Jump to content
LRforum

Velar

LRF Society
 • Content Count

  1,096
 • Joined

 • Last visited

About Velar

 • Rank
  The All-Aluminium fireball

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Harstad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Norge

Recent Profile Visitors

1,548 profile views
 1. Finner ikke igjen beskrivelsen av jobben som jeg la inn. Og ja, opplever også det samme som de to forgående postene beskriver.
 2. Ikke selv, men fikk det gjort ved kjøp. Det ble beskrevet som en enkel jobb hvor alt er på konnektorer. Ellers er alt bare å bolte av. Så trenger du et kortere serpentinbelte. Fordel å få grillen fush-fit og ac kompressor vekk.
 3. Ja. Det er utenkelig at bil skal stå ute. Klimaet i Kongeriket dikterer det. Har en stor der begge bilene står, og en liten der alt annet som krever sikker lagring står. Se for øvrig tråden som Oggioffshore linker til. For øvrig var jeg en tur innom slekta i Las Vegas i fjor sommer. Også for dem var det utenkelig å ha bilen ute, av klimatiske årsaker.
 4. Velar

  Julebord 2018

  Fillern! Va det til Helga dettan skulle skje? Æ sett selvfølgelig fast I et drittvær uti blåmyra og melder herved frafall. Beklager. Kos dokk.
 5. Har forumet noen formening om hvor lenge motorolje kan lagres? Det er snakk om en 20-liters stål-bøtte (originalemballasje), 3/4 full, stått lagret innendørs i garasje eller kjeller, lukket. Type: Mobil Delvac MX 15w-40 Mineral motor oil. Alder antydes til 10-15 år. Umulig å finne noe årstall på etikett. Oljeprøve ser fin ut og det lukter bra. Vil denne være trygg å bruke innenfor et normalt serviceintervall på RRC? Eller er den best egnet til en kort gjennomspyling/rensing av motoren ved oljeskift? Bytter olje normalt ved eller for 5000 km.
 6. for å IKKE svare på spørsmålet..... En standard Hørmann 220 garasjeport, der kommer man akkurat inn med First Four takbøyler. Hvis porten er bare litt ned fra øvre stilling, ja da har man det gående.... Ellers beror jo høyden på antall kilo nyttelast, slitasjegrad på fjærer, dekkdimensjon, osv. Sånn for å være litt politiker.
 7. Er det mulig å få en oppdatering hvordan denne manifolden oppfører seg nå, 16 måneder senere? Verdt pengene?? Jeg er i tenkeboksen.. Planslipe den gamle eller allisport.
 8. Velar

  TD5- skeiv manifold

  her var det mye interessant kunnskap innen materialteknologi og i smed-faget. Det leses med interesse! I fare for å torpedere den gode debatten, er det none som har vurdert Allisport sin manifold? Har noen prøvet den? Vil den gi noen ekstra hestekrefter i tillegg til å løse problemet?
 9. Flott å høre! Til info så er alt klart. Huset venter på oss og en flott tur til Andøya lørdagen.
 10. 2018 versjonen av dette flotte treffet er satt til 26. Mai. Praktisk info forøvrig som i første post. Plasseringskart for deltakende klubber kommer.
 11. Velar

  Radiatorvifte D2 TD5?

  Jeg fjerna vifta på min def for en tid siden. Har ikke opplevd overheting selv på langvarig tomgangskjøring.
 12. Jeg måtte ty til en Eloc i høst da min Webasto tok kvelden. Funker fint, men 1100 w er lite på den store metallklumpen som td5 er. Varm motor tar minst 1,5 time.
 13. Interessant tråd, finner det for godt å kuppe den litt: hva er dingsen til høyre i bildet for rød oval? Det virker som en trykknapp med gummihette.
×
×
 • Create New...