Jump to content
LRforum

GuttormG

LRF Society
 • Content count

  2,089
 • Joined

 • Last visited

About GuttormG

 • Rank
  Entusiast

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansund

Recent Profile Visitors

447 profile views
 1. Radiator lekker på Defender 110 td5 -99

  Bars Leak stop funker som bare det.
 2. Sveise mutter i taket

  En magnet gir deg svaret.
 3. Ikke proff i det hele tatt, men, Få på guffe, altfor mange som ikke setter igang før det er for sent fordi de lurer på osv... Samme med hva en bruker; om det er Tectyl, Biltema, linolje, FluidFilm osv; det viktigste er ikke å bruke "best-i-test" og "brukes på russiske atom-ubåter", det viktige er å få på feite. Med litt sunn fornuft, godt lys og arbeidstøy finner en fort ut hvor det må guffe. Ser du et hull som er åpent-der må det guffe inn. Ser du hull blindet med en gummipropp, ut med proppen, inn med litl guffe og sett tilbake proppen. Sunn fornuft, ikke nødvendig med enorme mengder inn i døra feks. Ta hullrom først. Gi alle flater lavere/under nerkant på dørterskel/skjermkant/støtfanger et godt jevnt lag. Flere påføringer tynt er bedre enn en veldig tykk. Dekk til bremseskiver og dekk. Noen er veldig redde for å få guffe på eksosanlegg; tykk guffe alla tectyl er ikke noe særlig der, men en omgang med FF eller linolje gjør bare godt. Lukter brent brød de første turene. Og jeg henger litt bakpå og rakk ikke få på guffe på D2en sist jeg var hjemme:-(
 4. Hull i ramme på D2, diameter?

  Ingen som har skyvelære altså? Da handler jeg et assortert utvalg størrelser da, koster nesten ingenting på ebay (søk på "pipe bung")
 5. Hull i ramme på D2, diameter?

  Lar de under være åpne, kunn sandogsøle-inntakene på sidene jeg vil tette. God erfaring med det samme fra japser:-) Der plugget vi de i bunnen også før vi kjørte inn ufine mengder linolje og lot det skvulpe rundt en sommer før vi fjernet proppene i bunnen.
 6. Rundt om på ramma har LR stanset ut hull, noen som gidder måle diameter på de for meg? Mener de er 19mm men glemte måle før jeg reiste på jobb. Hvorfor? Fordi jeg skal handle en neve gummiplugger til å dytte i hullene på siden av ramma.
 7. Motom's Disco 2

  Demonterte bare et plastdekselet under radiatoren, litt knot å få ut rørene men klipp-klipp og litt bannskap så gikk det. Dvs det siste sitter der fremdeles (retur til tanken), har bare ikke husket å fjerne det når jeg har vært på bukk/grav. Bak ACE ventilblokk er det et nokså digert hull i ramma, anbefaler sterkt å lage et lokk og skru over.
 8. Valg av hjullager for D2?

  En D2 front hub, TAY100060, er greit å ha på hylla; den passer i alle 4 hjørner og en får helt sikkert bruk for den en vakker dag (selv eller noen andre).
 9. aha, da avvventer jeg litt med den kasettspilleren da!
 10. Link til en sånn splitter? Mulig jeg tenker veldig feil, men jeg finner bare splittere som har ISO hann inn og iso hunn + noe slags DAB-plugg ut; til dette må vi vel ha det omvendt?? FM og DBA-antenne inn og en DAB ut? Vurdere kasettspiller...
 11. Valg av hjullager for D2?

  Timken er good shit i lagerverden; det er også THK som har produsert det lageret Britpart har montert i den OEM huben. Jeg hadde planer om å presse frahverandre den oppbrukte kinahuben fra Bermach men den havnet i skrapet før jeg kom så langt.
 12. Valg av hjullager for D2?

  Tok bilder når jeg byttet sist. Bearmach uten noe merking og Britpart oem Bearmachlageret holdt 13 måneder...
 13. "Lierbussen" 1956 107" SW

  Gratulerer!!
 14. Ahok's Freelander

  Mistroen til fakturaskrivende verksteder bemannet med diagnoseapparatoperatøtrer og delebyttere er dyp, varig og velbegrunnet.
 15. Bitte liten fjær til weber ICH 34

  Bilde av den fjæra du trenger?
×