Jump to content
LRforum

jornkj

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

About jornkj

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Langhus, Ski

Recent Profile Visitors

472 profile views
 1. Har en liten pakke som skal fra Kristiansund til Oslo (Ski) Ingen hast, men si fra hvis du har planer om en tur på denne strekningen.
 2. Skulle gjerne hatt nedove ret originalt takstativ til en seriebil. Takstativet ligger på en gård ved Heggenes sentrum i Valdres. Takknemlig hvis noen har mulighet til å ta det med mot betaling.
 3. Det kan være et ikke ukjent fenomen/problem for denne motoren som er løsbart uten for store kostnader. Se teknisk bulletin her. Min har noe av det samme, men det forekommer sjelden og kun hvis jeg har cruiset lenge i samme hastighet på motorvei og feks ved kødannelse må bremse ned, for så å gi på igjen. Da kan det komme en sky av hvit/grå røyk fra eksosen. Iflg verkstedet er nok dette årsaken: "Trolig kommer dette fra mengde biodiesel vi kjører med her i Norge. Det gir en del slagg stoffer ved forbrenning, sot. Kjører man derfor lenge på jevnt turtall, frigjøres disse når man tråkker på litt. Det vil kunne gi en del sot / røk fra eksos."
 4. jornkj

  Dørlås D2

  Bra! Da sender jeg deg pm med adressen, og du sender mobilnummeret i retur.
 5. jornkj

  Dørlås D2

  Tja, det er vel rimeligere å få den sendt. Jeg holder til på Langhus, men kjører mye mellom Strømstad og Langhus. Du er på andre siden av fjorden. Hvis jeg vippser deg kan vi kanskje avtale overlevering senere?
 6. jornkj

  Dørlås D2

  Kjøper gjerne, hvis den fortsatt er usolgt. Den er forresten til høyre dør,
 7. Hei, Har du solgt dette? Mvh, Jørn Kjosbakken
 8. Sikkert greit å velge et annet sted, men her hadde jeg gjort rent og forberedt og det er jo der det sitter originalt. Og denne ramma skal ikke ruste noe i mitt eie
 9. Da har Discoveryen fått banka inn nytt rammenummer. Hyggelig kontrollør på Drøbak Trafikkstasjon fikk det på plass. Da er bilen EU-godkjent for 2 nye år. Forøvrig var eneste mangel på EU usynlig rammenummer, så det ble bare en hyggelig bagatell dette. Rammenummer og etterkontroll var også kostnadsfritt. Vil anbefale alle med D2 å sjekke at rammenummeret er synlig og ellers sørge for at det blir banket inn på nytt før det forsvinner helt. Kan risikere at bilen blir avskiltet hvis dette ikke er synlig på en ute-kontroll. Ellers fortalte kontrolløren at hun har kjørt 1963 Serie 2A 109" tidligere og at faren hadde hatt flere Land Rovere. Kan anbefale Drøbak etter besøket i dag! IMG_0378.m4v
 10. Jeg må også vise min D2 for ID-kontroll. Drøbak i morgen kl. 12.00. Rammen ble sandblåst og sprøytet hos Slitu Karosseriverksted. De gjorde en veldig bra jobb, men chassisnummeret forsvant. Har klargjort slik at kontrolløren kan få inn rammenummeret uten å bli møkkete på fingrene. Illustrasjonen fra manualen viser hvor rammenummeret skal være preget inn. Bak dieselfilteret som er nevnt av andre i tråden.
 11. Jeg kan være interessert. Har D2 og D4. Hva er kosten for å få begge modellene inn på denne Nanocommen?
 12. Jeg har vært borti det samme flere ganger, men har da ikke trengt å bruke noen EKA-kode for å låse opp bilen. Sjekk at du har nye batterier i nøkkelen, slik at du er sikker på at fjernstyringa virker. (CR2032 - kjøpes feks hos Clas Ohlson) Hvis bilen har stått ubrukt en stund, og knappene på nøkkelen ikke fungerer, må jeg gjøre følgende: - Hvis knappen på nøkkelen ikke låser opp bilen, så bruk nøkkelen til å låse opp låsen. Ikke åpne døren, for da går alarmen og bilen kan ikke startes! - Bruk låseknappen på nøkkelen til å låse igjen bilen. - Bruk lås opp-knappen på nøkkelen til å låse bilen opp igjen. Tror alarmlampen blinker raskt etter denne prosedyren, men min bil er fullt operativ med nøkkelen etter dette. Neste gang bilen låses igjen og opp med knappene på nøkkelen er alarmlampa og alarmen tilbake til normalen. Håper det kan være så enkelt for deg også.
 13. Ikke XD-registrert, men dette skal være en E-verksbil som har gått i Valdres/Vest-Jotunheimen hele sitt liv. Registrert på siste eier i 1975. Kommer med mer info når eierskapet er mer formalisert. Kan legge ut flere bilder hvis bilen blir akseptert som medlem i denne gruppa.
 14. Filmen oppsummerer alt hva Land Rover handler om og betyr for meg og sikkert alle andre på forumet. Adventure Journal (Oppdatert feil link)
×
×
 • Create New...