Gå til innhold

Frank Drebin

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stavanger

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Stavanger

Nylige profilbesøk

814 profilvisninger

Frank Drebin sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. "Prisen får du dessverre ikke gjort noe med. Kjøp heller en av de andre Defenderne hvis du skal ha en rimeligere" Jaja... Ikke dumt med video, men det var lite info om understell og drivlinje.
  2. Ser at denne dukket opp på Finn.no i dag: Link.
  3. Ja, etter å ha sett på Finn.no er det godt å gå inn på "Biler selges" her på forumet for å roe nervene med edruelige priser!
  4. Hi Andy, I see it's two weeks since you posted, so maybe this is solved already? Anyway, I'll recommend Vibemyr bilverksted (www.vibemyr.no). According to their website they work on all brands. I've used them to diagnose/solve problems on my Volvo, and from my experience they are honest, service-minded and reasonably priced. I started using them because my father has been a happy customer there for close to 25 years with four different cars (Mazda, VW, Suzuki, Toyota LC).
  5. Dette var jo en frisk pris: http://finn.no/75577485 Hvis jeg tolker annonsen riktig er prisen også eks. registrering i Norge...
  6. Det ble laget en egen tråd på denne ser jeg, men den er meget relevant for det du skriver: http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=71806540
  7. Denne dukket opp på Finn nå nettopp, kanskje den kan passe? http://www.finn.no/70957710
  8. Defender krasjet inn i hus i Meråker: Sak hos Trønder-Avisa. Siden det ikke ble personskader her må det være lov å se litt morsomt på hele episoden - ser ikke ut til at huset hadde så mye å stille opp med når det kom en slik "tanks" på glatta!
  9. Står litt her: Klikk Og på neste side i samme tråd:
  10. Bruker selv en Asus Ultrabook UX31A med Intel i7-prosessor og 8 GB minne til Revit på jobb. Hatt den i ca. to år, og den har ikke protestert så langt, selv om det er integrert grafikk (HD Graphics 4000). Hvis du vil være på den sikre siden, Vidar, kan du jo gå for den fra Multicom du linket til i første innlegg, den har i7-prosessor.
  11. Hei Vidar, hvis jeg selv skulle valgt en av de som har blitt linket til ville jeg valgt den siste fra Multicom. Bra innmat, mulighet til å sette inn mer minne og en til harddisk hvis det trengs, og ikke minst god skjerm. Matt skjerm har blitt et must for meg etter at jeg hadde en bærbar med blank skjerm - i de rette lysforholdene var den som et speil. Vær obs på at den er uten DVD-leser for å spare plass og vekt. Dvs. at du bør kjøpe en ekstern leser hvis du har mange programmer som kun kan installeres fra DVD.
  12. Leveres innstikk til momentnøkler i én lengde, altså at rotasjonspunktet er samme sted uansett hva slags "tut" man har på?
  13. Hei Egil, må si meg enig med Tore ang. det å kalle bilen et reparasjonsobjekt. Det skremmer kanskje en del potensielle kjøpere, siden de tolker "rep.objekt" som "bil det må gjøres en del med før den kan brukes daglig", noe jeg tipper at ikke er det du mener med ordet. Kanskje det hadde vært bedre å få en testrapport fra NAF, og å fjerne rep.objekt fra annonsen?
  14. Det var nyttig for meg at du tipset om 90 graders montering, Trond, jeg hadde ikke tenkt på det før du skrev det. Liker å tro at jeg hadde funnet det ut selv etter litt tenking, men det er ikke alltid man kommer på slikt før etter første forsøk. Sjefen, er innstikkstypene til slike momentnøkler da kun i én lengde, eller leveres det flere forskjellige lengder og så har nøkkelen en form for omstilling mellom forskjellige skalaer? Evt. flere skalaer trykket på nøkkelen. Er ikke kjent med disse, de er sikkert noe over min prisklasse i verktøy.
×
×
  • Opprett ny...