Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Alvegg

LRF Society
 • Innholdsteller

  600
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Alvegg

 • Rang
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.alvegg.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

665 profilvisninger
 1. Alvegg

  Rocksliders TD5

  Har omsider satt i gang med montering av et par Rocksliders jeg kjøpte på Forumet for en tid tilbake. Har klart å få ut bolten som vises på bildet men klarer ikke å tre en ny inn. Er det en mulighet å jekke bilen opp så karoseri og ramme skyver litt på seg og bolten sklir gjennom? I såfall hvor setter jeg jekken? Er det noe gode løsninger for å holde Rockslideren på plass så jeg får merket hvor jeg skal borre? Vanskelig å holde den på plass med en hånd. Og sist men ikke minst kan jeg kjøre bilen uten at bolten er der?
 2. Alvegg

  Recaro

  Følger
 3. Da er tenningslåsen byttet på min 130. Hadde utsatt det lenge men det gikk veldig greit da en klok sjel hadde gjort jobben før på denne bilen. Boltene som jeg var forberedt på å måtte meisle eller borre ut var byttet med vanlige. Det tok mest tid å få på speedometervieren igjen samt skru på all plastikken rundt. Det skal bli fint p kjøre litt Defender igjen.
 4. Alvegg

  EWS ferie?

  Han var ihverfall på jobb sist uke.
 5. Alvegg

  BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM ogvKM 3

  Bruker AT som alround dekk på Defenderen, men må innrømme at skulle det dukke opp et sett med MT i 35» til en fornuftig pris hadde jeg nok klinket til. Tenker at de hadde blitt brukt til treff og jaktturer. Men veldig enig med Lafte AT for hverdagsbruk.
 6. Alvegg

  Defender frontfanger

  Støtfanger fra min Defender 2001 årgang. Mulig den er byttet for den ser nyere ut en det. Litt overflate rust inn i den etter en vinter ute på høykant. Bor i Oslo. Kom med et bud.
 7. Alvegg

  Hvor handle deler i Norge?

  Har ringt EWS flere ganger, han har altid hatt det jeg trenger på lager og vi har funnet gode løsninger for henting. Vet han er kjapp til å få ting i posten også. Anbefales.
 8. Alvegg

  Verktøy for Defender

  Pm
 9. Kan hjelpe deg med alt foruten maling av skroget.

  Har feks. 4 stk 15" bedlock felger som gjør seg flott på en slik bil med 33", transfer fra 2003 mod disco som er kjørt lite, har også ECU for defender manuel som kan oppgraderes, (går ut fra at det er en td5), utvendig bur tar ca 4 dager fra UK med DHL. overdrive har jeg også.

  mvh Tom

   

  Kan gjøre alt dette på 3 uker med forbehold av buret. Om jeg ikke greier tidsfristen så skal du få alt gratis

 10. Alvegg

  Finnes det et bra alternativ til 4land?

  Takk for tips og gode råd. Kommer til å kontakte burg sitt polske verksted og ja er forberdt på at det kan komme mer enn det jeg vet om, men bilen virker i god stand og ramma er hel og fin. Gaute jeg henter deg når bilen er klar så,kan du få sitte i midten foran slik at du får det riktige stereobildet
 11. Jeg har endelig fått med en 130 Tdi som har ruslet 340 000 fordelt på 20 år. Sendte straks en mail til Tomek da jeg ønsker meg både nye dører, seter, utvendig bur, ny lakk, vinsj en gjennomgang av motor, discotransfer og tyngre ut veksling på femte gir, 33» dekk med plass til 35 o samt svingaway for reservehjulet. Selvsagt dobble batterier og kanskje en ekstra snorker. Åpen for det meste bare den kan cruise 140 på svenske motorveier, jeg sitter godt og kan spille musikk med fet lyd. Skuffelsen var derfor stor når han svarer at de ikke hadde tid før i oktober. I oktober trodde jeg at jeg hadde kjørt rundt i det nye vidunderet i minst et halvt dusin uker. Så spørsmålet er som overskriften sier finnes det noen alternativer? Er Storbritania en løsning eller Litauen? Eller finnes det noen her hjemme som kan renovere og modernisere uten at jeg må selge huset? Jeg har en 110 som jeg har brukt en formue på da den er satt i stand litt av gangen her hjemme, den er snart i mål bortsett fra lakk, men denne gangen vill jeg få gjort alt med en gang slik at jeg har en bil i boks før den andre skal gjørs ferdig. » ikke tid før oktober» ble litt som når noen stjal alle julegavene fra bilen juleaften morgen»
 12. Alvegg

  Vellykket samparkering

  En meget vellykket samparkering siden det er første bilde av mine to Defenderen sammen. Den hvite er en 130 som nå skal pimpes før den sorte skal selges. Selv om jeg egentlig syntes jeg altid burde ha to i
 13. Alvegg

  Nye seter i Defenderen... Å Ratt?

  Fine seter da. Kan de legges helt ned? Ser meg om etter bedre forseter selv. Har foresten «sportsratt» fra Momo og det funker fint med 33tommer.
×