Gå til innhold

Marius92

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 020 profilvisninger

Marius92 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Er det tilfeldigvis noen i Oslo-området som har byttet bakre bremserør og skjøtet over eksosskjold som har de gamle rørene liggende? Hadde spart litt tid om jeg kunne brukt noen gamle rør som mal og bøyd til nye før jeg begynner demonteringsjobben
  2. Du tenker på wirearmen som sitter på siden? har ikke sjekket om 8 trinns har samme, men skal se etter. Men lot bilen stå noen timer, har testet den igjen nå og prøvd å presse den litt. Alt fungerer helt utmerket.
  3. Disvovery 4 2012, SDV6 3.0, ZF8 gearbox Slenger meg på denne. Har hatt noen av de samme symptomene i det siste som beskrevet ovenfor. Mest sannsynlig er det ikke bremsesko/caliper hos meg. På vei til jobb idag hoppet bilen plutselig ut av gear, fikk kjørt inn til siden og forsøkte å kjøre noen meter til før den hoppet ut av gear igjen. Etter mye knoting fikk jeg den over i lavgear og fikk krabbet meg til nærmeste bensinstasjon. Forsøkte sletting av feilkoder, fikk kun opp generell feilkode. P0700-00 (2A) Transmission control system (malfunction indicator lamp request) Noen som har vært borte i lignende?
  4. Har akkurat montert en ledbar i grillen på min D4, jeg tok ut hele lykta foran og fant Blå/svart ledning fra kontakten og koblet meg inn på denne. Dette er ledningen til fjernlyset på bilen. Har koblet meg inn på denne videre til bryter også til rele. Forbruksstrøm har jeg hentet direkte fra batteriet og koblet på rele
  5. Kjør i vei. Gikk flere mnd før jeg gjorde programvareoppdatering.
  6. Fant endelig igjen denne tråden. Gikk glipp av treffet på forsommeren, men er gjerne med i september. 13.09 passer for min del
  7. Jeg har en ny EGR-ventil til førerside, Discovery 3 liggende dersom det er interessant å kjøpe.
  8. Hei, Jeg har byttet bil og har liggende 1 stk ny og uåpnet EGR-ventil (førerside) til Discovery 3. Nypris var vel ca. 2900,- Bud mottas. Ta kontakt på 900 35 951 Ligger i Oslo mvh Marius Nyhuus
  9. Den skal starte uten at software blir oppgradert. Har du sjekket om du har strøm frem til kompressoren? Jeg byttet til AMK for en tid tilbake og byttet da ventilblokken samtidig, i den forbindelse klarte jeg å sette luftslangene feil på ventilblokken og ingenting skjedde.
  10. Hei, I mangel av andre prosjekter på bilen akkurat nå (bank bank) vurderer jeg og bytte ut eksosanlegget til et Griffin Performance anlegg på min Discovery 4, 3.0 TDV6 2012 modell. Savner litt av lyden som var i D3´n. Er det noen som har erfaring med dette? Faren slik jeg ser det er at man enten betaler ganske mye for liten lydforskjell eller at man ender opp med veldig høy harryfaktor. Er vel egentlig bare ute etter en litt dypere brumming, ref en del andre nyere V6 dieselmotorer ute på markedet. Den råeste er vel kanskje Audi sin V6 biturbo 313hk med et fantastisk lydbilde.
  11. Jeg vil anta at trådstarter sitt problem er brennkammeret. Hos meg vet jeg at brennkammer har blitt byttet på garanti etter 2012 så mener at det bør leve lenger enn at jeg må bytte igjen. Grei jobb og bytte, husk å kjøp temp.sensorer i tillegg, ikke så dumt å ta disse samtidig. Vet ikke om det er mulig å øke ønsket kupetemperatur med f.eks IID-tool eller liknende?
  12. Hei, Slenger meg på her. Jeg har også en D4 2012 hvor webasto tilsynelatende fungerer fint, men jeg synes ikke at det blir ordentlig varmt sammenliknet med andre biler jeg har hatt. At den er begrenset til 20 min har nok noe å si..
×
×
  • Opprett ny...