Jump to content
LRforum

GuttormG

LRF Society
 • Content count

  2,173
 • Joined

 • Last visited

About GuttormG

 • Rank
  Entusiast

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansund

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. Håndholdt luftverktøy gis bort

  Applaus til gaute! PS-Jeg er ikke en verdig mottager! Vill bare applaudere :-)
 2. Muttertrekker?

  Denne; http://www.biltema.no/no/Verktoy/Elektrisk-handverktoy/Muttertrekker/Elektrisk-muttertrekker-310-Nm-2000020211/ Ellers har Biltema denne kraftpluggen; http://www.biltema.no/no/Verktoy/Trykkluft/Muttertrekker/Muttertrekker-SD-12-2000036130/ Om en velger luftdrevet er det greit å ha kompressor med litt mer fres en 25liter Kinasak.
 3. Muttertrekker?

  Har en Ingersoll-Rand; sterk som fy (til 1/2" å være). Den jeg bruker når jeg en sjelden gang bruker muttertrekker er BIltemas gule elektriske.
 4. POR-15

  hmm, interessant. De faller fleste hevder det motsatte. Håper flere kommer mewd erfaringer her.
 5. Tok du bilde av bilen din i dag?

  Enig; kalendermateriale det der!
 6. POR-15

  Hva er det åpenbare? Ruster det videre selv om det er behandlet med FF? Jeg har veldig god erfaring med linolje, fjerner en løs rust og får på nok rå linolje stopper en rustangrepet. Malingsprodukter som selger hevder en kan male rett på rust og få er varig resultat med har jeg null tro på.
 7. For varm kupe i Defender. Tro det eller ei.

  Monter en ventil mellom inn og utløp på det ekstra varmeapparatet; steng denne når en vil ha full guff; åpne for å bypasse. Nå dere monterer den turtallskontrolleren er det lurt å ikke pakke den for godt inn; litt luft rundt den er bra.
 8. For varm kupe i Defender. Tro det eller ei.

  https://www.ebay.com/itm/Universal-DC10-60V-20A-PWM-HHO-RC-Motor-Speed-Controller-Regler-Module-Switch/162714252158?hash=item25e286737e:g:yckAAOSw3jZZ5H3Q Så har du trinnløs regulering av vifta.
 9. TD5- skeiv manifold

  Fant bilde av resultat. Ca 1 mm var det å ta av.
 10. Tannløs/trinnløs skralle?

  Elektrisk/batteriskralle; det er DIGG Luftskraller er fine de også til sitt bruk, men synes de er litt klumpete og den j..a slangen er i veien eller henger seg fast når en star oppnedsidevisinnunder motoren..
 11. TD5- skeiv manifold

  Mente jeg hadde biler av prossessen men finner de ikke. Må ta med at min første ide var å sette opp manifolden i en fres og rette av; ville tatt nesten like lang tid å fikle til oppspenning som å file den flat. Et skikkelig motorverksted har gjerne en del ferdige løsninger for sånt.
 12. TD5- skeiv manifold

  Ja, masse sånt å få tak; nødvendighet på blodtrimmede bensinmotorer med eksostemperaturer tilsvarende vulkan. Lengere pinnebolter og flere skiver hjelper også. Men jeg mener at en avrettet manifold med oppborrede hull og ellers orginalt holder; manifolden vrir og bøyer på seg avhengig av temperature; og den idiotisk lille klaringen som er orginalt mellom bolt og hull gjør at pinneboltene belastes sideveis. EN klatt kopper eller alupasta på hver bolt er alltid rett; du skal jo av med manifolden igjen om 200.000km:-)
 13. TD5- skeiv manifold

  rette opp bananform med fil og pågangsmot:-) Du trenger en god fil; 10-12" er er bra, medium hugging; skarp må den være. Biltema selger ikke gode filer sånn at det er sagt... Et rettholt, feks en stållinjal Kritt Sprittusj Godt lys Skrustikke montert på en OK benk og i hhøyde som passer deg. Sett manifolden i skrustikken, rengjør alle 5 flensene (negerf***e duger) Legg på rettholt og finn ut hvilke flenser som er for høye. Farg de høye flensene Stryk godt med kritt på fila (hjelper deg holde fila fri for spon og gjør den mye enklere å holde ren) Fil disse ned til all farge er bort; for å holde ting plant: fil 2 og 2 flenser på en gang. (derfor en 10" fil, da filer en to flenser i gangen uten at det føles trangt) Sjekk igjen med rettholt. Gjenta til det er plant. Er bare arbeid og og tid som skal til. Uten å skryte så er jeg rimelig dreven med fila men ser ikke noen grunn til at ikke en ivrig amatør skal få dette klart på en kveld. Om bananformen er ekstrem kan en ta det grøvste med plansliper, bruk merkefarge og rettholt hyppig.
 14. Disco 2, ABS fungerer på tre av 4 hjul.

  Og kabel med kontakter mellom sensor og ABS-modul.
 15. Disco 2, ABS fungerer på tre av 4 hjul.

  tres amigos kan også være dårlig hjullager.
×