Gå til innhold

Atle3

Medlemmer
  • Innlegg

    357
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sarpsborg/Bø

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sarpsborg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Atle3 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Jeg tror jeg har et i ukjent tilstand. Krever ingen betaling for det.
  2. Det går ikke. Fylte feil automatolje på en borg warner i en gammel Volvo. Den skulle ha Ford sin automatolje og jeg fylte dexron. Det ble sluring og havari kort tid etter.
  3. Ok så må måle litt. Noen som har en manual på dette?
  4. Byttet kasse i bilen og nå har tiden kommet for å montere overdrive på nye kassa. Så det var noen shims når jeg demonterte? Er det bare å sette disse over på nye kassa?
  5. Andre verksteder ville ikke ta etterkontroll. Verkstedet ordnet opp uten å ta betalt for etterkontroll og jeg har allerede kjørt opp en halv tank Happy days
  6. Jeg har prøvd lafterolf. Jeg snakket med ledelsen i meca og de nekter å hente bilen på sin regning. Samtalen havarerte idag og jeg har meldt inn saken til Tilsyn for EU kontroll. Jeg skal politianmelde også. Bilen min er ubrukelig fordi en kontrollør ikke har fulgt pkk forskrift og norske lover. Det kunne vært løst på en enkel måte men nå eskalerte det kraftig. Jeg skjønner hvorfor det blir krig i verden når personer har så store ego at de ikke vil rydde opp etter seg. Min 110 blir nok parkert en god stund fremover med 2er feil som det ikke går an å fikse.
  7. Oppdatering Bil er fortsatt ikke godkjent. De vil ikke ta kostnadene for frakt av bilen til verksted for å rette opp i sine egne feil. Ingen andre verksteder vil etterkontollere da de ikke skjønner mangellappen med tanke på hjulene. Det ligger feil på bilen min inne hos Biltilsynet fordi en kontroller plutselig fant opp sine egne lover. Det hele er en absurd situasjon. Er i kontakt med en fra meca administrasjon som ville ha møte med meg istedenfor å bare fikse den ekstremt veldokumenterte feilen de har gjort. Biltilsynet svarer jo ikke på klagen. Opprettet sak hos Forbrukerrådet og vurderer politianmeldelse fordi verkstedet har funnet på sine egne lover og forskrifter.
  8. Ja den ble varm inni men ikke komfortabelt før etter 30 min kjøring i 25 minus.
  9. Jeg brukte en 300tdi softdash ett par år som bruksbil og det var helt topp. Softdash er litt bedre synes jeg da man kan justere rattet og man har enkel tilgang til kupevifte som er litt av en jobb i fikse på de gamlere modellene. Den hadde ac som blåste skikkelig kaldt. Solgte den fordi det ble alt for kaldt og dårlig og ikke så veldig sikker med spedbarn. Største problemet jeg hadde var at det tok lang tid før man fikk skikkelig varme i den om vinteren og dette var før kinavarmer ble vanlig og billig. Det slipper man hvis man har v8.
  10. Oppdatering De innrømmet til slutt feilen men krevde at bilen måtte inn til de for å rette opp feil. Jeg sa da at jeg ville ha pengene tilbake da man må bruke mye tid og penger på noe de har gjort feil. Har ikke fått noe svar tilbake så klage har blitt sendt til statens vegvesen. Og bilen gikk like fint når jeg tok av hovedstrømsbryter så kontrollør har gitt feil på noe som ikke hen har testet ut.
  11. Kan jo være starteren din som er treg kanskje? Merker på min tdv8 med lavt batteri at den er umulig å starte selv om motor sveiver greit rundt. Jeg har l322 og klarer fint 1,8-1,9 på mila ved rolig småkjøring. Når det var -20 så brukte den over 2 liter på mila. Når man kjører et stykke så går forbruket ned mot literen.
  12. Det er på hver side på travaersen til a armen på bakaksel og nederst på braketten til fjærskåla. Jeg sveiset opp den foran før kontrollen og hadde sveiset resten hvis jeg hadde sett det før kontrollen....
  13. Ja det blir definitivt etterkontroll ett annet sted. De mener også at sveising av noen rusthull i ramma må gjøres på verksted. Hvordan kan de diktere sine egne lover?
×
×
  • Opprett ny...