Jump to content
LRforum

Disco4

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Disco4

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  stryn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stryn

Recent Profile Visitors

454 profile views
 1. Du er mest trulig offer for TBN ltb00566nas4. Så tanken må nok ned. Klipp bort begge dei svarte skjøtestykkene og sett inn krympeskjøt. 2 ledninger pr stk. https://f01.justanswer.com/AudiDoc/b619646b-55f8-44a2-8e53-e7f5bf6662b9_LR2_fuel_gauge.pdf
 2. http://www.industrinett.no/wsp/tess/frontend.cgi?template=node&nodeid=16348 der er varenr hos tess ivertfall.. lykke til. står ingenting der om enkle eller doble muttere, men det ser du i butikken .. regner med dei har svartstål inne, og 316 syrefast må bestilles.
 3. Takfestene er dårlig forklart i det heile tatt. Eg sto i samme situasjon i 2017, men endte opp med heilårs skiboks istedet. Det du trenger heiter Stauff klammerfester, og er fra Tyskland. Det er egentlit til rørklammer, men når øynene kun ser etter LR muligheiter kvar dag, så dukker det opp nokon gode ideer inniellom. Passer som hånd i hanske nedi railsa på D3/D4 etter en kjapp runde over flapdisken. M6 gjenger, men må sikkert ha Ø10 hull nederst, for å flukte den påsveisa delen. www.stauff.com typiske levrandører i norge vil vere flowtech, hydroscand eller tess. Vi har desse i alle diemensjoner i rustfritt og svartstål, der nokon har doble muttere og nokon har enkle, avhengig i dimensjon.
 4. nå har det gått over 1 mnd, så korleis endte det ?
 5. Kan du gi eit vink om hvordan det er mulig å bruke for 20 000 i diagnose? Og, ev resultatet av den?
 6. Frigjør armen på csov ventil. Om den henger, kan filteret ditt sjå slik ut. Den har kanskje rusta fast i leddet siden bilen fikk stå noen mnd.. Det var ein service bulletin på den, med bytte av ledd til anna type. Du når inn via det vesle dekselet i hjulhus på H.s, eller av med alt under. Den er foresten vacuum styrt, så det kan også vere slangene.
 7. 3-4 dager tok det før svaret kom på altinn. Ventetiden hos trafikkstasjonen kan vere drøy...
 8. Ingen grunn til å styre unna varebiler. Min gikk som 2 seter med helt sjef eiere i rene klær før eg fikk den, Hadde den i 3 år før behovet for bakseter, å da var bilen 9 år, klinisk ren.. Nå er det barnevogner, leketøy, masse av folk inn å ut, barnehagekjøring ++. Kjøp varebil du, men du ser nå om det har vert handverker bil eller privatkjørt.
 9. Ja, den lange røde er den eg har lagt inn. Lodda oppå den andre, så er fullt reversibelt tiltak.
 10. 30 sekund med loddebolt, så er det i boks. Ledningen går igjenom eit 1mm hull i dekselet, så det er trangt nok til å unngå dugg i lykta. Strømtjuver er best å unngå i det lengste..
 11. Tok eit bilde for 2 år siden som viser hvordan andre i lignende knipe løyste sine problem. Ikkje vanskelig å prøve, veldig rimelig, lett og raskt å montere, positivt at skia fraktes i pose istedenfor opent. Øvre bakluke kan ivertfall opnes med det sykkelstativet eg har av samme type, med 1 sykkel på. . En smule positivt det og, men aldri prøvd det greiene der.
 12. bytter begge mansjetter fordi det er desidert greiest å ta ut akslingen og dele indre drivknute for å dra på ytterste mansjett innenifra, og da ta med indre mansjett i når de uansett er demontert. Spesialverktøy er så som så. Du treng ein ny mutter til drivakslingen, momentnøkkel til 230 nm, tang til låseringene har dem på biltema. Usikker på om eg tok av bremseskiva eller ei, men løyste hub oppe for å gå klar med drivakslingen. Men kan uansett råde deg til å få tak i / lage deg en sleidehammer til å dra ut drivaksling fra fremdiff. Går sikkert med brekkjern slik som verktedmanual viser til, men kan sitte fast. Fin jobb, men grisete å pakke fett inni drivknutene og mansjett. Brukte jekk + støttebukker, og kom ingen olje ut, men hadde klar olje til bytte likavel.
 13. Gikk timen greit ? den har dele nr HYP500370 viss du skal bestille. Men typisk M10x1,5 bolt, men er lakkbehandlet er vel fordi den er gjennomgående. ikkje typisk jernvare materie.
 14. Spurte lett etter en julegave fra naboen på jobb, å ved dagens slutt lå det 2 stk mattsvarte union jack klar.. Skal prøve å la det synke inn iløpet av jula om det ver en god idé, men effekten av litt snø på bragte jula litt nærmere.
 15. Egen erfaring at meisel og hammer var langt bedre til å fjerne desse popnaglene i gulvet en boremaskin.
×
×
 • Create New...