Gå til innhold

Bergengen

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gjøvik
  • Interests
    Land Rover, Jakt, fiske og friluftsliv

Contact Methods

  • Yahoo
    bergengen@yahoo.no

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Gjøvik

Nylige profilbesøk

1 798 profilvisninger

Bergengen sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. God efta! Jeg har er lite mysterium med RRC’n med Volvo TD40 motor jeg ikke forstår. (Original ekspansjon tank) Mysterium kjøleveske! Når jeg har kald motor så er der ofte helt tomt i ekspansjon tanken. Men når jeg har kjørt motoren varm og stopper den, så virker det som ekspansjons tanken fortsatt er tom helt til du åpner lokket. Da fylles det opp til godt over merket ca 3/4 full. Og det virker som det er undertrykk og når jeg åpner lokket så trekker kjøleveske til tanken??? Men jeg får ikke dette til å stemme rent fysisk/mekanisk. Motor er jo skrudd av!!! Noen forslag!
  2. Jeg var i oppfatning at det gikk bra. den transferkasse jeg satt inn kom fra en 90 Tror jeg. Men er ingen ekspert ! eneste jeg tenker at kansje må byttes er den «tappen/akselen» i mellom (husker ikke hva den heter) jeg måtte bytte, men den jeg hadde fra D2’n passer Mye bedre!!!! Nå trenger jeg ikke 100km/t før den legger inn 4
  3. Gjøvik Jeg er på Gardermoen 2-3 dager i uken så mulig å ta med
  4. Det høres riktig ut Drev med dette i fjor så husker inne lenger
  5. Har ei velfungerende og bra transferkasse som satt i RRC’n Jeg har for store hjul så byttet til Defender utveksling Perfekt for Defender med standard dim som ønsker et lavere turtall:) Km? Tripptelleren i bil står på 69k men har ingen garanti for den. Men kassa er i veldig god stand Kom med fornuftig bud!! Selges med funksjonsgaranti!
  6. Har er sett me KO2 som ikke brukes har gått ca 1,5 sesong, så lite brunt brukt. Pris: tja, gav vell en 10-11k for er par år siden +felger 8000,-?
  7. Tenkte på det med starteren, men det må da bli for langt ut ? Skal se på det i morgen jeg Fordelingskassa er av, skal de på starter motoren. Tenkte på ha slippe auto kassa bakover og la konverteren sitte igjen på flex plata, men tror ikke det lar seg gjøre da det ikke er plass
  8. Usikker på hvem som kan balansere den rundt Gjøvik? Skal sjekke, men det må jo være på motorsiden og ikke girkasse siden!
  9. Hvordan før dere løsnet girkasse fra motor? (03 4.0 V8 aut) Skjønner ikke helt hvordan jeg skal komme til skruene som sitter på flex plata? Bolten sitter jo på motorsiden og der er det trangt!!! Må jeg lage/kjøpe en spesial nøkkel? Noen som vet om det er 12 eller 13mm?? Hvorfor?? Jo flex plata på Classic’en røk og har laget hakk i torque converteren (se bilde) og redd denne vil skape vibrasjon. Så tenkte ta den fra D2’n Håper disse får om hverandre!
  10. Har begge setene til 3-rad i svart skinn. Ubetydelig brukt og fin stand. Selges for 1000,-
  11. Greie felger med bra dekk selges med ca 7-8 mm mønster og alle piggene. Begynner å bli noen år men fungerer fortsatt meget bra, selges da jeg ikke har D2 leger Pris 3000,-
  12. Fine felger med bra dekk selges ca 6-7mm mønster. Finn kode 174366005 Pris 4000,-
×
×
  • Opprett ny...