Jump to content
LRforum

Disco4

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Disco4

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  stryn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stryn

Recent Profile Visitors

532 profile views
 1. Fikk montert scorpion zero på min i 2019, å dei slites fort, sjølv om det var "gamle" dekk. Håper å få kanskje 25000 km utav dei. Ellers ingen annen misnøye å spore.
 2. Rota litt eg.. Er 825 eg har.. 200x85x29 innv. Mål. Så det skal gå da m pulken din. 830 er det eg var på jakt etter til svennson.
 3. Sjekk leverandør av pulken etter sammenslått høyde.. Skiguard oppgir ivertfall innv høyde på sine. Trur det er rundt 30 ish cm? Å f. eks Fjellpulken er 30cm sammenpakka. 30 cm det er jo uten den rekka med skiholdere som er ein å ha. Men holder vel kanskje med å kun ha den framme. Eg kjøpte 830 fordi eg syns den gir mindre mindre vindstøy, kanskje pga den ikkje går fremover takluka.
 4. Du kan sjekke gummiopphenget for lager til mellomaksel. Det har i mange tilfeller vert årsak til risting når det blir slapp i fisken. Da er 15 000,- en god handel. Om momentomformer begynner å slippe, så vil og omdreininger på motor begynne å variere litt ved konstant fart i høyere gir. Følg med på turteller, og om det er tilfelle, så er det "jo før, jo bedre" som gjelder i forhold til å bytte den. Flott at du fått ein bil du ellers er fornøyd med. Ingenting er bedre en det.
 5. Den hører til i innenfor den blå ringen.. På 2. seterad
 6. Gods til rele på mutter under luftfilterboksen. Ekstralys og rele skal ikkje jordes på samme punkt eller ha forbindelse.
 7. Desse er ofte pill rusten, så rådet er å ta en titt under før du leter lenge etter kun alu list. Kjøp heller billige komplette stigtrinn, å kost på dei godt med tecktyl eller epoxy maling etter montering. Så kan du bruke alu lista videre når du ev må bytte. Org. lakken er tynn og hard, og det står dårlig imot slitasje. Det koster sikkert ikkje meir en å kjøpe nye kanaldeksel i plast. Føler eg akkurat fikk reddet mine i tide, 5 år gamle..
 8. Du er mest trulig offer for TBN ltb00566nas4. Så tanken må nok ned. Klipp bort begge dei svarte skjøtestykkene og sett inn krympeskjøt. 2 ledninger pr stk. https://f01.justanswer.com/AudiDoc/b619646b-55f8-44a2-8e53-e7f5bf6662b9_LR2_fuel_gauge.pdf
 9. http://www.industrinett.no/wsp/tess/frontend.cgi?template=node&nodeid=16348 der er varenr hos tess ivertfall.. lykke til. står ingenting der om enkle eller doble muttere, men det ser du i butikken .. regner med dei har svartstål inne, og 316 syrefast må bestilles.
 10. Takfestene er dårlig forklart i det heile tatt. Eg sto i samme situasjon i 2017, men endte opp med heilårs skiboks istedet. Det du trenger heiter Stauff klammerfester, og er fra Tyskland. Det er egentlit til rørklammer, men når øynene kun ser etter LR muligheiter kvar dag, så dukker det opp nokon gode ideer inniellom. Passer som hånd i hanske nedi railsa på D3/D4 etter en kjapp runde over flapdisken. M6 gjenger, men må sikkert ha Ø10 hull nederst, for å flukte den påsveisa delen. www.stauff.com typiske levrandører i norge vil vere flowtech, hydroscand eller t
 11. nå har det gått over 1 mnd, så korleis endte det ?
 12. Kan du gi eit vink om hvordan det er mulig å bruke for 20 000 i diagnose? Og, ev resultatet av den?
 13. Frigjør armen på csov ventil. Om den henger, kan filteret ditt sjå slik ut. Den har kanskje rusta fast i leddet siden bilen fikk stå noen mnd.. Det var ein service bulletin på den, med bytte av ledd til anna type. Du når inn via det vesle dekselet i hjulhus på H.s, eller av med alt under. Den er foresten vacuum styrt, så det kan også vere slangene.
 14. 3-4 dager tok det før svaret kom på altinn. Ventetiden hos trafikkstasjonen kan vere drøy...
 15. Ingen grunn til å styre unna varebiler. Min gikk som 2 seter med helt sjef eiere i rene klær før eg fikk den, Hadde den i 3 år før behovet for bakseter, å da var bilen 9 år, klinisk ren.. Nå er det barnevogner, leketøy, masse av folk inn å ut, barnehagekjøring ++. Kjøp varebil du, men du ser nå om det har vert handverker bil eller privatkjørt.
×
×
 • Create New...