Gå til innhold

skrubben

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av skrubben

  1. Takk for svar! Dette må eg sjekke ut i morgon når det er litt lysare.. Eg tenkte å trekke kabel fram til midtkonsollen, men dersom eg får den inn gjennom torpedovegg på førersida, kan eg jo kanskje like godt lage til bryterarrangement i nærleiken av dei originale lysbrytarane..
  2. Er det nokon som har erfaring med å trekke kablar gjennom torpedovegg på D4? Eg har ein 2016 D4 og ynskjer å trekke fram kabel til ekstralys og varsellys. Tenker å trekke minumum 4-leder kabel med 1,0mm2 ledertversnitt (skal kun brukast til relèstyring) I utgangspunktet er planen å montere 1stk Lazer LED-bar på takstativ, samt 1stk LED-varsellysbar på tak, så bare her går det jo 3-4 ledere. Det kan være greit å ha eit par ekstra par til andre ting òg.. Tenker å prøve å dra kablane gjennom snorkelen og opp mot takstativet, men treng fyrst ein god veg gjennom torpedoveggen... Så.. Om nokon har bilder eller andre tips om kor det er best å trekke gjennom (fks om det er tomme gummigjennomføringer ein plass) så blir det satt stor pris på! BFO
  3. Har sett på Terraafirma sin.. Ser de går for rundt 2-3000 på ebay.. veldig lik originalen.. Ankar litt på å borre i skjermen.... behandla du hulla med noko? tectyl elller lignende? Er det forresten "kanal" til kabler i din? tenker til lys på taket o.l.
  4. Rå bil! Kor fekk du tak i den snorkelen/RAI`en? Edit: Såg det no.. eBay.. Augene går i kryss...
  5. Har merka det samma i det siste, med laber respons.. Køyrer firmaprofilert D4 og då virkar det som om andre LR`er ikkje tenker at det er vits å hilse.. Men etter at eg fekk NLRK-merke i frontruta har det tatt seg bra opp!
  6. Eg kjøpte EVO Corse hjula frå England, komplett med KO2-dekk. Dette var fordi eg ikkje fekk tak i dei her i Noreg. Mulig det er dekkbutikkar som kan importere desse, men ingen av dei lokale her på Stord ville ta på seg dette. I utgangspunktet var det Compomotive eg ville ha, men EVO Corse-felgane "vaks" veldig på meg og no synest eg dei er finare enn Compomotive sine. Vurderer enten Compomotive eller TuffAnt som sett nr 2, men foreløpig kjem eg nok berre til å bruke desse både sommar og vinter. Når det gjeld KO2-dekka har dei vist seg å vera veldig bra på all slags føre. Har ikkje opplevd å miste veggrep, og me har hatt dagar med snø og underkjølt regn. Det vert såklart salta MYKJE på slike dagar, men har køyrd på eindel sidevegar òg, og ikkje hatt nokon problem. Diesel-forbruket har gått opp ein del, men usikker på om det skuldast dekka eller takstativet. Mest sannyneleg ein kombinasjon av desse. Prøver å finne ut korrekt lufttrykk, då eg reknar med at det vil ha ein god del å sei for forbruk. Legg ved eit overeksponert bilde som viser bilen i normalhøgde med dekka på. Forrige bilde var i offroad modus.
  7. Har fått montert på EVO Corse hjula.. Veldig nøgd med dei! Compomotive felgane til CSSGT er jo òg drøyt freshe!
  8. Ja det er synd. Det visest ikkje så bra på biletet, men det er pickup.. Og dessverre MYKJE rust... Så ein totalrenovering må nok til her.. Men skikkelig kul bil! EDIT: Trykkleif
  9. Arbeidshest! Strøkent! Gratulera med grom bil!
  10. Snubla over denne på Fitjar i dag.. Nokon som kjenner historien? Er den til salgs?
  11. Såg ein Discovery på Fitjar i dag med NLRK-merke i ruta.. Eg stod med hovudet nedi ein fiberkopling med min D4 arbeidsbil på sida.. Er det eit miljø på Stord/Fitjar? Noko faste kaffislaberas?
  12. Brukar bilen som arbeidsbil og det hender at arbeidsklærne ikkje akkurat er nyvaska og strøkne for å sei det mildt.. Finst det setetrekk med god passform som ikkje ser jalla ut og ikkje ødlegger godbilfølelsen?
  13. Tenkte å skaffe TuffAnt til neste vinter.. Dei er bra smoothe til å være stål!
  14. OK.. Selger meinte at EVO Corse DakarZero 8.5x18 med ET35 skulle passe rett på 2016 modell D4.. (Med BFG KO2 dekk 265/60R18) Så eg la dei rett i handlekurv.. Får håpe dei passer..
  15. Har fått tak i et sett EVO Corse 18 med 265/60/18.. Vil dette være problematisk på D4 ved nevnte kompressorhavari? snakka med ein dekkforhandler som meiner at 19’ er det minste du kan ha på D4.. Er dette tilfelle?
  16. skrubben

    Offroadfelger

    Ynskjer å kjøpe svarte offroadfelger til Disco 4. Evo corse, tuffant, compomotive eller liknande.. Nokon som har? Er desse road legal forresten?
  17. Hei Kor er den beste plassen å handle ekstrautstyr til D4 Snorkel, skiplate, vinsj, ekstralys, kufanger, takstativ, takstige osv.. Nokon som har erfaring/bilder av bil med denne type utstyr?
  18. Takk for godt svar! Heller meir og meir mot de litt dyrare no.. ?
  19. Førstegangs Land Rover kjøper! Har nokre alternativ, men denne peikar seg ut.. Mest pga budsjett.. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=67500195 1. Er det noko spesiellt eg må sjekke mtp årsmodell, kilometer, motortype o.l.? 2. Har disse registerreim eller kjede? Og når må evt reim skiftast? 3. Kan eg forvente nokre store reparasjonar dei neste 20.000 km? Andre alternativ er desse to: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=68359107 http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=67999136 Lommeboka er foreløpig uenig i at dei to sistnemte er reelle alternativ...
×
×
  • Opprett ny...