Jump to content
LRforum

bstein

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About bstein

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

161 profile views
 1. Ønsker å kjøpe AC kompressor til 1999 P38 DSE. Der er en Denso 10PA17 om jeg ikke tar feil.
 2. Jepp, får demontere litt når jeg er hjemme fra påsken og se hva som avdekkes. Hadde vært greit å sluppet å fjerne kompressoren dersom den kan fikses, for å unngå å miste gassen som kanskje er igjen.
 3. Oppdaget at AC reima på min P38 2.5 DSE var delvis borte idag. Når jeg tar på remhjulet på ac-kompressoren så virker dette relativt løst (kan bevege det endel i lengderetning), så antar dette har gjort sitt til at reima har hoppet av og delt seg. Noen som har erfaring med dette? Regner med det er et eller annen form for lager her som kanskje er gående?
 4. Det er samme prosedyre for 6sylinder. Jeg kjøpte et komplett pakningssett til pumpa på eBay. Det er sikkert ikke lenge før pakningene på stillverket går heller. Mener den heter Bosch VP37. Jeg fikk det til med standard oring som fulgte med settet. Den var en god del mer tøyelig enn den 20 år gamle ringen som satt der. Nanocomm er veldig greit når en skal stille inn pumpa etter jobben er ferdig
 5. Det er mulig. Jeg har nettopp gjort det. Se videoen under:
 6. Ser det er en kar som gir bort 12000 liter brukt frityrolje i Bergen, så dette kunne jeg tenkt meg å vite også :-)
 7. Jaja, på an igjen. Skifte «headseal» på dieselpumpa. Det går faktisk med pumpa på motoren.... Her et bilde fra demonteringen
 8. Jeg er fornøyd med pærene jeg kjøpte, bedre lys inni bilen. Har ikke skifta i eksteriøret.
 9. Har bestilt disse etter inspirasjon fra denne tråden: https://www.ebay.com/itm/163098548120
 10. Ta en kikk på denne linken, den gir et bra utgangspunkt for feilsøking: https://www.landyzone.co.uk/land-rover/checking-eas-compressor-and-diaphragm-valve.172555/
 11. Som tittelen viser, ønsker å kjøpe dog guard til p38 (STC8524)
 12. Tja, hva som egentlig er feil er jo er godt spørsmål, men historien til bilen leses her: De lærde lener vel mot en elektronikkfeil...., da det virker som den kun jager i normal og highway, men virker til å roe seg i access/high.
 13. Russerne er nå de eneste som frakter astronauter til rommet om dagen så litt greie på teknologi har de nå. Min forståelse er at det kun er ECU og ingen ny ventilblokk?
 14. Stemmer! Takk! Noen som har prøvd den?
 15. Jeg fant en gang på Internett et firma fra Russland som hadde laget et ettermarkeds ECU til EAS på P38. Den skulle visstnok være bedre, samt at den hadde et eget lite display for status/feilmelding. Hjemmesiden var på Russisk men man kunne oversette den med Google translate. Jeg fant linken på et utenlandsk forum, men må finner jeg den søren ikke igjen. Noen som har den liggende?
×
×
 • Create New...