Gå til innhold

OysteinI

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Norge

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Skien

Nylige profilbesøk

559 profilvisninger

OysteinI sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. To stykk frontlykter høyre side til RRS L494 til salgs. Den ene er original. Der virker hovedlykt og mekanikk, men ikke LED og blinklys. Kjøpte ny hos John Craddock LR090485 (MAGNETI MARELLI - OEM LHD RH Bi Xenon Headlamp Clear Glass Front). Den nye fungerer fra og alt er i orden. Men den har ikke all "mekanikk" på plass. Får derfor en feilmelding på bilen. Påbegynte overflytting av deler fra den gamle til den nye lykta. Det var ikke noe oppgave for meg, så jeg får heller tak i en ny (brukt) hovedlykt. Hvis andre fingernemme vil ha begge lyktene å forsøke overflytting, eller bare vil ha en velfungerende hovedlykt uten alt ræl fra den originale lykta, så kan den nyeste lykta selges alene for kroner 6.500,-. Den originale har alt av elektronikk og skruer inntakt, huset kan også brukes. I tillegg virker hovedpæra fra Osram. Den selges helst sammen med den andre lykta, men kan vurderes solgt alene for kroner 2.000,-. Ta kontakt om det er interessant.
  2. Trolig oppstått noe gnisning mellom wire og noen ledninger der wire går ut gjennom torpedovegg. Tatt fyr og smeltet både det ene og det andre. Ser ut til å være «relativt greit» å utbedre.
  3. Skjer ikke, har investert for mye. Da blir det heller utskiftning av hele ledningsnettet. «Rustfritt» praktobjekt
  4. Auto1 i Skien har fått noe å jobbe med frem mot ferien, jeg antar det har oppstått en eller annen rar overledning.
  5. Dagens utfordring: Smeltet plast rundt wire som går fra spakene inne i kupé, gjennom torpedovegg og ut til ventilasjonsanlegget som står i motorrommet. Alt mekanisk. Plast er også smeltet rundt wire inne i bak dashboardet. Smeltet plast til et relé bak instrumentpanelet. Så forsvant kjørelys, deretter all funksjon på alle instrumenter i dashboardet, samt funksjon på alle dippedutter, som eksempelvis vindusheisere og varme i seter. Blinklys, lyshorn fungerer. Ingen sikringer i de to "vanlige" sikringsboksene er gåene. Meget god batterikapasitet.
  6. Ønsker kjøpt hvite stålfelger 16’’ til min Defender 110. Er det noen som har fire stk liggende eller tips til hvem som kan ha det?
×
×
  • Opprett ny...