Gå til innhold

kurt

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    ålesund

Nylige profilbesøk

389 profilvisninger

kurt sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Takk for svar, da ser ut som den er ombygd og da er vel sikkert topp pakning skiftet også skulle`n tro merkelig det brune vanne ? men ellers så merker jeg ikke noe andre tegn stabil temp måler og varmer godt Hmm
  2. takk for svar, men fikk tak i her hjemme
  3. hvilken pris.... Mys Ja gjør vell det men det er vel egen andel
  4. Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, høyre side til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  5. Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, høyre side til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  6. Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, høyre side til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  7. kurt

    Delebil

    Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, høyre side til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  8. Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, høyre side til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  9. Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, høyre side til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  10. passer dem til 2000 mod freelander tre dørs hardtopp
  11. Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, høyre side til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  12. Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, høyre side til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  13. Hei var uheldig og fikk den midtre side ruten knust på nyttårsaften det tre kant vinduet der som bak sete er, til en 2000 mod freelander tre dørs hardtopp. har du ett sånt ett til salgs eller vet om noen?
  14. Hei var uheldig og fikk side ruten knust. Det tre kant vinduet der som baksete sitter på høyre side. Er det noen som har et til salgs til 2000 mod Freelander tre dørs hardtopp.
  15. takk for svar, har noen spørsmål til hvilken pakking skal jeg gå for og hvor bestiller jeg i fra. og åssen ser jeg om den er kjøle systemet er modifisert ,,,
×
×
  • Opprett ny...