Jump to content
LRforum

GuttormG

LRF Society
 • Content Count

  2,666
 • Joined

 • Last visited

About GuttormG

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Location
  Kristiansund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansund

Recent Profile Visitors

1,478 profile views
 1. GuttormG

  hjul mutrer

  Skrumor er et annet ord for mutter:-)
 2. Jeg tror en av kondensatorene i ECU er i ferd med å havarere og du etterhvert vill få en feilkode som heter noe sånt som "topside switch failed"
 3. Hvorfor ikke bruke flottør?
 4. Bytte i ny/ubrukt demper til veiva kan være aktuelt (LHG100580)
 5. Forsåvidt. Og dermed er ikke kopperrørbitene folk skjøter inn utsatt for det trykket ace kan gi. Jeg vet ace ikke virket på Svarte Helvete når jeg fikk den, ble en helt annen bil når ventiler og blokk kom i orden. Men fjernet det da rørene var råtne. Angrer ikke en millimeter på det.
 6. Om ventilene i blokka ikke jobber og systemet er fullt med olje virker det på samme måte som med vanlig stag (eller den moden med greasefyllte sylindere)
 7. Helt ny i eske Allmakes generator for TD5 selges
 8. Nei, jeg satte inn nye styringer ved å fryse de i nitrogen. En justerbar brown funker ca sånn På en såpass liten en som 8mm justerer du og måler med mikrometer. Brosjen må kunne roteres med klokka og med håndverktøy, masse skjæreolje. Går ut og finner fram brosj nå, send meg adressen din så kommer den med posten. Ikke store greiene så litt forsiktighet må til
 9. Jeg mistenker at det er endel ace-systemer som ikke virker... Gløde " oljerør" i kobber revner på 60bar. Vanlige rørleggerør lenge før det. Men om det virker-helt topp.
 10. Da vi kom ut på parkeringen utenfor OR Tambo (flyplassen i Johannesburg) sto det en nokså oppjazzet D3 der. Reisefølget sirklet rundt med store øyne, jeg blåste og garanterte at det var en oljeflekk under bilen. D3 kjørte avsted og joda, flott fersk oljflekk på asfalten... Turen vår gikk med safaririgget Landcruiser
 11. Kopperrør og 135 bar er dårlig kombinasjon. Om jeg skulle beholdt ace hadde jeg byttet til slanger med syrefast fittings hele veien.
 12. Problemet er ikke rørene men korrosjon i hullene i blokka. Er det høring der hjelper det ikke med nye og pakninger.
 13. At en (eller flere) personer jobber med saksbehandling betyr langt i fra at de har greie på hva de driver med. Dessverre ikke unikt i byråkratiets verden.
×
×
 • Create New...