Jump to content
LRforum

Øystein Halvorsen

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

About Øystein Halvorsen

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Florø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bransøysundet, Florø

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. På min var også opphenget revnet, og etter litt søk på google fant jeg ut at det beste og 3nkleste var å bytte hele baker mellomaksel. Grei jobb som tok 30 min
 2. Da var denne saken løst! Var kabelbrudd i samme kabel som bilde over, men min var slitt og irret i stykker rett ved kontakten. Loddet inn skjøt og alt er i skjønneste orden.... Da kan påsken komme
 3. Ja, har sett på den så tenker å sjekke kabler i morgen og håper på at jeg finner feilen!
 4. Ja, det er gjort opptil flere ganger. Men blir usikker nå det også står elektrisk feil... Er det samme ventil både på Hitachi og Amk kompressor?
 5. Fikk opp gul lampe i dag og leste ut feilkoder. Noen som har noen tips om hva dette betyr?
 6. Takker for det, men fikk ordnet meg en annen bil nå, så da blir det bestilling fra øya med litt mer deler
 7. Hei. Noen som har liggende hjullager til discovery 3, fremme som jeg kunne fått kjøpt. Skulle hatt det helst i går... Holder til i Florø og skulle fått fikset dette før jeg må på jobb på senest torsdag..
 8. Vet ikke enda da jeg venter på nye deler. Bare av ren nysgjerrighet ang solnoiden. Så at på range rover gikk det ikke ann å bare bytte solnoiden og da lurte jeg på om det er det samme på discovery 3. Skal bytte bremsebryteren og bytte armen på girkassa iløpet av helgen.
 9. Noen som vet hvor denne solnoiden sitter og om den er enkel å bytte?
 10. Takk for svar. Sjekket i dag og klikket var der og har funnet ut at det å sette den i P med litt makt så får jeg løs nøkkelen uten problemer, så får ta å se på link armen fra girkassa og smøre/bytte denne og håpe at det løser seg da.
 11. Kan ikke si at jeg har hørt noen klikkelyd når jeg trykker på bremsen tidligere heller, men har vel heller aldri tenkt noe over det. Må sjekke det ut i morgen tidlig. Om det er koblingen som må smøres opp ser det rart at når jeg sletter feilkoder så får jeg ut nøkkelen.... Hva er solnoid?
 12. Har den siste tiden slitt med at når jeg setter bilen i park vil ikke nøkkelen komme ut av tenningslåsen. Får heller ikke flyttet på girspaken og bilen vil da heller ikke starte. Har fungert med å rugge bilen frem og tilbake og da kan man ta ut nøkkelen noen ganger. Andre ganger har jeg måtte koble til nanocom og slette alt av feilkoder som ligger inne og da får jeg tatt ut nøkkelen. Blir ikke klok på dette. Kan også stå på tomgang i park og når jeg skal sette bilen i gir får jeg ikke til å bevege girspaken... Håper på noen tips her da jeg er på ferie og håper dette kan være en quick fix
 13. Blir nok løsningen det ja! Takker for svar og god sommer! Ruller nedover til Ebeltoft om en uke med Discovery 3 og henger!
 14. Hei. Tenker å få montert 12v uttak bak i hengeren for kjøleboks. Har 13 pin ut fra bilen men kun 7 pin på tilhenger kontakten og bruker nå overgang fra 13 til 7 pin. Kan man legge opp til 12v uttak fra 13 pin selv om man bruker overgangen til 7 pin og kommer det til å virke. Ser at på 13 pin kan man koble til for batterilading eller ryggelys, men usikker på om dette vil fungere når jeg bruker overgang til 7 pin... Løsninger og tips til hvordan få 12v uttak i hengere mottas med takk!
×
×
 • Create New...