Gå til innhold

hskor

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

hskor sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har hatt 2 gode år med denne bilen. Nå ble det seilbåt og andre prosjekter som trenger oppmerksomheten og ikke minst tiden. Da blir det leasingbil en periode. Meget mulig jeg kommer sterkere tilbake med en seriebil senere.
  2. I min har jeg en Tiny dab. Koblet via en liten box kjøpt fra In Car Connections som ga aux-inngang via cd inngangen. Slipper da lyd-tapet og forstyrrelsene man får når man sender dab til spilleren via fm-båndet. Veldig fornøyd! Bra lyd, Dab og bluetooth. Alt i alt ca 1600,-. Bare Aux-plugg; ca 400,- Lenke: http://www.incarconnections.co.uk/land-rover-aux-input-adapters-aux-cable/land-rover-discovery-range-rover-aux-adapter-ctvlrx002-ipod.html
  3. Kjører på denne dimensjonen. 100 på speedometer er 100 på gps! (265 70 16)
  4. Disse høytalerne er fortsatt tilgjengelig for den som trenger dem. Lar dem ligge et par uker til før de går i søpla.
  5. Originale høytalere. Grei stand. Gis bort til den som trenger det. Befinner seg i Oslo.
  6. 3 sikringer rett foran webaston. På min måtte jeg ta ut webasto og bytte brennkammer. Kosta ca 2500,- men alt fungerte fint etterpå. En av de vanligste feilene. Lett fiks. Ligger en oppskrift i wiki. Ellers er det mye å finne for den som søker litt!
  7. Har gjort gode kjøp hos Megahjul i Stålfjæra, Oslo. Også bra nettside.
  8. Se bort fra denne! Aldri så liten forveksling ute og gikk.
  9. Ingen ekspert men forutsatt at du har en D2 Td5 så er det da ikke alternator/ dynamo du peker på i bildet som viser hvor røykutvikling var lenger oppe. For meg ser det ut som du peker i området under EGR.
  10. Hadde nettopp ute webasto på D2. Fulgte guide fra wiki. Både det å få ut webasto, av med vannpumpa og andre trinn i reparasjonen gikk veldig greit! Hadde nettopp ute webasto på D2. Fulgte guide fra wiki. Både det å få ut webasto, av med vannpumpa og andre trinn i reparasjonen gikk veldig greit!
  11. Det var klargjørende! Dersom du kan ta med fra Moss Andreas er det supert. Om det ikke skulle gå tar jeg selvfølgelig lett turen selv over helgen.
×
×
  • Opprett ny...