Jump to content
LRforum

sjokomelk83

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About sjokomelk83

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

363 profile views
 1. Ja skal gå det. Var levert med det på basismodellene mener jeg.
 2. Ønsker å kjøpe 16-tommers felger til Freelander 2 i Oslo området. Til info, når jeg får tak i selger jeg et sett med 20-tommere. send gjerne bilde.
 3. ORyker ved gasspådrag høres ut som slangen til intercooler som har kolapset. Min gjorde det samme, easy fix.
 4. Trenger et fint vinterprosjekt, er derfor på jakt etter en "prosjektkasse/delekasse" som kan overhales. Helst en synkronisert 2a kasse med 2a clutch, men serie 3 kasse er også av interesse. Må helst være ca en times kjøring fra Oslo. Prisklasse? Kommer ann på stand og hva som må gjøres, men opp mot 1000-lappen?
 5. Bremsetårn med sylinder borte.
 6. Feilbestilling, selger en drivstoffpumpe delenr stc 1190. Fra allmakes.
 7. Trenger en orginal temp sender til 2.25. Ellers, varmeapparat s3. Pris? 100kr stk?
 8. Førstepremien går til Guttorm, den nye senderen gjør at måleren viser for mye. Viser seg at selv om jeg testet forskjellen i motstand mellom kald og varm så gir senderen feil motstand. Testet senderen med vannkoker og konas steketermometer. Nå må jeg bare få tak i en orginal sender, ikke en i blå pakning.
 9. Setter noen penger på lafterolf, tror jeg må bestille ny radiator gitt. Da er det bare blokka igjen som ikke er byttet under panseret. Radiatoren begynner jo å nærme seg 50 årsdagen, så kanskje på tide.
 10. Kan bytte mot viftedeksel hvis du har, som nevnt i ønskestråden, trenger også varmeskjold til 2.25p. Jeg kjøpte jo bremsetårnet jeg byttet til av deg, så da kan vi vel si samme pris? Da slenger jeg med den orginale sylinderen og overhalingskit til denne.
 11. Takk for godt svar, men er det mulig at siden alt er nytt inni motoren at det genererer mer friksjon i innkjøringsfasen?
 12. Ja, det er det jeg trenger har en sen 2a.
 13. Kjøper gjerne en fan shroud til serie 2, 3 2,25L bensin. Som på bildet eller tilsvarende.
×
×
 • Create New...