Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Alvegg

LRF Society
 • Innholdsteller

  620
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om Alvegg

 • Rang
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.alvegg.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

771 profilvisninger
 1. Alvegg

  Uformelt kaffetreff på Grefsenkollen

  Blir gjerne med men jobber alle kvelder fra 10. til 19. oktober.
 2. Alvegg

  Traktor tips?

  Takk for alle gode innspill. Det er jo en rørende enighet om MF så da fortsetter jeg å lete etter en god en. Så kanskje jeg kommer over en som kan drive vedmaskinen også.Gleder meg til å flytte på landet og leve grønt bort fra den «grønne» oslobygda.
 3. Alvegg

  Traktor tips?

  Holder ikke ut i Oslobygda lengre, uten parkeringsplasser bruker jeg ikke byen, nå blir det gård på Ringerike. Trenger en traktor for å holde veien åpen for samboers batteribil samt drive en vedmaskin etterhver. Er helt blank på traktorer men de jeg kjenner som har en anbefaler unisont Masey Ferguson selv syntes jeg Valtra ser solide ut. Hva bør jeg se etter og hva er viktig når en kjøper traktor? Hilsen Frank bonde fra byen
 4. Alvegg

  Uformelt kaffetreff på Grefsenkollen

  Tja vi slipper ihverfall å fryse om vi klarer å bli enige om en dag ikke for langt frem i tid.
 5. Alvegg

  Defender 130 ønskes

  Jeg kjøpte en 130 av en på Forumet i sommer planen var å totalrenovere den hos 4land, men der var det ventetid og nå skjer det ting som gjør at jeg vurderer å selge den igjen. Det er en 98 modell med 340 000 km på klokka. Dørene er modene for en utskiftning ellers så syntes jeg den er fin. Han som hadde den før meg er mekaniker og mye er byttet. Jeg syntes ihverfall jeg gjorde et god kjøp og det syntes jeg fortsatt. Du får ta kontakt om dette kan være noe.
 6. Skal oppgradere ecu og trenger å få lest av ecu for så og legge inn ny software etter noen dager. Dette må skje med en Nanocom og ikke en av de mange alternativene som finnes. Så om noen i Oslo eller nærheten kan hjelpe meg/låne meg en Nanocom blir jeg glad.
 7. Alvegg

  LED hovedlykter?

  Jeg har Truck-Lite og er fornøyd med dem. Men som Lafte helt riktig påpeker snør de igjen når jeg kjører fjellet i snøvær. De finnes med varmetråder, men har ille funnet noen som vil selge disse til Norge. Men det ordner seg før vinteren.
 8. Alvegg

  Vann på matta. Defender 09

  Altid vann på gulvet på førersiden på begge mine. For meg er det selve beviset på at det er ekte vare. Tnj det må være noe feil som mangler på din
 9. Alvegg

  Kjeramisk ( ? ) manifold TD5

  Denn fungerer strålende, men vi får se når varioturboen kommer på plass. I øyeblikket kjører jeg med en sliten turbo som kaster olja.
 10. Alvegg

  Rocksliders TD5

  Har omsider satt i gang med montering av et par Rocksliders jeg kjøpte på Forumet for en tid tilbake. Har klart å få ut bolten som vises på bildet men klarer ikke å tre en ny inn. Er det en mulighet å jekke bilen opp så karoseri og ramme skyver litt på seg og bolten sklir gjennom? I såfall hvor setter jeg jekken? Er det noe gode løsninger for å holde Rockslideren på plass så jeg får merket hvor jeg skal borre? Vanskelig å holde den på plass med en hånd. Og sist men ikke minst kan jeg kjøre bilen uten at bolten er der?
 11. Alvegg

  Recaro

  Følger
 12. Da er tenningslåsen byttet på min 130. Hadde utsatt det lenge men det gikk veldig greit da en klok sjel hadde gjort jobben før på denne bilen. Boltene som jeg var forberedt på å måtte meisle eller borre ut var byttet med vanlige. Det tok mest tid å få på speedometervieren igjen samt skru på all plastikken rundt. Det skal bli fint p kjøre litt Defender igjen.
 13. Alvegg

  EWS ferie?

  Han var ihverfall på jobb sist uke.
 14. Alvegg

  BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM ogvKM 3

  Bruker AT som alround dekk på Defenderen, men må innrømme at skulle det dukke opp et sett med MT i 35» til en fornuftig pris hadde jeg nok klinket til. Tenker at de hadde blitt brukt til treff og jaktturer. Men veldig enig med Lafte AT for hverdagsbruk.
×