Gå til innhold

sjokomelk83

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sjokomelk83

  1. Hei, noen som har en gammel kasse med ex-mil girkassedeler? Jeg trenger et par deler til vinterprosjektet. - primary pinion - clutch lager holder dingseboms - Clutchgaffel Med vennlig Land Rover hilsen John
  2. Jeg programerte dette bort med hawkeye total, fort gjort med diagnoseverktøy. Regner med at hvilket som helst verksted kan programere det bort.
  3. Ja skal gå det. Var levert med det på basismodellene mener jeg.
  4. Ønsker å kjøpe 16-tommers felger til Freelander 2 i Oslo området. Til info, når jeg får tak i selger jeg et sett med 20-tommere. send gjerne bilde.
  5. ORyker ved gasspådrag høres ut som slangen til intercooler som har kolapset. Min gjorde det samme, easy fix.
  6. Trenger et fint vinterprosjekt, er derfor på jakt etter en "prosjektkasse/delekasse" som kan overhales. Helst en synkronisert 2a kasse med 2a clutch, men serie 3 kasse er også av interesse. Må helst være ca en times kjøring fra Oslo. Prisklasse? Kommer ann på stand og hva som må gjøres, men opp mot 1000-lappen?
  7. Bremsetårn med sylinder borte.
  8. Feilbestilling, selger en drivstoffpumpe delenr stc 1190. Fra allmakes.
  9. Trenger en orginal temp sender til 2.25. Ellers, varmeapparat s3. Pris? 100kr stk?
  10. Førstepremien går til Guttorm, den nye senderen gjør at måleren viser for mye. Viser seg at selv om jeg testet forskjellen i motstand mellom kald og varm så gir senderen feil motstand. Testet senderen med vannkoker og konas steketermometer. Nå må jeg bare få tak i en orginal sender, ikke en i blå pakning.
  11. Setter noen penger på lafterolf, tror jeg må bestille ny radiator gitt. Da er det bare blokka igjen som ikke er byttet under panseret. Radiatoren begynner jo å nærme seg 50 årsdagen, så kanskje på tide.
  12. Kan bytte mot viftedeksel hvis du har, som nevnt i ønskestråden, trenger også varmeskjold til 2.25p. Jeg kjøpte jo bremsetårnet jeg byttet til av deg, så da kan vi vel si samme pris? Da slenger jeg med den orginale sylinderen og overhalingskit til denne.
  13. Takk for godt svar, men er det mulig at siden alt er nytt inni motoren at det genererer mer friksjon i innkjøringsfasen?
  14. Ja, det er det jeg trenger har en sen 2a.
  15. Kjøper gjerne en fan shroud til serie 2, 3 2,25L bensin. Som på bildet eller tilsvarende.
  16. Prøver å bli kvitt litt overflødige deler. Dekkene er veldig gamle, men jeg har kjørt på dem i tre år og felgene er hele. Bremsetårn med sylinder ble tatt av for å konvertere til kraftforsterker, den var ny for to år siden. 12V starter har nye børster og går rundt, men trenger en gjennomgang på drevet. Delene byttes mot S II, III deler eller riksdaler.
  17. Har testet sensoren med multimeter og motstanden varierer mellom kald og varm så den skal fungere.74 graders termostat som er testet. Radiatoren har stått uten kjøleveske i vinter så mistenker at den kanskje er blokkert, skal gi den en flush og se om det er noen bedring.
  18. Hei, jeg har nettopp satt i den nyoverhalte motoren som jeg har jobbet med i vinter. Det er nye stempel, kam, ventiler, oljepumpe, kjede, fordeler, alle lager, løftere og masse annet. Den starter fint og surrer og går, men den blir ekstremt fort varm og beveger seg mot rødt. Jeg har sjekket timing, termostat og justert forgasseren og det mest åpenbare som kjøleveske, viftereim, vannpumpe, radiatorlokk. Nå kan jeg kjøre korte turer etter å ha borret 6 hull i termostaten. Spørsmålene er egentlig om det er normalt at en motor blir varm etter en overhaling som denne? Kan motoren ta skade av å kjøre uten termostat? Da blir den ikke driftsvarm engang. Har jeg for tykk olje 20—50? Åpen for forslag og oppmuntring etter en lang vinter. John H
  19. Fra egen erfaringsbank kan jeg melde at pumpa går i inngrep med kamakslingen via en arm på pumpen som går opp og ned med kammen. Hvis denne står i øvre posisjon (noe du ikke kan se fra utsiden) så fungerer ikke håndpumpen. Roter motoren enten med starteren eller sveiva/vifta og prøv håndpumpen igjen.
  20. Rekkefølgen skal være 1,3,4,2. Det ser ut som du har 1,2,4,3.
×
×
  • Opprett ny...