Gå til innhold

enarum

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    oslo/rena

enarum sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Tusen takk da får jeg prøve detta i morgen og se om jeg får no orden på det.
  2. Har en defender 90 97mod i dag stoppet den venstre viskern og gå mens høyre funker helt fint. Ikke så morro på vei hjem fra jobben på rena til oslo. Fikk fikset detta med å knyte en hyssing på vær side for at jeg skulle se no på veien hjem mens brodern blei motorn. Den har blitt helt løs ikke så gunstig i detta møkka været som er om dagen. noen som vet hva detta kan være for noe er? kan det være motorn eller er det at det har hoppet av et stag?
  3. takker og bukker da får jeg gjøre det til helga og håper at det løser problemet.
  4. ja det er en orginal 90pu som er importert fra tyskland i 2005 kjøpte den som var tilsalgs på autodb
  5. tusen takk for svar så raskt. hvor er det termostaten sitter på bilen har bare hatt den i en uke nå så kjenner ikke bilen så godt. ringte et verksted de sa at jobben tok en og enhalv time fordi de måtte fjerne noe for og komme til??
  6. hei har en 1997 defender 90 med en 300 tdi motor som ikke blir skikkelig varm vis jeg ikke har på webastoen nå på vinteren. lurte på om det er noen andre som har hatt samme problem her?? tenkte jeg skulle prøve og bytte termostaten og lurte på om dette er vanskelig og gjøre selv??
  7. okey tusen takk for hjelpen ble litt klokere hvertfall
  8. er ikke helt sikker på åssen felg det blir ennå tenkte litt på noen felger jeg så på http://www.nordkystens4x4.dk . disse er 10x15 har et innpress på minus 38.
  9. heil nettopp kjøpt meg en defender 90 truck cab har tenkt til og heve den 2" og lurer på hvilken dekk dim som annbefales av 33 og 35 og hvordan spacere jeg trenger eventuellt.
×
×
  • Opprett ny...