Gå til innhold

Frank Henriksen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Norge

Nylige profilbesøk

417 profilvisninger

Frank Henriksen sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Tak for tipset. Det aut kasse, er det "knappen - Bryteren" på girsparken jeg må sjekke?
  2. Hei, Nå begynte SRS lampe å lyse i panelet. Er det noen tips eller erfaring til hva som må gjøres for å få det ordnet? Freelander 2003 Td4.
  3. Hei, er det noen tips til plass for å kjøpe bremseskiver og klosser til freelander 2003 td4? Samtidig er det noen tips eller noe jeg bør gjøre for å skifte skiver og klosser, har ikke gjort det før på denne bilen?
  4. Hei, seint ute her. Jeg har problemer med min fører dør, den låser, men låser ikke opp når jeg bruker remote controll. Men på nøkklen virker det fint, også inne fra om jeg åpner på håndtaket. Jeg har demontert kledningen på døren og hører låsen klikke men den åpner altså ikke! Har du tips til å demonter åpne/låsen, hva skla jeg evt. se etter. Hei, seint ute her. Jeg har problemer med min fører dør, den låser, men låser ikke opp når jeg bruker remote controll. Men på nøkklen virker det fint, også inne fra om jeg åpner på håndtaket. Jeg har demontert kledningen på døren og hører låsen klikke men den åpner altså ikke! Har du tips til å demonter åpne/låsen, hva skla jeg evt. se etter.
×
×
  • Opprett ny...