Jump to content
LRforum

GuttormG

LRF Society
 • Content Count

  2,769
 • Joined

 • Last visited

About GuttormG

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Location
  Kristiansund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansund

Recent Profile Visitors

1,901 profile views
 1. Bilen din trenger også linolje eller lanolin..
 2. OXYTurbo sett for gassveising/lodding selges. Alt ustyret som følgte med nytt (verktøy, briller, 2 sølvtråder, dyser), flaskene som er montert er brukt ca 10min til lodding så godt over halvfulle. 1 ny/full oksygenflaske 1250kr + frakt Ypperlig til varming av gjenstridige bolter og mindre loddejobber.
 3. Dørtopper til seriebil, tilnærmet ubrukte 500kr
 4. Nytt, i esken, motorstativ 500kr
 5. Tivoli lager DAB-radioer de, https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/radio/tivoli-audio-model-one-digital-dab-white/p-518180/store/1164/?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjwpZT5BRCdARIsAGEX0zlUsT3vePp-JA5Vv_ddlprXxc37yZ-d3N3GUdV-5D28-4ySi9EHM4kaAhRTEALw_wcB En brukt Tivoli FM-radio og en kabel til 50kr og en app på telefonen.
 6. Alle de store bitene er borte. Jeg kunne sikkert klart å krangle til meg skilt osv, men jeg har ikke nok fritid til at jeg gidder bruke den på Vegvesenet og ansatte der. For de som har en slik bil og vil ha skilt er løsningen å få den til Sandnes/Stavanger; de har ingen problemer med å ordne papirbunken men bilen må dit for ID-kontroll.
 7. Hjemme har vi Pinell Supersound og Amadeus etellerannet, disse er bra! Har og 2 fra Clas Ohlson (Exibel, små firkanter som mest ligner på høytaler element); helt OK lyd. I furtebua har jeg en Tivoli One og kabel inn på AUX, plugger inn mobilen og bruker en app som heter "Radio Norge. Kabel og mobil er løsningen i bil og mener jeg. Orginalmontert DAB i den nyankommene Cruiseren fungerer helt topp, div ettermonterte greier funker bare så der..
 8. Statens Vegvesens veier er uransakelige og ihvertfall helt uten kommunikasjonsmuligheter mellom ansatte eller ansvar for ansattes skriftlige uttalelser. Lettvekteren Maggie-T har funnet sin endelige grav hos Norsk Gjenvinning. Overskudd av deler legges ut for salg etterhvert.
 9. GuttormG

  Disco 2

  Fordelingskassen, har du den enda?
 10. Felgene hentet, case close (unntatt det med å komme til nordmøre da!).
 11. Nordmøre er fantastisk. Pakk bilen og kom.
 12. Hmmmmm, godt tips. Svarte Helvete er pga sin dårlige oppførsel degradert og jobben som husstandens prlmære transportmiddel overtatt av en LandCruiser (for en bil!!). Det er litt som når en får en ung, ivrig jakthund og tar den med på jakt istedet for den gamle, trofaste hunden, en kjenner noe i samvittigheten....
×
×
 • Create New...