Gå til innhold

jornkj

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Langhus, Ski

Nylige profilbesøk

1 134 profilvisninger

jornkj sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Hei, har du forgasseren fortsatt? Denne er vel til en 2 eller tidlig 2a?
  2. jornkj

    Radiator til 2A

    Er ute etter en original radiator til 1966 2A, 2.25 bensin. Det er vel samme radiator frem til 1970/71 mulig også på series 3 fra 71. Bør helst være hel og uten lekkasjer, men alt av interesse.
  3. jornkj

    Rammerust

    Stemmer, det var på Slitu Karosseriverksted. De gjorde en god jobb, som gjør at bilen fortsatt har hel ramme etter 21 år.
  4. jornkj

    Rammerust

    Jeg hadde samme type problem på min D2. Ikke problem for godkjennelse, men det ble påpekt ved EU. Begynnende rust på bakre rammevanger. Sandblåst ramme, sveising på begge sider bak og rustbehandling med Mercasol. Resultatet ble veldig bra. Kostet litt, men verdt det hvis bilen ellers er bra. Tror du kan avtale å bli kjørt til togstasjon når du leverer og at du blir hentet på stasjon når bilen er ferdig. Slitu er ikke akkurat sentralt, men de er flinke der.
  5. Nyttig info! Hadde du vanlig DAB i din bil før du byttet til denne? Eller er det enklere hvis det er en vanlig DAB-modul i bilen fra før?
  6. Jeg har dette på min D4. Bruker dette svært lite faktisk, men jeg heller ikke så mye ute i terrenget med bilen. Det kan være til hjelp hvis du er alene i bilen og det er svært trangt der du kjører. Det hender jeg bruker det hvis jeg kjører med henger og litt spesielt lass slik at jeg kan kjøre med ryggekamera på og evt. zoome for å se at alt er ok. Men det kan du kanskje med vanlig ryggekamera også?
  7. Dette ordnet seg ved at pakken ble sendt via posten. Case closed
  8. Har en liten pakke som skal fra Kristiansund til Oslo (Ski) Ingen hast, men si fra hvis du har planer om en tur på denne strekningen.
  9. Skulle gjerne hatt nedove ret originalt takstativ til en seriebil. Takstativet ligger på en gård ved Heggenes sentrum i Valdres. Takknemlig hvis noen har mulighet til å ta det med mot betaling.
  10. Det kan være et ikke ukjent fenomen/problem for denne motoren som er løsbart uten for store kostnader. Se teknisk bulletin her. Min har noe av det samme, men det forekommer sjelden og kun hvis jeg har cruiset lenge i samme hastighet på motorvei og feks ved kødannelse må bremse ned, for så å gi på igjen. Da kan det komme en sky av hvit/grå røyk fra eksosen. Iflg verkstedet er nok dette årsaken: "Trolig kommer dette fra mengde biodiesel vi kjører med her i Norge. Det gir en del slagg stoffer ved forbrenning, sot. Kjører man derfor lenge på jevnt turtall, frigjøres disse når man tråkker på litt. Det vil kunne gi en del sot / røk fra eksos."
  11. Bra! Da sender jeg deg pm med adressen, og du sender mobilnummeret i retur.
  12. Tja, det er vel rimeligere å få den sendt. Jeg holder til på Langhus, men kjører mye mellom Strømstad og Langhus. Du er på andre siden av fjorden. Hvis jeg vippser deg kan vi kanskje avtale overlevering senere?
  13. Kjøper gjerne, hvis den fortsatt er usolgt. Den er forresten til høyre dør,
×
×
  • Opprett ny...