Jump to content
LRforum

Alvegg

LRF Society
 • Content count

  585
 • Joined

 • Last visited

About Alvegg

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.alvegg.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

546 profile views
 1. Vellykket samparkering

  En meget vellykket samparkering siden det er første bilde av mine to Defenderen sammen. Den hvite er en 130 som nå skal pimpes før den sorte skal selges. Selv om jeg egentlig syntes jeg altid burde ha to i
 2. Nye seter i Defenderen... Å Ratt?

  Fine seter da. Kan de legges helt ned? Ser meg om etter bedre forseter selv. Har foresten «sportsratt» fra Momo og det funker fint med 33tommer.
 3. Defender frontfanger

  Så meldingen først nå. Skal ta et bilde etterpå.
 4. Mappe trimmet TD5?

  Følger.
 5. Defender frontfanger

  Jeg har en orginal fanger i Oslo. Når du pusser vekk rust og lakk så bli den slik du ønsker deg.
 6. 2001 TD5 som har ruslet 320 00. Mye nytt som girkasse og transfer med discoutvekslig. «Tyngre» femtegir. Ny vinsj, nye dempere, byttet bremser for to år siden. Allisport sin store intercooler og grenrør. Ny supervinsj og 2x100 amp batterier. Hevet 2» og 33 hjul nye i i fjor. Pumaseter og høyrygg på midtsetet foran. Sikkert mye jeg har glemt. Kjerra begynner å bli slik jeg ønsker bortsett fra at den er for kort og mangler plan.
 7. Takk for målene. Fortsatt langt igjen til en Raptor om en bygger opp en 130 på nytt. Sist jeg sjekket var det litt over 2 mill for en standar og nesten 3 for en Shelby utgave. Men kanskje de ringer fra Hamar i dag så da er valget lett.
 8. Begynner å bli trangt om plassen i min 110. Har fått veldig lyst på en Ford Raptor men siden ingen har ringt fra Hamar utgår det. Så da vurderer jeg å bytte til en 130 for så bygge hundekasse på den og et flak til å trekke ut fra planet under. Noen som har målene på planet, lengde, bredde og dybde? Må bare fore drømmene litt.
 9. Skriver det i kalenderen og satser på at det ikke dukker opp jobb den dagen.
 10. Ødelagte gjenger sentrifugalfilteret TD5

  Og jeg kjører rundt med en bolt som holder det på plass fortsatt. Peiler oljen ofte og har oljekanne med. Må nok finne voksenhjelp for å få skikk på det. Har eksosmanifoil fra Allisport så den må av ellers blir det for trangt for pålseklypene mine.
 11. Det nærmer seg ny Defender?

  Jeg må si at forhåpningene mine er svært lave. Men, nå liker jeg jo ingenting etter Disco 4. Så en Disco 5 i går, trodde det var en Ssasayoung eller hva det heter. Mulig det var de grønne skiltene som gav det inntrykket. Får stelle godt med de Defenderene vi har.
 12. Uformelt kaffetreff på Grefsenkollen

  Ja hverdag er best for meg. Alle helger har en plan her også. Kan en voksen foreslå en dato?
 13. Uformelt kaffetreff på Grefsenkollen

  Blir gjerne med på kaffetreff i Oslobygda igjen, men 30. april blir en inneklemt dag. Kan vi ikke ha det på en vanlig hverdag?
 14. Hunde/varegitter

  Det vet jeg ikke. Har fått det selv og aldri montert det. Tror det har stått i en norsk varebil.
 15. Hunde/varegitter

  Har er varegitter stående i Oslo. Kom å hent.
×