Gå til innhold

pez_d_spencer

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

pez_d_spencer sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Takker - sendte de akkurat en epost, så da blir det behandling av min D3 også
  2. Som det ble kommentert lenger oppe her - har du sjekket avbalanseringsloddene på hjulene? Jeg hadde litt småvibrasjoner på min D3. Det var ett som hadde løsnet- easyfix
  3. Jeg tenkte å bestille time til min D3 hos Oslo Antirust. Kan jeg spørre hvilken behandling du hadde og hva du betalte?
  4. Fikk svar fra MP. NLRK medlemmer får 10% på arbeid og 20% på deler
  5. Skal ha litt TLC, service og EU kontroll på en D3. Får man noe rabatt hos f.eks Motorpool ved medlemskap i NLRK? Evt. andre medlemskap som gir rabatt?
  6. Får prøve å vri litt på armene. var litt lyd med de gamle viskerne også, men ikke i nærheten av slik de er nå. Kan jo hende de har vridd seg litt når det har vært mye vår snø på ruta. Bråker bare på vei opp, så det kan jo være noe med vridningen ja.
  7. Løfter opp denne tråden med ett noob spørsmål angående viskere. Har akkurat byttet til Biltema sine viksere på D3'en. De "gule og blå". aero-ett eller annet. De tar der de skal, over hele flaten og gjør jobben i så måte. Men de bråker/skriker noe helt forferdelig. Må kjøre viskerne manuelt, dvs. vente til det er "nok" vann på ruta og så viske. Da bråker de ikke. Men vi snakker mye vann på ruta (ikke traffik sikkerhet mao.) Kan det være at fjær e.l. er for hardt strammet, eller er det vinkelen på viskeren? Er det noe justeringsmuligheter e.l. som kan gjøres?
  8. Takker Må man ha den svindyre varianten (evt. dra til verksted) eller kan man lese av slikt på de billigere bluetooth/wifi variantene?
  9. Når jeg kjøpte fikk jeg inntrykk av at de fleste hadde 7 seter, men det var kanskje tilfeldig. Har ett "Discovery"-søk liggende inne på Finn. Der dukker det av og til opp noen som skal selge 3. seterad. Hvor omfattende det er å få de montert vet jeg ikke, men kan ikke være så vanskelig (egen mening etter å se hvordan setene er i min bil )
  10. Får man feilmelding om Webastoen har "feilstartet" 3 ganger? Mistenker at min ikke går, synes det tar veeeldig lang tid før en oppnår normal motor-temp
  11. Er vel som flere her sier - LR kjøper man med hjertet Jeg kjøpte en 2007 D3 i fjor (mai). Kom da fra en relativt ny MB E-klasse. Kona ønsket en firehjulstrekker da hun ikke turte å kjøre opp til hytta alene på vinteren. Jeg så da mitt snitt til å kjøpe en bil jeg har hatt lyst på i mange år Driftsmessig så var nok MB'en bedre å ha, men du verden som jeg koser meg i D3'en. Enormt lasterom, bare å lempe inn det du trenger, og man kommer frem over alt. Vært på flere langturer, nydelig å kjøre. Måtte en dagstur på hytta i går, og da hadde det ikke blitt brøytet opp til hyttefeltet etter siste snøfall. Ikke mer enn 10-15 cm, men det var oppå glatt holke. Null stress, og det er tidvis veldig bratt og svingete. Da jeg kom opp, tenkte jeg litt på de som ikke har LR så jeg kjørte en tur ned og opp igjen for å brøyte bredere spor Noe vedlikehold har det vært, men som nevnt over så er det mest slitedeler/ting. Løp og kjøp
  12. Da er speil fra LRparts.dk ankommet og montert - snakker ny verden hva blindsone angår 300 DK + moms - Merkeverksted her på berget skulle ha 1200 NOK @FOGGA - takk for delenummer
  13. Da er det mulig å gjøre noe med i alle fall Antar at det ikke er bare å bestille venstre speil - det vil vel ikke passe på høyre? Må man bestille engelsk (dvs høyrestyrt) høyre speil da? Det vil vel tilsvare "vårt" venstre med tanke på konvekshet?
  14. Jeg lurer på om jeg av en eller annen grunn har feil speil på passasjersiden på min 07 D3. Har hatt bilen siden mai og det har irritert meg siden da. Føler jeg har verdens største blindsone. På venstre siden er det skikkelig vidvinkel og jeg ser fra dørhåndtaket bak og nesten opp til taket. På høyre side ser jeg bare ca. 20-25 cm av bakdørvinduet. Har to bilder for å illustrere. Begge er tatt med mobilen (fra nesetippen for å vise "POV" ). Bildene er tatt rett etter hverandre og på høyre side ser det ut som om bilen bak er helt opp i baken på meg, mens på venstre side er den langt bak (avstanden har ikke endret seg mellom bildene). Skal det være slik? Er ubehagelig og jeg føler jeg ikke har skikkelig kontroll på høyresiden av bilen. Spesielt ved forbikjøring hvor det er vanskelig å anslå hvor den forbikjørte bilen befinner seg.
×
×
  • Opprett ny...