Jump to content
LRforum

GuttormG

LRF Society
 • Content Count

  2,553
 • Joined

 • Last visited

About GuttormG

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Location
  Kristiansund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansund

Recent Profile Visitors

1,298 profile views
 1. Jøss, har brødrene Dal solgt tidsmaskinen sin?
 2. Ferdig sveiset og prøvemontert. I grunnen godt fornøyd. Plukket ut igjen og gitt stålet en runde med primer. Finner jeg en boks med sort blir det ferdig i morgen.
 3. Begynt å lage hylle til bagasjerommet, inspirert av Mantec "load lugger".
 4. Ny tank montert. Utrolig, nå kan jeg jo se nivået uten å ta av lokket! I kampens hete gikk det plastrører fra radiator til tank i tusen biter. Midlertidig montert en slange fra Tess, silikonslange bestill. Så får vi se når vi finner tid til å bytte dempere bak.
 5. Løp og kjøp
 6. Bilen har nå Britpart SuperGaz dempere. Nye i fjor. Jeg synes de bak er knallharde. På Nordmøres krøtterstier kjennes hver sprekk og overgang. Hva.anbefales å bytte til? Hva med disse? https://www.island-4x4.co.uk/terrafirma-shock-absorbed-disco-tf119-p-5184.html
 7. Sikker på det ikke er denne dere har? https://www.forsvarsbrukt.no/popup.aspx?src=wolthuis.aspx%3fproductid%3d915%26size%3dlarge
 8. Noen som har en å selge, ny eller brukt? Delenr PCF101410, 3 slangetilkoblinger (+overløp)
 9. Etter en problemfri vinter syntes Svarte Helvete at den fortjente oppmerksomhet og begynte å småskvette kjølevæske rundt om. Til tross for intens leting fant jeg fra hvilken kroppsdel det kom. Rigget til og med opp og trykksatte med luft. Tørt som i Sahara. Helt til en har kjørt litt, da drypper det overalt. Drittbil Fjernet viften for å se bedre og hindre at vannet spres rundt om. Fremdeles ikke noe å se. Kjørte dyret i retning den lokale skraphandleren for å skremme den til lydighet, full runde i en rundkjøring og hjem igjen. Opp med panseret og der var lekkasjen. Tynn stråle fra ekspansjonstanken. Ny ekspansjonstanken er en av de delene jeg ikke har i delehylla så en midlertidig fix ble gjort med loddebolt og smeltelim. Ellers har den fått nye klosser og skiver i alle hjørner.
 10. De du husker var fullt med kapok (noe slags bomullsfiber) . Fantes i mobiliseringslager langt innpå 90tallet. Vadmelssoveposer har jeg ikke hørt om. Er de fra US burde det finnes noe på nett om de. https://www.armynavysales.com/ww2-wool-sleeping-bag-liner-me147-28.html
 11. Er igrunnen ikke spesielt glad i å kjøre. Og har fått meg nytt nettbrett med udressert autokorrektur... Sånn for gøy var det i dag våt flekk i forkant på høyre side. Planlegger innsats i morgen for å finne hvor vannet kommer fra.
 12. Byttet skiver og klosser (Greenstuff) hele veien rundt. Selvfølgelig ingen slaver å finne når det skulle luftes så det ble litt myk pedal. Ordne i morgen. De gamle skivene framme er egentlig ikke veldig slitt, mulig de får en tur i dreiebenken og ender som reservedel. Neste er å lete vannlekkasje, mister litt kjølevæske. Ser det er vått i forkant på førersetet (oppå paralellstag og innfesting av styredemper,) Vannpumpe? Vill være litt rart siden jeg har to i reserve..
 13. GuttormG

  Ambolt

  Hvor i landet?
 14. Har en kompis som eter RAP fra 70tallet. Beste måten som finnes hevder han. NRK laget noe om å spise gammel mat for litt siden; der ble blant annet hermetiserte kjøttkaker fra rett etter krigen servert og spist.
 15. Du slipper ikke unna uten å poste bilde av den nøkkelen!
×
×
 • Create New...