Jump to content
LRforum

GuttormG

LRF Society
 • Content count

  2,316
 • Joined

 • Last visited

About GuttormG

 • Rank
  Entusiast

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansund

Recent Profile Visitors

777 profile views
 1. Kjøre med Ødelagt wastgate-modulator?

  Har ikke merket noe annerledes oppførsel på bilen, koblet rett på wastgateaktuator i fjor engang. Ny modulator ligger i hylla..
 2. 90´ Disco1 Zanzibar

  Hullet er i minste laget, en må finsikte og treffe midt i på første forsøk om en skal aveise sammen platene istedet for å bare fylle igjen hullet. Det går, men ervdet mange pluggsveiser en skal sveise sparer en tid på å borre opp hullene til 8mm.
 3. Serie 3 109 stw 74 mod prosjekt

  Det var dette med plass. Heldigvis sier samboeren..
 4. Fort gjort å glemme en bil i rotet. Har styrt med rydding i garasjen her og, slo til med 2,5meter lang arbeidsbenk. Og ja, det står en liten lettvekter der og venter tålmodig...
 5. Dagens Kina produkt

  Hendig lampe med magnetfot, perfekt på dreibenk, fres eller borremaskin. Kjøpte en, bestiller garantert noen til. https://www.ebay.com/itm/220V-LED-Milling-Machine-Bench-Work-Light-Magnetic-Lagun-Lathe-Grinder-Lamp-New/382080792385?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=650980555245&_trksid=p2060353.m2749.l2649
 6. Motom's Disco 2

  Det var et sviende nederlag å fjerne ACE, men ser i ettertid at det var riktig. Enten bytte alt eller ta det bort når det begynner å lekke.
 7. Jeg bruker oljedusjsprøyte til åpne flater, enkelt og greit. Dytter også røret inn i alle hull osv og pøser på. I tillegg bruker jeg Hagman sprøytepstol (fra Bilextra, ca 1000ganger bedre enn den Biltema selger for tiden) og hulromsonde for å få på olje inne i hullrom.
 8. Jeg tenkte altså på sprøytepistolen:-)
 9. Ja. De har også 1liters bokser som passer på standard pistol for understellsguffe (denne kjøper du ikke på Biltema, den de har nå er bare r##a. )
 10. Jeg ville begynt med å fått undersiden av bilen steamet/høytrykksvasket med varmtvann. Da får du bedre oversikt og ser hva som må gjøres nå og hva som kan vente litt. Prioriter det som er trøbbel i EU-kontrol, ta det kosmetiske bit for bit, prøver en rekke over alt på engang ender det med stress og bil som stadig står still fordi osv. Som lafterolf skriver, linolje (rå kaldpresset) omtrent stopper pågående rustangrep, skrap/børst bort løs maling, lakk osv og pensle på 2-3 ganger.
 11. finn kode 114847276

  Så bra!
 12. Båndsag

  Min erfaring er at tilbudet kommer rett etter at en har handlet...
 13. Dagens Kina produkt

  Jeg bruker den orginale fm antennen i bakvinduene på D2en. Overgangen/adapteren er lik de som bilextra, mekonomen osv selger bare billigere.
 14. Roll cage/takgrind ned under dør?

  Hadde heller brukt tiden på noe mer fornuftig enn å bygge bur i alu..
 15. Båndsag

  Scheppach-saga fra Jula er slettes ikke verst. Og var på tilbud fram til forrige helg....
×