over hvor mye varme den avgir, hva kan vi forvente? Den er vel 2kw? Isfrie vinduer eller god og varm bil? Alternativ fjernstyring vil jeg ha, tips som ikke involverer Defa? Portåpner, finnes de med annet enn 3G-nett?
 19. Mener jeg leste en tråd på D2boys club om dette
 20. Karosseriskive på norsk, pennywasher/repairwasher/fenderwasher på utenlandsk. Noe alle bør ha et lite utvalg av om holder på med ting!
 21. En drar til akkurat passe med en fastnøkkel.. Evt stikker du innom Machinemart oog kjøper en momentnøkkel som bruker innstikksverktøy https://www.luna.no/produkter/Momentverktøy/Momentnøkler/Innstikksverktøy rektangulært firkantfeste/?hits=20&offset=40
×
×
 • Create New...