Jump to content
LRforum

Alvegg

LRF Society
 • Content Count

  629
 • Joined

 • Last visited

About Alvegg

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.alvegg.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,312 profile views
 1. Ny viftereim og nytt venstrespeil montert i dag.
 2. Jeg har et stående som har hvert varebilvegg. Det skal vistnok passe med noen små modifikasjoner. Kom å hent.
 3. Alvegg

  Ratt Defender

  Jeg har et som er likt det på toppen liggende. Har også begge typer boss for Defender om jeg ikke husker feil. Rattet er i Oslo i påvente av at containeren min flytter etter til Ringerike.
 4. Jeg vil også ha. Gangstercap blir konge.
 5. Da har det ordnet seg så ga trenger jeg ikke å kjøpe lengre.
 6. Takk som byr, men hadde håpet noen på sentrale Østlandet hadde hatt en liggende. Skal du finne tid til å skru også skal posten bruke en uke blir det for lenge å være uten Bilen.
 7. Har en TD5 som mangler denne lille men viktige delen før jeg kan kjøre rundt i vidunderet igjen. Er det noen som har en liggende? Hilsen Desprat mann
 8. Takk for tilbudet, men jeg burde ha oppdatert posten i ettermiddag da jeg fikk den overlevert i Sandvika. Uansett vi sees på tirsdag.
 9. Har kjøpt en skuff/verktøykasse til å ha bak i en 110. Den befinner seg på Gjøvik skulle gjerne hatt den til Oslo eller deromkring.
 10. Blir gjerne med men jobber alle kvelder fra 10. til 19. oktober.
 11. Alvegg

  Traktor tips?

  Takk for alle gode innspill. Det er jo en rørende enighet om MF så da fortsetter jeg å lete etter en god en. Så kanskje jeg kommer over en som kan drive vedmaskinen også.Gleder meg til å flytte på landet og leve grønt bort fra den «grønne» oslobygda.
 12. Alvegg

  Traktor tips?

  Holder ikke ut i Oslobygda lengre, uten parkeringsplasser bruker jeg ikke byen, nå blir det gård på Ringerike. Trenger en traktor for å holde veien åpen for samboers batteribil samt drive en vedmaskin etterhver. Er helt blank på traktorer men de jeg kjenner som har en anbefaler unisont Masey Ferguson selv syntes jeg Valtra ser solide ut. Hva bør jeg se etter og hva er viktig når en kjøper traktor? Hilsen Frank bonde fra byen
 13. Tja vi slipper ihverfall å fryse om vi klarer å bli enige om en dag ikke for langt frem i tid.
 14. Alvegg

  Defender 130 ønskes

  Jeg kjøpte en 130 av en på Forumet i sommer planen var å totalrenovere den hos 4land, men der var det ventetid og nå skjer det ting som gjør at jeg vurderer å selge den igjen. Det er en 98 modell med 340 000 km på klokka. Dørene er modene for en utskiftning ellers så syntes jeg den er fin. Han som hadde den før meg er mekaniker og mye er byttet. Jeg syntes ihverfall jeg gjorde et god kjøp og det syntes jeg fortsatt. Du får ta kontakt om dette kan være noe.
 15. Skal oppgradere ecu og trenger å få lest av ecu for så og legge inn ny software etter noen dager. Dette må skje med en Nanocom og ikke en av de mange alternativene som finnes. Så om noen i Oslo eller nærheten kan hjelpe meg/låne meg en Nanocom blir jeg glad.
×
×
 • Create New...