Gå til innhold

Nifrot

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Seljord

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Seljord

Nylige profilbesøk

568 profilvisninger

Nifrot sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Ja V8 er jo fint. Har en i Rangeroveren kanskje den gjør susen. Ender vel opp med noe som jeg må fullrestaurere. Da er det vel ramme og torpvegg som er mest utsatt. Er det stort sett på finn man må holde øya oppe ..
  2. Flott med innspill på de som faktisk kjører bilen. Er påliteligheten stort sett det samme. Eller er det stor forskjel her.
  3. Ja ser det ikke kommer så ofte for salg. Da er det vel bare å slå til. Er ikke interesert i uoriginal motor.
  4. Er på jakt etter en serie 3 88. Men er veldig usikker på om jeg bør gå for diesel vs bensin. Selv tror jeg på diesel men har ikke noe erfaring med disse bilene. Men liker å skru ,:-).
  5. Mange takk for det Leif, jeg prøver en nød løsning med slangeklemmer først så ser eg hvordan det går. Virker ikke det tar eg kontakt. Torfinn,
  6. Fikk en fin lekasje i røret mellom diesel regulator og motor. Mener det er retur fra injector. Men finner ingen som har dette røret, finner ikke noe dele nr på det heller. Men er det lengste røret på del nr. LR016318. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et slikt kjapt?
  7. Nifrot

    Ristende Td5 motor

    Oppdatering, Etter å ha gått grundig igjennom plugger, og delt opp ecu renset alt godt prøvde jeg på nytt. Feilen viste seg og være der fortsatt. Siste mulighet ble og skru av toppdeksel for så å rense/kontrollere inn på dysene. Her var det også mye olje i pluggene, men det skal vel litt til for og ungå det. Ligger jo i oljesprøyt.. Uansett renset jeg her også. Det hjalp! Har nå brukt bilen i hele dag, den går fint. Så det var nok rensingen på selve dysene som også måtte til. Får nå bestille opp nytt ledningsett og gjøre tiltak som dere beskriver for og slippe samme feilen igjen. PS; takk for tilbakemeldingene!
  8. Nifrot

    Ristende Td5 motor

    Takk for tips bor i Seljord, så har noen i nærheten diagnoseaparat så si ifra☺
  9. Nifrot

    Ristende Td5 motor

    Da prøver jeg og sjekke i selve boksen også. Var jo en del olje her så jeg tenker å bytte hele ledninsettett helt fremtil injector etter hvert.
  10. Nifrot

    Ristende Td5 motor

    Har en Disco 2003 Td5 som nylig begynte å riste under kjøring, og minsket motoreffekten. Trodde først det var noe med auto kassa. Men etter litt testing viser det seg at det kommer når den bare går på tomgang også. Må gå ca 10-15 min før dette skjer. Altså bli varm. Er helt fin når jeg starter opp. Stopper jeg motoren og venter lit et min eller to, er den fin igjen når jeg starter. Men da varer det ikke så lenge siden den allerede er varm. Virker som den ikke går på alle sylindere. PS! har sjekka om det var olje i pcu, ja det var det. Har gått over og rensa de fleste pluggene tror jeg. Men fortsatt samme symton. Ryker heller ikke unormalt. Tips til hvor jeg bør lete?
×
×
  • Opprett ny...